Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tovább kell dolgozni

Ma 19 órakor az ETO az Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára, a mérkőzés a március 4-i, heves havazás miatt elmaradt találkozó pótlása.

 Tovább kell dolgozni

A hétvégi, Budaörs elleni vereséget követően nem volt idő csüggedni, egyből tovább kellett dolgozni és a gondolatokat már a következő mérkőzésre összpontosítani, hiszen ma ismét játszik a csapat, az ellenfél ezúttal pedig az Aqvital FC Csákvár.

Az őszi fordulóban a két együttes találkozóján az ETO tudott győzni hazai pályán 2-1-re, jó lenne legalább ilyen arányban győzni idegenben is. A vasárnapi vereség után a csapat nagyon motivált, hogy megmutassa, bár mindenkinek lehetnek rosszabb napjai, az ETO egy erős csapat, amivel számolni kell.

Ellenfelünk, a Csákvár jelenleg a tabella 14. helyén áll 31 ponttal, a mérlege 27 mérkőzésen 8 győzelem, 7 döntetlen és 12 vereség. Csapatunk, az ETO 42 pontos, ezzel a tabella 7. helyét foglalja el pillanatnyilag. Az ETO mérlege 28 mérkőzésen 12 győzelem, 6 döntetlen és 10 vereség.

 Szentes Lázár: „Vissza akarunk térni a korábbi idegenbeli mérkőzéseinken tapasztalt eredményes játékunkhoz, ezért a holnapi találkozót mindenképpen meg akarjuk nyerni. Mivel a hazai csapat is nyilvánvalóan ezt tervezi, küzdelmes és változatos meccset várok.”

A Merkantil Bank Liga mai menetrendje:

 

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink