Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Utolsó ETO Bajnokok Jubileumi megkérdezettünk a WKW ETO FC Győr - Gyirmót FC rangadó előtt Völgyi Dániel, aki visszatért az ETO-hoz, felépült sérüléséből és magabiztosan várja az 17 órakor kezdődő összecsapást. A Vele készült villáminterjút a cikkben olvashatjátok.

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

A 2013-as bajnokcsapat tagja voltál, és most újra itt vagy az ETO-nál. Hogyan várod a mai mérkőzést, illetve, hogy emlékszel vissza az aranygólodra?

Nagyon várom a mai megyei rangadót, nyilván szeretnénk nyerni és behúzni a 3 pontot, és jó lenne a Gyirmót előtt végezni. Mindenki nagyon várja a meccset, bízom benne, hogy olyan szellemben megyünk majd ki a pályára, mint ahogy Mosonmagyaróváron tettük. Szeretnék a kezdőcsapatban szerepelni, de ez már a Mester döntése, ha nem is kezdek, annyit mindenképpen szeretnék játszani, mint a múlt héten. Tudom, hogy itt lesznek a volt csapattársaim, akikkel megnyertük a bajnokságot 2013-ban, remélem, majd láthatnak játszani. Bízom benne, hogy ha nem is mindegyikükkel, de fogunk még ebben a csapatban együtt játszani, hiszen nagyon jó társaság voltunk, a mai napig összejárunk a srácokkal. A mérkőzés után mi külön is megünnepeljük az 5 éves jubileumot, ahogy régen tettük.

Nagyon örülünk, hogy 30 év után mi voltunk az a csapat, akik újra megnyerték a bajnokságot. Egyedülálló érzés, hogy az enyém lehetett az utolsó gól, teltházas stadionban, 14 ezer ember előtt rúgtam azt a gólt, de azt mindenképpen szeretném nyomatékosítani, hogy ehhez az egész csapat kellett. A bajnoki címünk is az egész csapat érdeme, nagyon keményen dolgoztunk érte egész évben. Minden bajnokságot nehéz megnyerni, de úgy gondolom, az NB I-es bajnokságot fokozottan nehéz, különösen manapság, ezért köszönöm mindenkinek, aki akkor támogatott minket.

A mostani csapatnak is komoly céljai vannak, szeretnénk minél hamarabb újra az NB I-ben szerepelni, ezért dolgozik mindenki nap mint nap. Ismerem a közönséget, és tudom, hogy ők is az elsőosztályban szeretnék látni az ETO-t. Úgy gondolom, jó úton jár a csapat, de ugye ez egy folyamat, amit lépésről lépésre fel kell építeni.

eto.hu

További híreink

Információk a Monor elleni mérkőzésről
Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Hiába támadott 90 percen keresztül a Mészöly-legénység, nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét, így egy ponttal hagyhattuk el a pályát.

Rangadó a ZTE ellen

Rangadó a ZTE ellen

Vasárnap 19 órakor a ZTE FC csapatát fogadjuk a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában. A sorbaállás elkerülésének érdekében javasoljuk az elővételes jegyvásárlást online, vagy az ETO Shopban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink