Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Szép ETO győzelem, Alex ötször villant a Dunaferr ellen!
Futsal: Nyírgyulaj-ETO összecsapás ma este
Az ETO a világ elit klubjai között

Az ETO a világ elit klubjai között

A futsalplanet.com a Rába ETO-t is jelöltette a világ legjobb futsal klubja kategóriában az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében. A jelöltek közül a futsalvilág szaktekintélyei által leadott szavazatok alapján legtöbb pontot kapott csapat nyeri az idei Futsal Awards díjat.

Nagy arányú ETO Győzelem

Nagy arányú ETO Győzelem

12-3-ra verte az ETO a Bőny-Szavill együttesét a megyei rangadón a férfi futsal NBI 11. fordulójában.

Az év csapata: győri vagy veszprémi kézisek? Szolnoki vízilabdázók? Vagy a futsalosaink? A 10 jelölt!
Hétfőn újra ETO Futsal Karácsony!

Hétfőn újra ETO Futsal Karácsony!

Az ETO-Bőny meccs után, rögtön kezdődik a futsal utánpótlás karácsonyi ünnepsége, a kiemelt támogatónk a NEMAK segítségével. Az ajándékokat a példaképek, a BL Final Fourba jutott Rába ETO játékosai fogják átadni a fiatal tehetségeinknek!

A Haladás nyerte a nyugati rangadót

A Haladás nyerte a nyugati rangadót

Három gólos hátrányból az egyenlítésért nagyot küzdött az ETO, de a Haladás egy gólra csökkent előnye elégnek bizonyult a mérkőzés megnyeréséhez.

Maximum kell a nyugati rangadón!

Maximum kell a nyugati rangadón!

ETO-Hali nyugati rangadó lesz hétfőn este 19:30-kor az Egyetemi Sportcsarnokban! A belépőkkel tombolát is osztanak, értékes ajándékokat lehet nyerni az ETO-Vidanet Tombola révén.

Zaragoza rendezi az UEFA Futsal Cup Döntőjét

Zaragoza rendezi az UEFA Futsal Cup Döntőjét

A 10.700 férőhelyes zaragózai Pabellón Príncipe Felipe Sportcsarnok lesz a házigazdája az áprilisi UEFA Futsal Cup Final-nak a spanyol Inter FS, a Barcelona, a portugál Sporting és a magyar Rába ETO FC Győr részvételével.

ETO-FTC 5-5!

ETO-FTC 5-5!

Háromgólos vezetéshez jutott a Fradi a 21 percre, ebből a hátrányból jött vissza a meccsbe az ETO vészkapus játékkal. A 36. percre azonban ismét kettővel vezetett a FTC! A hajrában összeszedte magát a Győr és ismét kiegyenlítettek Juanráék. A vége 5-5 lett, pontot rabolt a Ferencváros a címvédő otthonában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink