Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO – MTK a Jet-Sol Liga folytatásában

A múlt heti válogatott szünet után ismét pályán női labdarúgó csapatunk. Ezúttal a címvédő MTK együttesét fogadjuk a szombaton 11:00 órakor kezdődő találkozón.

ETO – MTK a Jet-Sol Liga folytatásában

A héten még négy játékosunk az U19-es elitkörön játszott meccseket, Gődér Brigitta pedig a román válogatottal világbajnoki-selejtezőn szerepelt, így a már megszokott módon ismét csak pénteken tud találkozni a teljes keret. Az alapszakaszban mind a két alkalommal sikerült pontot rabolni a fővárosiaktól, egyszer 2:1-es győri győzelem, egyszer pedig 1:1-es döntetlen született. Reálisan tekintve csapatunk a 3-4. helyért fog majd versenybe szállni, de addig is minden soron következő mérkőzésen egyaránt cél a győzelem, a pontszerzés és a tisztes helytállás!

További híreink

Hibátlan hétvége a leány utánpótlásban

Hibátlan hétvége a leány utánpótlásban

U19-es csapatunk az Astra otthonában aratott 2:1-es sikert, a tizenhat év alattiak pedig Lőrinczi Lilla triplájával és Hangyál Vanessza találatával 4:0-ra nyertek a Haladás ellen. A Gődér Brigitta vezette U14-es lányok is pályára léptek, akik a torna mindhárom mérkőzését győztesen zárták. A kiemelkedő hétvégi teljesítménynek köszönhetően minden korosztályunk továbbra is a tabella élén áll.

Női NB1: A félidei előny kevésnek bizonyult

Női NB1: A félidei előny kevésnek bizonyult

A felsőházi Rájátszás 3. fordulójában a Diósgyőr ellen Süle Dóra révén szép játékkal szereztünk vezetést a 21. percben. A félidei állás még az ETO-nak kedvezett, de a vendégeknek 5 perc leforgás alatt sikerült egyenlíteni, majd egy pontrúgásból megfordítani a mérkőzést. A Magyar Kupa döntőre készülő együttes ezzel megérdemelt 2:1-es győzelmet aratott.

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tegnap pótolták a márciusban elmaradt fordulót a Leány U19-es bajnokság Kiemelt csoportjában. Nagy diadal volt a bajnokesélyesek találkozóján, ám hiába szereztünk már korán vezetést, a hazaiaknak létszámelőnyüket kihasználva sikerült fordítani és nyerni.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink