Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Szurkolói tájékoztatás a Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr mérkőzéssel kapcsolatban
Tovább tart a lendület?

Tovább tart a lendület?

A WKW ETO FC Győr a hétközi fordulóban az egyre jobb formába lendülő Cegléd vendége lesz, a mérkőzést szerdán 17:30-kor rendezik az albertirsai Ecsedi László Sportcentrumban.

Jegyinformáció: Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr

Jegyinformáció: Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr

A Ceglédi VSE tájékoztatása szerint a szerdai mérkőzésre 100 db vendégjegyet tudnak rendelkezésre bocsátani. Jegyek KIZÁRÓLAG előzetes regisztráció után kaphatók a helyszínen, regisztrálni az alábbi űrlapon lehetséges.

A szív diadala! 3 pontra a feljutó pozíciótól!

A szív diadala! 3 pontra a feljutó pozíciótól!

Csapatunk az első perctől kezdve nagy lendülettel és dinamikával szállt be a Csákvár elleni mérkőzésbe. Ennek ellenére a második félidő elején váratlanul hátrányba kerültünk. Bekő Balázs legénysége azonban végig hitt a győzelemben, amelynek végül meg is lett a gyümölcse. Már ötödikek vagyunk.

Szombaton WKW ETO FC Győr – Aqvital FC Csákvár
Jegyinformációk a WKW ETO FC Győr – Aqvital FC Csákvár mérkőzéssel kapcsolatban
Győzött az ETO Siófokon

Győzött az ETO Siófokon

A küzdelmes első félidőt kiegyenlítettebb, de változatos és izgalmas szünet utáni játék követte a BFC Siófok – ETO FC Győr rangadón. Nagy Ádám még a 29. percben szerzett vezetést az WKW ETO számára, majd az ETO Zamostny Balázs fejesével (80.perc) biztosította be győzelmét Siófokon.

Siófok-ETO rangadó vasárnap

Siófok-ETO rangadó vasárnap

Az ETO FC Győr Siófokon játszik vasárnap 17 órakor a házigazda BFC Siófok ellen. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport. Jegyinfo a cikkben.

Siker koronázta a jótékony célú lengyel látogatást

Siker koronázta a jótékony célú lengyel látogatást

Júliusban Robert Ćwikliński, a lengyel sportoló és szurkoló fiatalember magyarországi futballklubokhoz látogatott el, hogy jótékony célra sportereklyéket gyűjtsön. Erőfeszítéseit siker koronázta, a relikviák elárverezése után 5000 euro gyűlt össze a másfél éves Amelka szemműtétjére. Az ETO Robert kezdeményezéséhez szurkolói sállal és mezzel járult hozzá.

Vendégünk volt Cesare Prandelli

Vendégünk volt Cesare Prandelli

Tegnap délután az ETO Park Hotelben tartott előadást a WKW ETO FC Győr és a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia edzői számára Cesare Prandelli volt olasz szövetségei kapitány módszereiről, karrierjéről és a labdarúgással kapcsolatos filozófiájáról. Az előadás után a klub vezetése névre szóló ETO mezzel ajándékozta meg az egykori klasszis játékost.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink