Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Csúcs igazolás a klubban

Hazatér az ETO-ba az egyik legtehetségesebb fiatal magyar csatár, Mervó Bence, aki a 9-es számú mezt fogja viselni.

Csúcs igazolás a klubban

Mészöly Géza megérkezett vezetőedzőnek az ETO FC Győrhöz és rögtön komoly átalakításokba kezdett. “Azzal a feladattal bíztak meg a klub és a város vezetői, hogy ez a nagy hagyományú klub megint az ország egyik legerősebb focicsapatát adja. Nem csak az NBI a cél, hanem az is, hogy ott újra gyökeret verjen a csapat. - mondta Mészöly Géza, majd ezzel folytatta: Ehhez pedig kell néhány erős igazolás. Ezért hoztuk el a DAC-tól Bencét, akit bevallom, pár éve szerettem volna már leigazolni, de akkor ez nem valósult meg. Most igen! Nagy versenyben sikerült, mivel több külföldi  klub szerette volna  Bencét. Ők is tudják, hogy az egyik legtehetségesebb fiatal magyar csatár. Nekünk meg kellett kötnünk azt a kompromisszumot, hogy nem állunk Bence elé, ha kap egy nagy lehetőséget , de erről pedig azt gondolom, hogy ez az ő fejlődését szolgálja. Bence biztosan játszani fog még nagy európai csapatban, addig pedig hatalmas szó számunkra, hogy a pár éve még U20-as világbajnokságon gólkirály játékos újra Győrben játszik.” 

Mervó Bence több ajánlat közül azért az ETO-ét fogadta el, mert elhivatott, célokkal rendelkező közösségben tudja maga is a legjobbját adni. “Nekem Győr a magyar csapatom, Győr az én hazám. Mészöly Gézának köszönöm, hogy megküzdött értem. Én is megfogok küzdeni a klubbért .” 

Bence, köszöntünk újra itthon, sikeres szezont és sok gólt kívánunk az ETO-nál!

 

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink