Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Új csatár a csapatban

Vezetőedzőnk kérésére újabb csatárral erősítettünk, köszöntjük a csapatban Hamar Ádámot!

Új csatár a csapatban

A ceglédi születésű, 32 éves, 185 cm magas csatár a III. Kerületi TVE csapatától érkezett az ETO-hoz Mészöly Géza kérésére. Pályafutását a Szolnoknál kezdte, majd megjárta a Cegléd, a Jászberény, az Eger, a Mezőkövesd csapatát, majd ismét a Szolnokhoz, onnan pedig a Mezőkövesdhez igazolt. Az elmúlt szezont a III. Kerületi TVE-nél töltötte, ahonnan végül az ETO-ba vezetett az útja.

„Nagyon meglepett az ETO megkeresése, de nagyon örülök neki. 32 évesen szinte ez az utolsó lehetőségem, hogy az NB II-ben futballozzak, ráadásul egy olyan patinás klubhoz kerültem, ahol megtiszteltetés játszani. Boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam az ETO-nál. Szeretnék minél többször pályára lépni, és szeretném kiharcolni a helyem a kezdőcsapatban. Minden erőmmel és tudásommal azon leszek, hogy hozzájáruljak az ETO sikereihez és a jó szerepléshez a bajnokságban.”

Ádám, sok sikert kívánunk az ETO színeiben, köszöntünk a csapatban!

További híreink

A Monor ellen győzni kell

A Monor ellen győzni kell

Vasárnap 17:30-kor a Monor csapata ellen lépünk pályára a III. ker TVE pályáján. Nem is kérdés, az ETO a 3 pontért utazik Budapestre.

Információk a Monor elleni mérkőzésről
Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Hiába támadott 90 percen keresztül a Mészöly-legénység, nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét, így egy ponttal hagyhattuk el a pályát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink