Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma délután WKW ETO FC Győr - FC Petržalka

Ma 17:30-kor újabb felkészülési mérkőzést játszik az ETO, az FC Petržalka csapatát fogadjuk az ETO Stadionban. A mérkőzést megtekinteni a Nyugati lelátóról lehet, a belépés díjtalan.

Ma délután WKW ETO FC Győr - FC Petržalka

Második hazai felkészülési mérkőzésünkön az FC Petržalka (FC Ligetfalu) csapatát fogadjuk. Ellenfelünk, a szebb napokat is megélt pozsonyi csapat ismét visszakapaszkodott a labdarúgás térképére azzal, hogy a mögöttünk hagyott idényben megnyerték az NBIII-as bajnokságukat. A 2000-es években még a BL-ben is menetelő, többek között idegenben az FC Portót is megverő gárda jelenlegi edzője a felvidéki magyar, Borbély Balázs.

Múlt hétvégi edzőmérkőzésünkön sajnálatos, 1-2-es vereséget szenvedtünk a KFC Komárno csapatától, akikkel harmadszor találkoztunk az elmúlt szezonok felkészülései során. Az első félidőben Erdélyi révén szereztük meg a vezetést a 20. percben, de 12 perccel később a vendégek egyenlíteni tudtak szabadrúgásból. A félidőt teljes sorcsere követte az ETO-nál, de a második játékrészben sajnos már nem sikerült gólt szerezni, ellenben a Komárno a 79. percben kihasználta védelmünkben a kezdeti zavart, és Nurkovic találata eldöntötte a mérkőzést.

Ma délután az ETO-nak  ismét lehetősége adódik megszerezni a nyári felkészülés első, várva várt hazai győzelmét.

Mészöly Géza vezetőedző gondolatai a mai felkészülési mérkőzésről: 

„A Petrzalka az ellenfelünk, aki megnyerte a szlovák harmadosztályú bajnokságot, és a másodosztályban indul, úgyhogy egy hasonló erősségű ellenfélre számítok, mint ami volt a Komárno. Viszont nekünk már jobban ki kell rajzolódjon az a csapat, akiket én tervezek a július 29-i rajtnál. A legutóbb felkészülési mérkőzésen mindenki 45 percet kapott, most legalább 18-19 mezőnyjátékos is szerepet kaphat, de arányaiban sokkal több játékos fog 45 percnél többet pályán tölteni. Azt várom, hogy még dominánsabban játsszunk, és ahogy a múlt heti meccs első félidejében tapasztaltam, úgy a holnapi mérkőzés egész időtartamára az lesz a jellemző, hogy mi tudunk dominálni és helyzeteket kidolgozni. Minél jobban megyünk bele a felkészülésbe és közeledik a bajnoki rajt, úgy várom azt, hogy egyre jobban kezd összekovácsolódni a csapat, és megtalálom a csapatnak azt a magját, ami húzni fog a bajnoki szezonban.”

 

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink