Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vereség Csákváron

Az ETO a 23. fordulóból halasztott mérkőzését pótolta Csákváron, ahol a labdarúgás egyik alaptörvénye - ha nem adsz, akkor kapsz - érvényesült.

Vereség Csákváron

Aqvital FC Csákvár – WKW ETO FC Győr  3:1 (1:1)

Gólszerzők: Bobál Gergely 3 (36., 70., 81.) – Tar Zsolt öngól (43.)

WKW ETO FC Győr: Gyurákovics Erik Zoltán (K) – Kovács Krisztián, Vadász Viktor, Debreceni András (CSK), Rokszin Ádám – Bagi István, Szatmári Lóránd (80. Magasföldi József), Szánthó Regő – Szimcso Viktor, Beliczky Gergő (71. Szabó Lukas), Daru Bence (76. Erdélyi László)

Cserék: Szatmári Zoltán Attila (K), Gyagya Attila Lehel, Zamostny Balázs, Tajthy Tamás

Csapatunk az őszi szezonban hazai pályán 2:1-re győzött a Csákvár ellen. Azon a találkozón Beliczky Gergő és Zamostny Balázs voltak eredményesek.

1. Félidő

Csapatunk szemmel láthatóan nagy iramban kezdte a mérkőzést, valósággal a kapujához szögezték a házigazda fehér mezes alakulatot. A 4. percben a rendkívül aktívan játszó Szimcso adott be bal szélről, majd Daru látványos mozdulattal ollózva akarta kapura lőni, de nem sikerült a helyzet. Mindössze egy perccel később már Szatmári Lóránd tört be a büntetőterületre, majd hatalmas ziccerben önzetlenül Darunak passzolt, akinek már nem volt gond a labdát a kapuba juttatni, azonban mégsem örülhettünk, ugyanis az 1. számú asszisztens zászlója a magasba emelkedett. Hatalmas lehetőség volt, és a szemszögünkből nem lehetett egyértelműen megállapítani a lesállás tényét. Öt perccel később Szánthó Regő végezhetett el a csákvári térfél közepéről szabadrúgást, és remekül vette észre, hogy Hermány kapus kint áll a kapujától, ezért bátran próbálkozott egy átemeléssel, de a portás visszaért a kapujába. A 16. percben jegyezhettük fel az első veszélyes pillanatot a kapunknál, azonban Vadász remek ütemben lépett bele Király lövésébe. Négy perccel később már Szimcso veszélyeztetett, a tizenhatos vonalán csinálta meg magának a lövőhelyzetet, de Tar az utolsó pillanatban még belé tudott fejelni a labdába, így kezdőrúgás helyett szöglettel folytatódott a játék. 22. percben Gyurákovicsnak első alkalommal kellett védenie, de magabiztosan fogta Király próbálkozását. Az első félidő derekánál Szimcso viharzott el a bal szélen, tökéletes beadására tökéletes ütemben érkezett Szánthó az ötös vonalán, de jobb lábas lövése már sajnos nem sikerült. Óriási ziccer maradt ki!

Ennyi kihagyott helyzet törvényszerűen megbosszulja önmagát. A 36. percben Bobál lőtte be középre a szögletzászló közeléből labdát, ami Gyurákovicsról sajnos bepörgött a kapunkba, 1:0. Néhány másodperccel később Baranyai beadására érkezett Bobál, aki az ötös sarkáról lőtt az oldalhálóba. A félidőt végét jelző sípszó vége előtt a szerencsének is köszönhetően sikerült az egyenlítés. Egy szögletet követő, kapu előtt kialakuló kavarodásban Tar lábáról a labda a csákvári kapuban kötött ki, 1:1. A találat a lehető legjobbkor jött, még a szünetre vonulás előtt.

2. Félidő

A második félidőre csere nélkül jött ki csapatunk. A 47. percben Sejben lőtt kapura, Gyurákovics pedig védett. Az 54. percben Rokszin beadására Daru érkezett jó ütemben, de csúsztatása a kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 70. perc környékén vezetőedzőnk, Szentes Lázár csere mellett döntött, ugyanis a győzelemre játszva friss támadók bevetése mellett rakta le a voksát. Miközben Szabó Lukas az oldalvonal mellett várakozott arra, hogy beállhasson, hidegzuhanyként érkezett a második csákvári találat. Bobál fejelt kb. 8 méterről a bal felső sarokba, Gyurákovics már csak beleérni tudott, 2:1. Néhány perccel később Erdélyi is pályára lépett, majd a történelem ismét megismételte önmagát. Az utolsó tíz percre Magasföldi váltotta Szatmárit, majd a cserét követően újabb gól született, Bobál érkezett jó ütemben üresen az ötösön belül, s ezzel kialakította a 3:1-es végeredményt.

Csapatunk vasárnap a Nyíregyháza csapatát fogadja, a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Szentes Lázár: "Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, hiszen számos helyzetünk volt, de sajnos nem tudtunk a kapuba találni, még a lőtt gólunkat is az ellenfél szerezte. A második félidőben érvényesült a futball örök törvénye és ezért sajnálatos vereséget szenvedtünk."

További híreink

Tovább folytatódik a dorogi átok

Tovább folytatódik a dorogi átok

Egy gólos vereségünket követően lassan már mumusunknak mondhatjuk a bányász csapatot, ugyanis az újjáalakulás óta negyedik alkalommal találkoztunk a Komárom-Esztergom megyei csapattal, s győzni még nem sikerült.

Vereség Dorogon

Vereség Dorogon

Faragó 33.-ik percben szerzett góljával, egy találattal jobbnak bizonyult a hazai együttes az alacsony színvonalú mérkőzésen. Dorogi FC - WKW ETO FC Győr1-0

Dorogon célunk a győzelem!

Dorogon célunk a győzelem!

A WKW ETO FC Győr a Nyíregyháza legyőzése után remélhetőleg a Dorog otthonában is megszerzi a három pontot. Játékosaink elszántak, mindenki érdeke, hogy az ETO lépést tartson a dobogóért folyó csatában. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink