Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Futsal: Dunaferr-ETO rangadó pénteken

Futsal: Dunaferr-ETO rangadó pénteken

Holnap a Futsal NBI Felsőházának 2. fordulójában a Dunaferr Due Renalpin FC otthonában lép pályára az ETO! A pénteki forduló után hosszú 3 hetes bajnoki szünet kezdődik a magyar futsal válogatott azerbajdzsáni Európa Bajnoki selejtezői miatt.

Győzelemmel kezdett az ETO!

Győzelemmel kezdett az ETO!

Győzelemmel nyitott az ETO a Felsőházban! Kemény első 10 perc után gyorsan kettőre nőtt hazai vezetést egalizált a Veszprém egy perc alatt, amire duplán volt győri válasz szintén egy percen belül. A szünet utáni játék nagy győri fölényt hozott és magabiztos 9-3-as győzelmet a Veszprém ellen a futsal NBI Felsőházának 1. fordulójában..

Kezdődik a Felsőház! Gyere szurkolni!

Kezdődik a Felsőház! Gyere szurkolni!

Hétfőn a Veszprém elleni kezdi meg a bajnoki rájátszás felsőházas küzdelmeit a Rába ETO. A mérkőzés 18:30-kor a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban lesz, várjuk minden kedves szurkolónkat! Nagy mérkőzés lesz, számítunk mindenki támogatására!

Győzelemmel zárt az ETO

Győzelemmel zárt az ETO

A Rába ETO nagy meccsen fordított a végsőkig küzdő Haladás otthonában. Az Alapszakasz utolsó fordulójában szoros eredmény született (1-2). Az ETO 17 győzelemmel lett Alapszakaszgyőztes, és első helyen kezdi a futsal NBI rájátszását

Könnyű győzelem a rangadón

Könnyű győzelem a rangadón

A Rába ETO nem sok lehetőséget hagyott a budaörsi társulatnak, három gólos vezetés után 7-1-re győztek a kicsit visszafogottan futsalozó Aramis ellen.

ETO-Aramis rangadó hétfőn!

ETO-Aramis rangadó hétfőn!

Az utóbbi évek legerősebb Aramisa látogat Győrbe, hogy megmérkőzzön a hátralévő két mérkőzésétől függetlenül Alapszakasz győztes Rába ETO-val hétfőn 18:30-kor a győri Magvassy Sportcsarnokban.

Presztízs győzelem

Presztízs győzelem

Nehéz félidő utolsó percében Juanra szerezte meg a vezetést, majd Gulyás egyenlítése után a hazaiak hibáit kihasználva megérdemelten győzött 1-4-re az ETO Veszprémben.

Hétfőn Veszprém-ETO rangadó

Hétfőn Veszprém-ETO rangadó

Két hetes szünet után hétfőn újraindul a futsal bajnokság, a Rába ETO-t a motivált és a bajnoki pontokra éhes FC Veszprém fogadja a 16. forduló presztízs meccsén.

Szlovénia ellen mérkőznek

Szlovénia ellen mérkőznek

Szünetel egy hétig a futsal NBI, mivel a válogatott csütörtökön a Szlovénia ellen Zalaegerszegen folytatja EB felkészülését. A találkozó 17 órakor kezdődik.

Futsal Magyar Kupa - Hetedszer trónon a Rába ETO

Kiemelt támogatóink

Támogatóink