Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Csötönyi és Sipos a BEZÁR A BAZÁR!-ban

Női csapatunk tehetségei, Csötönyi Tímea és Sipos Lilla nem csak a pályán brillíroznak, ma este a Bezár a bazár! című gameshow-ban fognak szerepelni a TV2-n. Vajon sikerül nekik kiüríteni a bazárt?

Csötönyi és Sipos a BEZÁR A BAZÁR!-ban

 „Februárban kerestek meg a TV2-től, hogy nincs-e kedvem kipróbálni magam a Bezár a bazár!-ban, mert régen még jelentkeztem egy másik kvízműsorba, ami miatt elmentették az adatokat. Gondoltam, miért ne mennénk el a castingra? Mivel ez egy páros játék, a Junit választottam játékostársamnak, mert nagyon jó barátságra tettünk szert az ETO-ban, mondhatni Tesók vagyunk.” – meséli Timi a kezdetekről.

Timi mesélt arról is, mi minden történt velük a műsor előtt. „A casting 2 körös volt, ami visszahívós lett volna, de olyan jól sikerült az első kör, hogy egyből mentünk a másodikra. Kamera előtt kellett bemutatni magunkat, egymást. Aztán kvíz tesztet kellett írnunk, majd gyakorlati teszt is volt. Végül bekerültünk a műsorba!”

Szabályok: A TV2 új gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. Ha a játékospárok jól válaszolnak a kvízkérdésekre, értékes másodperceket kapnak, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nyereményt szerezzenek a bazárból. A játékosoknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük - a kvízkirály - 9 kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos - a nyereményvadász - használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt szabadítson ki, mielőtt bezárul a bazár ajtaja. Ezen felül van egy 10., az úgynevezett "Mindent vagy semmit" kérdés: ha erre is jól válaszolnak, akkor a bazárban lévő összes nyereménytárgy a párosé lesz. A tíz kérdés alatt pedig két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők.

A lányok a péntek este 19 órai adásban fognak szerepelni, vagyis ma kiderül, sikerült-e a pályán jól összeszokott párosnak kiüríteni a bazárt! Mindenesetre mi nagyon szurkolunk nekik, akkor is, ha most nem gólra megy a játék!

TV2, 19:00 – Bezár a bazár!
Hajrá csajok!

További híreink

Hibátlan hétvége a leány utánpótlásban

Hibátlan hétvége a leány utánpótlásban

U19-es csapatunk az Astra otthonában aratott 2:1-es sikert, a tizenhat év alattiak pedig Lőrinczi Lilla triplájával és Hangyál Vanessza találatával 4:0-ra nyertek a Haladás ellen. A Gődér Brigitta vezette U14-es lányok is pályára léptek, akik a torna mindhárom mérkőzését győztesen zárták. A kiemelkedő hétvégi teljesítménynek köszönhetően minden korosztályunk továbbra is a tabella élén áll.

Női NB1: A félidei előny kevésnek bizonyult

Női NB1: A félidei előny kevésnek bizonyult

A felsőházi Rájátszás 3. fordulójában a Diósgyőr ellen Süle Dóra révén szép játékkal szereztünk vezetést a 21. percben. A félidei állás még az ETO-nak kedvezett, de a vendégeknek 5 perc leforgás alatt sikerült egyenlíteni, majd egy pontrúgásból megfordítani a mérkőzést. A Magyar Kupa döntőre készülő együttes ezzel megérdemelt 2:1-es győzelmet aratott.

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tegnap pótolták a márciusban elmaradt fordulót a Leány U19-es bajnokság Kiemelt csoportjában. Nagy diadal volt a bajnokesélyesek találkozóján, ám hiába szereztünk már korán vezetést, a hazaiaknak létszámelőnyüket kihasználva sikerült fordítani és nyerni.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink