Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Küzdelmes győzelemmel élre állt az ETO!
Kialakult a keret!

Kialakult a keret!

Véget ért a téli átigazolási időszak és ezzel kialakult az ETO kerete a tavaszi szezonra. A 3 érkező játékos mellett, 4 távozó és 4 kölcsönadott játékosról kell beszámolnunk.

WKW az ETO mezszponzora

WKW az ETO mezszponzora

A győri ipari parkban 1998 óta jelenlévő, a német WKW Automotive magyarországi leányvállalata az Erbslöh Hungaria Kft. szerepel idén tavasztól az ETO mezeken. A győri cég korábban is az ETO elkötelezett támogatója volt, tavasztól pedig kiemelt támogatóvá lépett elő. Az ünnepélyes aláírására a szurkolói ankéton került sor.

Szurkolói ankét szerdán

Szurkolói ankét szerdán

Szerdán 18:00-kor szurkolói ankétot tart az ETO FC Győr az ETO PARK HOTEL-ben, ahol bemutatkoznak a klub új játékosai. Várjuk szurkolóinkat!

Bemutatkozik Németh Bence

Bemutatkozik Németh Bence

Az idei szezonban több fiatal került fel az első csapat keretéhez, köztük Németh Bence, aki annak idején már az NBI-es öltözőbe is betekintést nyerhetett. A tehetséges védő már kiskora óta az akadémián nevelkedik - az alábbiakban megosztja velünk eddigi tapasztalatait.

Győzött az ETO a Neusiedl ellen
10-kor játszunk szombaton

10-kor játszunk szombaton

A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését játsza az ETO FC Győr Lipóton a Neusiedl ellen szombaton 10 órakor. Jövő szombaton pedig már kezdődik a bajnokság az Andráshidán.

Szerdáig várjuk a cipőket

Szerdáig várjuk a cipőket

Rengeteg cipő gyűlt már össze jótékony célra a hátrányos helyzetű gyermekek sportolásának megsegítésére. Kérjük, a megunt, használható állapotban lévő, bármilyen méretű sportcipőjét az ETO portájánál kihelyezett gyűjtőpontra leadni február 15.-ig. A cipőket a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthon számára ajánljuk fel.

Az ETO&UNIA barátság története

Az ETO&UNIA barátság története

A futball világában nem számít új keletűnek, ha egyes labdarúgó klubok szurkolói barátságot kötnek egymással és oda-vissza ápolják a kapcsolatot. Cikkünkben, a győri gárda és a lengyel tarnówi fanatikusok kapcsolatát mutatjuk be

Szép eredmény a lengyelek ellen

Szép eredmény a lengyelek ellen

Megérdemelt két gólos ETO előnnyel fordultak a szünetben csapatok, majd a 2. félidő hajrájáig egyenlíteni tudott a lengyel MKS Sandecja Nowy Sacz. A győri gólokat Nagy Á. és Zamostny szerezték.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink