Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Soós Imre az ETO Futball & Futsal Kft. új ügyvezetője

Közös megegyezéssel távozott Mányi Péter, aki 2017. december 6-tól 2018. március végéig látta el az ügyvezetői feladatokat, helyét Soós Imre sportigazgató veszi át.

Soós Imre az ETO Futball & Futsal Kft. új ügyvezetője

Az ETO Futball & Futsal Kft. elmúlt negyedévében a pénzügyi konszolidáció megvalósítása volt a legfontosabb feladat. Örömmel mondhatjuk, hogy ez március végével sikeresen megvalósult, így most a sportszakmai munka kerül előtérbe. 

Mányi József tulajdonos úgy döntött, hogy a sportigazgatói és az ügyvezetői feladatokat összevonja, elősegítve ezzel a jövőbe mutató szakmai építkezést.

Ugyanitt szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a Kisalföld 2018. április 11-i, LXXIII./83. számának 18. oldalán megjelent „Mintegy nyolcszázmillió forint jut a győri sportra” című cikk Győr Város Közgyűlését, a városvezetés tagjait és Borkai Zsolt polgármester urat negatív színben tünteti fel, miszerint az ETO FC nem részesül városi támogatásból. Ez az állítás nem fedi a valóságot, ugyanis Borkai Zsolt mind erkölcsi, mind anyagi támogatását nyújtotta az ETO FC megmentéséért és konszolidációjáért. A tulajdonosváltást követően az ETO Futball & Futsal Kft. és az ETO Jövőjéért Alapítvány 172 millió Ft támogatást kapott a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia működtetésére, illetőleg a Fehér Miklós Gimnázium fenntartására és működtetésére. 

Ezúton is köszönjük Borkai Zsolt polgármester úrnak és Győr Város Közgyűlésének támogatását, hogy a bajban az ETO FC mellé álltak, és így közösen sikerült stabilizálni az egyesületet, ami most ismét a fejlődés útjára léphet.

 Mányi József tulajdonos

Soós Imre ügyvezető 

További híreink

Tovább folytatódik a dorogi átok

Tovább folytatódik a dorogi átok

Egy gólos vereségünket követően lassan már mumusunknak mondhatjuk a bányász csapatot, ugyanis az újjáalakulás óta negyedik alkalommal találkoztunk a Komárom-Esztergom megyei csapattal, s győzni még nem sikerült.

Vereség Dorogon

Vereség Dorogon

Faragó 33.-ik percben szerzett góljával, egy találattal jobbnak bizonyult a hazai együttes az alacsony színvonalú mérkőzésen. Dorogi FC - WKW ETO FC Győr1-0

Dorogon célunk a győzelem!

Dorogon célunk a győzelem!

A WKW ETO FC Győr a Nyíregyháza legyőzése után remélhetőleg a Dorog otthonában is megszerzi a három pontot. Játékosaink elszántak, mindenki érdeke, hogy az ETO lépést tartson a dobogóért folyó csatában. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink