Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a felkészülés: WKW ETO FC Győr – KFC Komárno

Szombaton délelőtt 10 órakor a KFC Komárno csapatát fogadjuk az ETO Stadionban. A mérkőzést megtekinteni a Nyugati lelátóról lehet, a belépés díjtalan.

Folytatódik a felkészülés: WKW ETO FC Győr – KFC Komárno

Július 7-én, szombaton 10 órakor lesz az ETO első hazai felkészülési mérkőzése a 2018/2019-es Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokságra. Ellenfelünk a szlovák 2. osztály tavalyi kiírásának 6. helyezett csapata, a KFC Komárno, akikkel az elmúlt felkészülések során kétszer is találkoztunk hazai közegben, és sajnos mindkét mérkőzés ETO vereséggel végződött.

2017 júliusában egy küzdelmes, kemény találkozón 1-2-es vereséget szenvedtünk, mivel a Komárno szervezettebben futballozott és nem tudtuk érvényesíteni az akaratunkat a pályán, a gólunkat Magasföldi József fejelte egy mintaszerű akció végén.

A 2018-as téli felkészülés során már a 3. percben megszereztük a vezetést Zamostny Balázs révén, azonban a vendégek a 35. percben egyenlíteni tudtak. A második félidő elején a Komárno még kétszer betalált az ETO kapujába, így az eredmény 1:3-ra módosult. A 65. percben büntetőhöz jutott csapatunk, azonban Magasföldi tizenegyesét védte a vendégek kapusa. Nem sokkal később Szabó Lukas beadására érkezett Magasföldi és fejesgóljával szépített, így végül 2-3-as eredménnyel zárult a mérkőzés.

Az immár Mészöly Géza vezette, megerősített játékosállománnyal rendelkező ETO teljes erőbedobással készül a szezonkezdésre, így a holnapi felkészülési mérkőzésre is. Vezetőedzőnk véleménye a holnapi találkozóról:

„Most élesben is megpróbálhatjuk azokat a dolgokat, amiket edzésen gyakorolunk, az edzés is azért van, hogy kijavítsuk a hibákat, ugyanígy gondolkodunk a felkészülési meccsekről is. Persze minden mérkőzést meg akarunk nyerni, hiába „csak felkészülési”, a Győrnek, főleg hazai pályán úgy kell kimenni, hogy meg akarja és meg is nyeri a mérkőzést. Több játékrendszerben is szeretnénk gondolkodni, hogy mérkőzésen belül is több felállásban tudjon játszani a csapat, és csere nélkül is át tudjunk állni egy másabb játékra. A terv az, hogy mivel elég nagy terhelést kaptak a játékosok, - volt egy gyorsasági-állóképességi felmérés a héten-, mindenki csak 45 percet fog játszani. Nagyon várom, hogy a két félidőben hogy tudják megmutatni a játékosok a legjobb oldalukat.”

Várunk mindenkit szeretettel a holnap 10 órakor kezdődő mérkőzésre az ETO Stadionba!

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink