Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

Ma délután 17 órakor a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadjuk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

Az idei szezonban harmadszor csap össze a két csapat, ősszel a bajnokságban és a Magyar Kupában is találkoztak. Mindkét mérkőzés az ETO győzelmével zárult, a bajnokságban idegenben 0-1-re győzött az ETO Zamostny találatával, Szentes Lázár ezen a mérkőzésen debütált a csapat élén. A Magyar Kupában hazai pályán fölényes 3-1-es győzelmet arattunk Erdélyi duplájával, illetve Szabó Lukas találatával a hosszabbításban.

Az ETO-nak a legutóbbi két mérkőzésen nem sikerült a pontszerzés, így jelenleg 42 ponttal a tabella 7. helyén áll a csapat. A mai mérkőzésen mindenképpen győzni kell, különben komoly hátrányba kerülünk az előkelőbb helyekért vívott harcban. A Nyíregyháza 48 pontos, és a tabella 5. helyéről várja a mai találkozót. A hétközi fordulóban hazai pályán 3-1-re legyőzték a Dorog csapatát, előtte azonban 0-1-es vereséget szenvedtek a Credobus Mosonmagyaróvártól.

A korábbiakból kiindulva izgalmas, nagy iramú mérkőzésre számíthat mindenki, aki ma délután kilátogat az ETO Stadionba, és bízunk benne, hogy ismét látványos ETO győzelemnek lehetnek szemtanúi szurkolóink.

Szentes Lázár: "Három idegenbeli vereségünk miatt lépéshátrányba kerültünk a harmadik helyért vívott küzdelemben. Ezért még nagyobb jelentőséggel bír a Nyíregyháza elleni vasárnapi mérkőzésünk. Mivel ez az utolsó lehetőségünk, hogy ne szakadjunk le az előttünk állóktól, ennek tudatában mindent beleadunk a győzelemért."

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink