Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hibátlan hétvégét zárt a női szekció

A felnőtt csapat 3:1-es sikeréről már korábban beszámoltunk, ám a Videoton otthonában pályára lépő U16-os korosztályunk is fölényes 8:1-es győzelmet aratott, az U19-es lányok pedig hazai környezetben 5:0-ra verték a szombathelyi Haladást. Mindkét utánpótlás csapatunk továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát .

Hibátlan hétvégét zárt a női szekció

Igaz a kisebbeknél nehezen indult a találkozó, rögtön a 2. percben Borok Dorina szabálytalankodott a kapu előterében, majd a játékvezető sárga lappal figyelmeztette a hálóőrt és büntetőrúgást ítélt. A Videotonnak sikerült ugyan értékesíteni a tizenegyest, de nem tartott sokáig az örömük, hamarosan a mieink is megkezdték a gólgyártást. A félidőkben szerzett találatok száma arányosan oszlott el, mindkét játékrészben 4-4 gólt vágtak a fehérváriaknak, amin Szücs Luca, Feketevízi Tímea, Lőrinczi Lilla és Kelenföldi Petra osztozott - közülük két utóbbi három-három találatot jegyzett. A régóta sérüléssel bajlódó Csontos Szilvia hosszú idő után újra kapuba állhatott és egy félidőnyi játéklehetőséget kapott edzőjétől.

ETO FC Győr: Borok (Csontos 41’) - Lőrinczi, Pasztendorf ( Hangyál L. 41’), Angyal (Altrichter 60’), Illés (Káldi 68’), Feketevízi, Szücs (Virág 60’), Vida, Regőci, Kelenföldi, Maráz

Gólszerzők: Szücs (39’), Feketevízi (75’), Lőrinczi (17’, 36’, 55’), Kelenföldi (32’, 45’, 51’)

Edző: Keglovich Ferenc

Az idősebbek vasárnap az utolsó előtti helyen álló Haladás-Viktóriát fogadták. Az eddig szinte hibátlanul szereplő U19-es csapat (13 győzelem és 1 döntetlen) ezúttal sem vett vissza a lendületből és a félidőre már négy gólra növelte a két együttes közti különbséget. A góllövőlista élén álló Bódai Viktória 40 perc alatt ismét triplázni tudott, így már összesen 32 találat fűződik a neve mellé. Szerdán pótlásra kerül a márciusban elmaradt MTK-ETO rangadó, ahol egy győzelemmel a bajnoki címet is megközelíthetnék Süle János lányai. 

ETO FC Győr: Szalai – Pacsuta, Csizi (Nagy T. 41’), Böcskei (Horváth R. 59’), Fülöp H. (Kelenföldi 62’), Kardos A. (Fekete 41’), Horváth, Bódai (Feketevízi 41’),  Zsédely, Fülöp D., Gál

Gólszerzők: Bódai (6’, 28’, 37’), Zsédely (51’) ill. Köbli öngól.

Edző: Süle János

További híreink

Hibátlan hétvége a leány utánpótlásban

Hibátlan hétvége a leány utánpótlásban

U19-es csapatunk az Astra otthonában aratott 2:1-es sikert, a tizenhat év alattiak pedig Lőrinczi Lilla triplájával és Hangyál Vanessza találatával 4:0-ra nyertek a Haladás ellen. A Gődér Brigitta vezette U14-es lányok is pályára léptek, akik a torna mindhárom mérkőzését győztesen zárták. A kiemelkedő hétvégi teljesítménynek köszönhetően minden korosztályunk továbbra is a tabella élén áll.

Női NB1: A félidei előny kevésnek bizonyult

Női NB1: A félidei előny kevésnek bizonyult

A felsőházi Rájátszás 3. fordulójában a Diósgyőr ellen Süle Dóra révén szép játékkal szereztünk vezetést a 21. percben. A félidei állás még az ETO-nak kedvezett, de a vendégeknek 5 perc leforgás alatt sikerült egyenlíteni, majd egy pontrúgásból megfordítani a mérkőzést. A Magyar Kupa döntőre készülő együttes ezzel megérdemelt 2:1-es győzelmet aratott.

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tegnap pótolták a márciusban elmaradt fordulót a Leány U19-es bajnokság Kiemelt csoportjában. Nagy diadal volt a bajnokesélyesek találkozóján, ám hiába szereztünk már korán vezetést, a hazaiaknak létszámelőnyüket kihasználva sikerült fordítani és nyerni.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink