Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
4 rúgott góllal az ETO és legyőzte a KBSC-t!

4 rúgott góllal az ETO és legyőzte a KBSC-t!

Magasföldi találatával megvolt a vezetés, de a KBSC fordítani tudott a félidő hajrájára. A szünet után nemcsak kiegyenlítettünk Magasföldi duplájával, hanem egyre jobb játékkal a két gólos vezetést is megszereztük előbb Bagi fejesével, majd Pongrácz elegáns emelésével. A hosszabbításban szépített ugyan a KBSC, de így is 4-3-ra nyert az ETO egy parádés meccsen, amiről még sokan fogunk beszélni.

Jön a KBSC

Jön a KBSC

Komoly megmérettetés vár az ETO-ra vasárnap a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. A csapat a tabella 3. helyezettjével, a KBSC gárdájával csap össze az ETO Stadionban, hogy eldöntsék a 3 pont sorsát.

Küszöbön a megállapodás az US Sassuolo-val
Mezt ajándékoztak

Mezt ajándékoztak

A csapat számára mindig is fontosak voltak hűséges szurkolói, akik mindig ott voltak, és támogatták, bíztatták őket. Éppen ezért teljesen természetes, hogy a fiúk is igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni szurkolóikért.

Elhunyt Csukás Emil

Elhunyt Csukás Emil

Hosszan tartó betegség után élete 71. évében elhunyt a Rába ETO volt jobbszélsője, Csukás Emil. Temetése október 18-án, 15 órakor lesz a Nádorvárosi Köztemetőben.

Soroksári döntetlen

Soroksári döntetlen

1-1-es döntetlent játszott a WKW ETO FC Győr a Soroksár SC együttesével vasárnap 15 órakor a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában. Roppant nagy iramú, kiegyenlített mérkőzésnek lehettek tanúi a nézők, mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet.

Soroksárra utazunk

Soroksárra utazunk

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában az ETO a Soroksár otthonában lép pályára azzal a határozott céllal, hogy legalább 1 pontot elhozzon idegenből. A mérkőzés 15 órakor kezdődik a Szamosi Mihály Sporttelepen.

Javuló játékkal döntetlen

Javuló játékkal döntetlen

A Fortuna nem az ETO kezét fogta a Dorog elleni mérkőzésen. Számos győri ziccer és kapufák ellenére nem sikerült otthon tartani a 3 pontot, pedig nagyot küzdöttünk és közelebb álltunk a győzelemhez.

A következő lépés

A következő lépés

Szentes Lázár együttese vasárnap 17 órakor a Dorog együttesét fogadja a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában, az ETO Stadionban. A cél nem is lehet más, mint az újabb 3 pont megszerzése.

Nagyon bíztató

Nagyon bíztató

Szentes Lázárt, az ETO vezetőedzőjét kérdeztük az elmúlt néhány nap tapasztalatairól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink