Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U13: Tizenhárom játékosunk a megyei válogatottban

Győr-Moson-Sopron megye U13-as válogatottja június 15-17. között V4 tornán vesz részt a GYMSLSZ szervezésében. A 18 fős keretbe 13 ETO FC Győr játékos került meghívásra.

U13: Tizenhárom játékosunk a megyei válogatottban

A Gyirmóti sporttelepen kerül megrendezésre hagyományindítás céljából a V4-ek tornája az U13-as korosztályban, amelyen tizenhárom zöld-fehér vérű fiatal vesz majd részt a megyét képviselve. A teljes keret az alábbi:

ETO FC Győr: Lázár Máté, Kulcsár Martin, Lányi Bence, Tóth Dániel, Horváth Kristóf, Vingler László, Szűcs Patrik, Pintér Filip, Steitz Mátyás, Fekete Gábor, Huszár Marcell, Zsédely Bence, Süveges Attila

Csornai SE: Makkos Máté

Gyirmót SE: Kráz Tamás

SC Sopron: Kubánka Balázs

MTE 1904: Prikler Márk, Bogár Bence

eto.hu

További híreink

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Meglepetés az ETO Focitáborban

Meglepetés az ETO Focitáborban

Az ETO Foci- és Kapustáborban zajlik az élet. Három korábbi kiválóságunk érkezett vendégként a foci palánták nagy meglepetésére.

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink