Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Csötönyi és Sipos a BEZÁR A BAZÁR!-ban

Női csapatunk tehetségei, Csötönyi Tímea és Sipos Lilla nem csak a pályán brillíroznak, ma este a Bezár a bazár! című gameshow-ban fognak szerepelni a TV2-n. Vajon sikerül nekik kiüríteni a bazárt?

Csötönyi és Sipos a BEZÁR A BAZÁR!-ban

 „Februárban kerestek meg a TV2-től, hogy nincs-e kedvem kipróbálni magam a Bezár a bazár!-ban, mert régen még jelentkeztem egy másik kvízműsorba, ami miatt elmentették az adatokat. Gondoltam, miért ne mennénk el a castingra? Mivel ez egy páros játék, a Junit választottam játékostársamnak, mert nagyon jó barátságra tettünk szert az ETO-ban, mondhatni Tesók vagyunk.” – meséli Timi a kezdetekről.

Timi mesélt arról is, mi minden történt velük a műsor előtt. „A casting 2 körös volt, ami visszahívós lett volna, de olyan jól sikerült az első kör, hogy egyből mentünk a másodikra. Kamera előtt kellett bemutatni magunkat, egymást. Aztán kvíz tesztet kellett írnunk, majd gyakorlati teszt is volt. Végül bekerültünk a műsorba!”

Szabályok: A TV2 új gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. Ha a játékospárok jól válaszolnak a kvízkérdésekre, értékes másodperceket kapnak, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nyereményt szerezzenek a bazárból. A játékosoknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük - a kvízkirály - 9 kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos - a nyereményvadász - használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt szabadítson ki, mielőtt bezárul a bazár ajtaja. Ezen felül van egy 10., az úgynevezett "Mindent vagy semmit" kérdés: ha erre is jól válaszolnak, akkor a bazárban lévő összes nyereménytárgy a párosé lesz. A tíz kérdés alatt pedig két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők.

A lányok a péntek este 19 órai adásban fognak szerepelni, vagyis ma kiderül, sikerült-e a pályán jól összeszokott párosnak kiüríteni a bazárt! Mindenesetre mi nagyon szurkolunk nekik, akkor is, ha most nem gólra megy a játék!

TV2, 19:00 – Bezár a bazár!
Hajrá csajok!

További híreink

A női csapat kapitánya válaszolt - interjú Gődér Brigittával

A női csapat kapitánya válaszolt - interjú Gődér Brigittával

Egy hete kezdték a felkészülést az ETO felnőtt női labdarúgói, amit egy öt napos balatonalmádi edzőtábor követ. Alábbiakban a vezéralkatú csapatkapitányt kérdeztük, miként látja az idei keretet, mik az ő kötelezettsége és céljai a szezonban.

Szezonváró interjú Horváth Tamással

Szezonváró interjú Horváth Tamással

Horváth Tamás vezetőedző immár negyedik NBI-es szezonját kezdi meg az ETO női labdarúgóival. Az előző három idényben mindig bronzmeccset játszott a csapat, de érmet eddig még nem sikerült szerezni.

Bajnokok lettek az U19-es lányok!

Bajnokok lettek az U19-es lányok!

Az U19-es bajnokság Kiemelt csoportjának rájátszásában – az utolsó előtti fordulóban – a Kóka-FNLA lemondta a listavezető ETO FC Győr elleni mérkőzését. Bár a Versenybizottság ilyen rövid idő alatt nem hozhatott még jogerős határozatot, a három pontot a mieink kapják majd – Süle János csapata ezzel megnyerte a legrangosabb magyar utánpótlás-bajnokságot.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink