Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hibátlan hétvégét zárt a női szekció

A felnőtt csapat 3:1-es sikeréről már korábban beszámoltunk, ám a Videoton otthonában pályára lépő U16-os korosztályunk is fölényes 8:1-es győzelmet aratott, az U19-es lányok pedig hazai környezetben 5:0-ra verték a szombathelyi Haladást. Mindkét utánpótlás csapatunk továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát .

Hibátlan hétvégét zárt a női szekció

Igaz a kisebbeknél nehezen indult a találkozó, rögtön a 2. percben Borok Dorina szabálytalankodott a kapu előterében, majd a játékvezető sárga lappal figyelmeztette a hálóőrt és büntetőrúgást ítélt. A Videotonnak sikerült ugyan értékesíteni a tizenegyest, de nem tartott sokáig az örömük, hamarosan a mieink is megkezdték a gólgyártást. A félidőkben szerzett találatok száma arányosan oszlott el, mindkét játékrészben 4-4 gólt vágtak a fehérváriaknak, amin Szücs Luca, Feketevízi Tímea, Lőrinczi Lilla és Kelenföldi Petra osztozott - közülük két utóbbi három-három találatot jegyzett. A régóta sérüléssel bajlódó Csontos Szilvia hosszú idő után újra kapuba állhatott és egy félidőnyi játéklehetőséget kapott edzőjétől.

ETO FC Győr: Borok (Csontos 41’) - Lőrinczi, Pasztendorf ( Hangyál L. 41’), Angyal (Altrichter 60’), Illés (Káldi 68’), Feketevízi, Szücs (Virág 60’), Vida, Regőci, Kelenföldi, Maráz

Gólszerzők: Szücs (39’), Feketevízi (75’), Lőrinczi (17’, 36’, 55’), Kelenföldi (32’, 45’, 51’)

Edző: Keglovich Ferenc

Az idősebbek vasárnap az utolsó előtti helyen álló Haladás-Viktóriát fogadták. Az eddig szinte hibátlanul szereplő U19-es csapat (13 győzelem és 1 döntetlen) ezúttal sem vett vissza a lendületből és a félidőre már négy gólra növelte a két együttes közti különbséget. A góllövőlista élén álló Bódai Viktória 40 perc alatt ismét triplázni tudott, így már összesen 32 találat fűződik a neve mellé. Szerdán pótlásra kerül a márciusban elmaradt MTK-ETO rangadó, ahol egy győzelemmel a bajnoki címet is megközelíthetnék Süle János lányai. 

ETO FC Győr: Szalai – Pacsuta, Csizi (Nagy T. 41’), Böcskei (Horváth R. 59’), Fülöp H. (Kelenföldi 62’), Kardos A. (Fekete 41’), Horváth, Bódai (Feketevízi 41’),  Zsédely, Fülöp D., Gál

Gólszerzők: Bódai (6’, 28’, 37’), Zsédely (51’) ill. Köbli öngól.

Edző: Süle János

További híreink

Négy ETO játékos a 6. Balaton Kupán

Négy ETO játékos a 6. Balaton Kupán

A magyar női válogatott nemzetközi tornán vesz részt Balatonfüreden július 23. és 29. között. Az eseményre Süle Dóra, Kovács Laura és Fél Patrícia is meghívást kapott, két utóbbi először készülhet az „A” válogatott keretével. Az első mérkőzésen Románia ellen lép pályára a csapat, akiket szintén egy győri védő - Gődér Brigitta erősít, így ellenfélként találkoznak majd a klubtársak. A torna második meccsét vasárnap játsszák eredményektől függően a szerb vagy a fehérorosz együttessel.

A női csapat kapitánya válaszolt - interjú Gődér Brigittával

A női csapat kapitánya válaszolt - interjú Gődér Brigittával

Egy hete kezdték a felkészülést az ETO felnőtt női labdarúgói, amit egy öt napos balatonalmádi edzőtábor követ. Alábbiakban a vezéralkatú csapatkapitányt kérdeztük, miként látja az idei keretet, mik az ő kötelezettsége és céljai a szezonban.

Szezonváró interjú Horváth Tamással

Szezonváró interjú Horváth Tamással

Horváth Tamás vezetőedző immár negyedik NBI-es szezonját kezdi meg az ETO női labdarúgóival. Az előző három idényben mindig bronzmeccset játszott a csapat, de érmet eddig még nem sikerült szerezni.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink