Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Csatárral erősítettünk: Baracskai Roland az ETO-ban!

A 26 éves, kétlábas Baracskai góllal mutatkozott be az ETO színeiben a Felsőszeli TE elleni felkészülési mérkőzésen. A 2018/2019-es szezonban a 18-as mezt fogja viselni.

Csatárral erősítettünk: Baracskai Roland az ETO-ban!

Fotó: Béres Márton | kisalfold.hu

A 1992-es születésű, 183 cm magas csatár a NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től szerződött Győrbe az ETO-hoz. Bízunk benne, hogy NB I-es rutinjával segíteni tudja a csapatot a feljutásért folytatott harcban, és vele kiegészülve olyan támadószekció áll majd Mészöly Géza vezetőedző rendelkezésére, akik garantálják a gólban gazdag, látványos mérkőzéseket.

Roland Puskás Akadémia nevelés, játszott még a Videoton, a Sopron és végül a Mezőkövesd színeiben. Az első ETO-s felkészülési mérkőzésen rögtön góllal mutatkozott be, bizonyítva ezzel, hogy számíthatunk rá a következő szezon során.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek, motiváltan érkeztem az ETO-hoz, úgy látom, hogy jó csapat van alakulóban! Nagyon keményen dolgozunk, hogy elérjük a kitűzött célt, minden erőmmel azon leszek, hogy bekerüljek a kezdő csapatba és gólokkal, gólpasszokkal segítsem a csapatomat! A cél persze, hogy az ETO is, meg én is újra az NB1-ben szerepelhessünk! Remélem, hogy nagyon sok szurkoló kilátogat a meccseinkre, nagy szükségünk van rájuk is, kell a 12. játékos a Stadionba! Hajrá ETO!”

Roland, köszöntünk az ETO-nál, sok sikert kívánunk!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink