Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

Ma délután 17 órakor a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadjuk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

Az idei szezonban harmadszor csap össze a két csapat, ősszel a bajnokságban és a Magyar Kupában is találkoztak. Mindkét mérkőzés az ETO győzelmével zárult, a bajnokságban idegenben 0-1-re győzött az ETO Zamostny találatával, Szentes Lázár ezen a mérkőzésen debütált a csapat élén. A Magyar Kupában hazai pályán fölényes 3-1-es győzelmet arattunk Erdélyi duplájával, illetve Szabó Lukas találatával a hosszabbításban.

Az ETO-nak a legutóbbi két mérkőzésen nem sikerült a pontszerzés, így jelenleg 42 ponttal a tabella 7. helyén áll a csapat. A mai mérkőzésen mindenképpen győzni kell, különben komoly hátrányba kerülünk az előkelőbb helyekért vívott harcban. A Nyíregyháza 48 pontos, és a tabella 5. helyéről várja a mai találkozót. A hétközi fordulóban hazai pályán 3-1-re legyőzték a Dorog csapatát, előtte azonban 0-1-es vereséget szenvedtek a Credobus Mosonmagyaróvártól.

A korábbiakból kiindulva izgalmas, nagy iramú mérkőzésre számíthat mindenki, aki ma délután kilátogat az ETO Stadionba, és bízunk benne, hogy ismét látványos ETO győzelemnek lehetnek szemtanúi szurkolóink.

Szentes Lázár: "Három idegenbeli vereségünk miatt lépéshátrányba kerültünk a harmadik helyért vívott küzdelemben. Ezért még nagyobb jelentőséggel bír a Nyíregyháza elleni vasárnapi mérkőzésünk. Mivel ez az utolsó lehetőségünk, hogy ne szakadjunk le az előttünk állóktól, ennek tudatában mindent beleadunk a győzelemért."

További híreink

Tovább folytatódik a dorogi átok

Tovább folytatódik a dorogi átok

Egy gólos vereségünket követően lassan már mumusunknak mondhatjuk a bányász csapatot, ugyanis az újjáalakulás óta negyedik alkalommal találkoztunk a Komárom-Esztergom megyei csapattal, s győzni még nem sikerült.

Vereség Dorogon

Vereség Dorogon

Faragó 33.-ik percben szerzett góljával, egy találattal jobbnak bizonyult a hazai együttes az alacsony színvonalú mérkőzésen. Dorogi FC - WKW ETO FC Győr1-0

Dorogon célunk a győzelem!

Dorogon célunk a győzelem!

A WKW ETO FC Győr a Nyíregyháza legyőzése után remélhetőleg a Dorog otthonában is megszerzi a három pontot. Játékosaink elszántak, mindenki érdeke, hogy az ETO lépést tartson a dobogóért folyó csatában. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink