Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

JET-SOL Liga: ETO-FTC 2-2

Sipos duplájával először sikerült pontot szereznünk a listavezető ellen a rájátszás utolsó fordulójában. Külön öröm, hogy a 2002-es születésű Feketevízi Tímea személyében ismét újoncot avathattunk, és Fleck Nikolett hosszú térdsérülése miatt augusztus után újra pályára léphetett.

JET-SOL Liga: ETO-FTC 2-2

A remek futballidőben megrendezett női nb1-es bajnokinak ismét a stadion adott otthont. Az időpont ellenére számos szurkoló látogatott ki, amit a csapat egy izgalmas mérkőzéssel, látványos játékkal hálált meg. Hiába kezdtek erős letámadással a ferencvárosiak, a 6. percben már a mieink előtt adódott kétszer is hatalmas lehetőség, csak a vendégek kapusán múlt, hogy nem született gól.  Negyed óra elteltével Erdész kínálta meg hatalmas labdával Sipost, aki bombájával vezetést szerzett az ETO-nak. Ezután sem álltak le a lányok, a kezdőben először szereplő Horváth indult meg a szélen és adott pontos passzt a kapu elé, Sipos ezúttal centikkel ugyan, de mellélőtt. Mindkét oldalon adódott ugyan még lehetőség, de 1:0-áh hazai vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok.

Nem tartott sokáig az örömünk, lemásolva a DVTK elleni találkozót, rögtön a félidő után egy szögletből egyenlített az FTC, majd a 68. percben a csereként beálló Szabó révén megfordította a mérkőzést.  A vezető találatot emberelőnyben tudták megszerezni a fővárosiak, mivel az erős fájdalommal küzdő Bódai helyére még nem érkezhetett cserejátékos. Ennek ellenére nagy akarattal folytattuk tovább, aminek a hajrában Sipos fejesével meg is lett az eredménye, így megérdemelten harcoltuk ki a 2:2-es döntetlent. NB1-es fennállásunk során először szereztünk pontot a Ferencváros ellen.

Jövő hétvégén a Diósgyőr ellen folytatjuk, a pályaválasztói jogról a vasárnapi DVTK-MTK találkozó dönt majd.  

Horváth Tamás: „Két nagy lehetőséget hagytunk ki, az első félidőben nagyon jó játékkal eldönthettük volna a mérkőzést. A második félidőben átvette a vezetést a Fradi, de a csapat nem adta fel, és sikerült döntetlenre hozni a meccset a bajnokesélyes Ferencváros ellen. NB1-es szereplésünk első pontját szereztük meg ellenük. A mérkőzésen egy év kihagyás után pályára lépett Fleck Nikolett, és először játszott a 15 éves Feketevízi Tímea.”

ETO: Csontos – Fél A., Gődér, Kovács, Bódai (Fleck 68’), Erdész, Dénes, Sárosi, Sipos, Süle, Horváth (Feketevízi 80’)

vezetőedző: Horváth Tamás

FTC: Németh – Bognár, Csigi, Horváth, Bulatovic (Nagy V. 66’), Pusztai, Zlidnis, Kocsán, Poljak, Győrik (Szabó V. 66’), Oláh (Mosdóczi 66’)

vezetőedző: Horváth Tamás

gólszerzők: Sipos (15., 84.) ill. Bulatovic (49.), Szabó (68.)

sárga lap: Kovács (53.) ill. Csigi (17.)

További híreink

Negyedik helyen zárta a bajnokságot női labdarúgó csapatunk

Negyedik helyen zárta a bajnokságot női labdarúgó csapatunk

Élvonalbeli fennállása óta harmadszor léphetett pályára bronzmeccsen a Horváth Tamás vezette együttes. Az idei szezonban rengeteg fiatalt beépítve értek el szép eredményeket, köztük kétszer a címvédőt is legyőzték. Az ifjoncoknak végig több fronton kellett helytállni, így az utolsó megmérettetésekre kimerült a gárda. Ennek ellenére büszkék lehetünk a lányok egész évben nyújtott teljesítményére és bízunk benne, hogy jövőre a mieink nyakában csillog majd az érem.

Előnyre tennénk szert Diósgyőrben

Előnyre tennénk szert Diósgyőrben

Holnap 19:05 perckor az új DVTK Stadionban lép pályára női csapatunk a 3. helyért. Az előző két szezonban ugyancsak bronzmeccset játszottunk, de érmet még ez idáig nem sikerült szerezni. A miskolciak az ETO-hoz hasonlóan már az első élvonalbeli szezonjukban a dobogóért küzdhetnek – a két együttes eddigi találkozóin vegyes eredmények születtek, a piros-fehérek ellen egy győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegünk. Horváth Tamás és csapata szeretne már az első mérkőzésen nyerni, hogy a hazai visszavágón a kezükben legyen a sorsuk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink