Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO – MTK a Jet-Sol Liga folytatásában

A múlt heti válogatott szünet után ismét pályán női labdarúgó csapatunk. Ezúttal a címvédő MTK együttesét fogadjuk a szombaton 11:00 órakor kezdődő találkozón.

ETO – MTK a Jet-Sol Liga folytatásában

A héten még négy játékosunk az U19-es elitkörön játszott meccseket, Gődér Brigitta pedig a román válogatottal világbajnoki-selejtezőn szerepelt, így a már megszokott módon ismét csak pénteken tud találkozni a teljes keret. Az alapszakaszban mind a két alkalommal sikerült pontot rabolni a fővárosiaktól, egyszer 2:1-es győri győzelem, egyszer pedig 1:1-es döntetlen született. Reálisan tekintve csapatunk a 3-4. helyért fog majd versenybe szállni, de addig is minden soron következő mérkőzésen egyaránt cél a győzelem, a pontszerzés és a tisztes helytállás!

További híreink

A női csapat kapitánya válaszolt - interjú Gődér Brigittával

A női csapat kapitánya válaszolt - interjú Gődér Brigittával

Egy hete kezdték a felkészülést az ETO felnőtt női labdarúgói, amit egy öt napos balatonalmádi edzőtábor követ. Alábbiakban a vezéralkatú csapatkapitányt kérdeztük, miként látja az idei keretet, mik az ő kötelezettsége és céljai a szezonban.

Szezonváró interjú Horváth Tamással

Szezonváró interjú Horváth Tamással

Horváth Tamás vezetőedző immár negyedik NBI-es szezonját kezdi meg az ETO női labdarúgóival. Az előző három idényben mindig bronzmeccset játszott a csapat, de érmet eddig még nem sikerült szerezni.

Bajnokok lettek az U19-es lányok!

Bajnokok lettek az U19-es lányok!

Az U19-es bajnokság Kiemelt csoportjának rájátszásában – az utolsó előtti fordulóban – a Kóka-FNLA lemondta a listavezető ETO FC Győr elleni mérkőzését. Bár a Versenybizottság ilyen rövid idő alatt nem hozhatott még jogerős határozatot, a három pontot a mieink kapják majd – Süle János csapata ezzel megnyerte a legrangosabb magyar utánpótlás-bajnokságot.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink