Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tovább kell dolgozni

Ma 19 órakor az ETO az Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára, a mérkőzés a március 4-i, heves havazás miatt elmaradt találkozó pótlása.

 Tovább kell dolgozni

A hétvégi, Budaörs elleni vereséget követően nem volt idő csüggedni, egyből tovább kellett dolgozni és a gondolatokat már a következő mérkőzésre összpontosítani, hiszen ma ismét játszik a csapat, az ellenfél ezúttal pedig az Aqvital FC Csákvár.

Az őszi fordulóban a két együttes találkozóján az ETO tudott győzni hazai pályán 2-1-re, jó lenne legalább ilyen arányban győzni idegenben is. A vasárnapi vereség után a csapat nagyon motivált, hogy megmutassa, bár mindenkinek lehetnek rosszabb napjai, az ETO egy erős csapat, amivel számolni kell.

Ellenfelünk, a Csákvár jelenleg a tabella 14. helyén áll 31 ponttal, a mérlege 27 mérkőzésen 8 győzelem, 7 döntetlen és 12 vereség. Csapatunk, az ETO 42 pontos, ezzel a tabella 7. helyét foglalja el pillanatnyilag. Az ETO mérlege 28 mérkőzésen 12 győzelem, 6 döntetlen és 10 vereség.

 Szentes Lázár: „Vissza akarunk térni a korábbi idegenbeli mérkőzéseinken tapasztalt eredményes játékunkhoz, ezért a holnapi találkozót mindenképpen meg akarjuk nyerni. Mivel a hazai csapat is nyilvánvalóan ezt tervezi, küzdelmes és változatos meccset várok.”

A Merkantil Bank Liga mai menetrendje:

 

További híreink

Tovább folytatódik a dorogi átok

Tovább folytatódik a dorogi átok

Egy gólos vereségünket követően lassan már mumusunknak mondhatjuk a bányász csapatot, ugyanis az újjáalakulás óta negyedik alkalommal találkoztunk a Komárom-Esztergom megyei csapattal, s győzni még nem sikerült.

Vereség Dorogon

Vereség Dorogon

Faragó 33.-ik percben szerzett góljával, egy találattal jobbnak bizonyult a hazai együttes az alacsony színvonalú mérkőzésen. Dorogi FC - WKW ETO FC Győr1-0

Dorogon célunk a győzelem!

Dorogon célunk a győzelem!

A WKW ETO FC Győr a Nyíregyháza legyőzése után remélhetőleg a Dorog otthonában is megszerzi a három pontot. Játékosaink elszántak, mindenki érdeke, hogy az ETO lépést tartson a dobogóért folyó csatában. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink