Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Erősítjük a védelmet: Tar Zsolt az ETO-nál

A 25 éves hátvéd 2 évre kötelezte el magát az ETO-hoz, és a 22-es mezt fogja viselni.

Erősítjük a védelmet: Tar Zsolt az ETO-nál

A 190 cm magas belsővédő a Puskás Akadémiánál nevelkedett, szerepe volt a Puskás Akadémia NB I-be jutásában. Korábban megjárta a magyar U19-es válogatottat, az előző idényt kölcsönben az Aqvital FC Csákvár csapatánál töltötte, ahol 33-szor lépett pályára kezdőként és 3 gólt szerzett. Vajda Patrik és Nagy Ádám, majd Koszó Balázs kiesésével belsővédő posztunk sajnos elég lyukas volt az utóbbi időben, de úgy gondoljuk, Zsolt érkezése stabilitást ad majd a jövőre nézve. Meggyőződésünk, hogy újdonsült 22-esünk hathatós közreműködésével az ETO védelme kérlelhetetlenül feltartóztatja majd a kapura törő ellenfeleket.

Zsolt, sok sikert kívánunk az ETO színeiben!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink