Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Három gólos vereség a Budaörstől

A hazai pályán elszenvedett 2:1-es vereséget követően sajnos idegenben is vereséget szenvedtünk a Budaörstől. A nagyarányú vereség mindenkit meglepett, a játék képe alapján nem volt benne a találkozóban.

Három gólos vereség a Budaörstől

Budaörs SC – WKW ETO FC Győr  5:2 (2:0)

Gólszerzők: Medgyes Sinan 2 (31., 90.), Sajbán Máté (43.), Bakos Szabolcs (53.), Debreceni András öngól (58.) – Szimcso Viktor (66.), Debreceni András (84.)

WKW ETO FC Győr: Gyurákovics Erik (K) – Kovács Krisztián, Gyagya Attila (CSK), Debreceni András, Vadász Viktor – Tajthy Tamás (46. Szabó Lukas), Magasföldi József (61. Szatmári Lóránd), Bagi István – Szánthó Regő, Szimcso Viktor (76. Zamostny Balázs), Erdélyi László

Cserék: Szatmári Zoltán (K), Daru Bence, Beliczky Gergő

1. Félidő

A találkozót remekül kezdtük, már az első percben Demjénnek óriásit kellett védenie Szánthó lövésénél. Az ezt kötő sarokrúgásnál ismét a hazaiak fiatal kapusának kellett hatalmasat nyújtózkodnia. Öt perccel később Magasföldi végezhetett el pontrúgást a hazaiak kapuja előtt, de célt tévesztett. További egy perccel később már Ódénak kellett blokkolnia ígéretes helyzetben. Tíz perc elteltével kezdett ébredezni a zöld-fekete mezes Budaörs. Elsősorban az aktívan játszó Medgyes Sinan próbált zavart okozni a védelmünkben. A 22. percben Erdélyi harcolta be magát a tizenhatos területére, de leadott lövését Demjén magabiztosan hárította. Kilenc perccel később derült égből villámcsapásként érkezett a hazaiak találata. Medgyest ugratták ki a bal szélen, aki higgadtan elpasszolta a labdát kapusunk mellett, 1:0. Szinte azonnal a középkezdést követően egyenlíthettünk volna, de Szánthó beadására érkező Szimcso öt méterről mellé fejelt. A félidő vége előtt egy labdakihozatalt követően nagyon rossz helyen veszítettünk labdát, Sajbán egyedül léphetett ki a Gyurákovicsra, majd megduplázta a Budaörs előnyét.

2. Félidő

A félidőben Szentes Lázár vezetőedzőnk csere mellett döntött, a támadások elősegítése érdekében Tajthy helyett Szabó Lukast küldte pályára. A támadójátékunk meg is élénkült, ennek ellenére az 53. percben ismét kapitulálni kényszerültünk, miután Bakos 30 méterről talán az év gólját szerezte, 3:0. Ilyenkor a szegény embert még az ág is húzza már, öt perccel később Menyhárt beadását Debreceni igyekezett takarítani, de rendkívül szerencsétlen mozdulat után a labda a kapunkban kötött ki, 4:0. A 62. percben Szabó Lukas rázta le védőjét, majd ugratta ki Szimcso Viktor ziccerbe, de az utolsó pillanatban Demjén még tisztázni tudott a villámléptű szélsőnk elől. Négy perccel később már nem volt ennyire szerencsés a hazaiak kapusa. A főszereplők ismét a két fiatal volt, de ezúttal a mi támadónk jött ki jól a helyzetből. Beadását Demjén elszámolta és a kapuban kötött ki a labda, 4:1. A góltól mondhatni vérszemet kapott a csapatunk, folyamatosan támadásban voltunk, négy perccel később Szabó lőtt ballal tizenhat méterről, de a háló érintetlen maradt. További két perccel később Erdélyi cselezte be magát a büntetőterületre, de erős lövése fölé ment. A 84. percben Szabó passzolt középre, Bagi labdájába pedig Debreceni kapott bele jó ütemben, 4:2.  A hátralévő percekben is tovább támadtunk, de gólt már nem sikerült szereznünk, sőt, a hosszabbításban a hazaiak még egyszer a fellazult védelmünk mögé tudtak kerülni, Medgyes pedig megszerezte önmaga második találatát, 5:2.

Kellemetlen vereségbe futottunk bele, de búslakodni nincs idő, hiszen szerdán már Csákváron van jelenésünk.

Bognár György: – Az öt szerzett gól ellenére nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert nem volt mindig folyamatos a játékunk. A győzelmünk ettől függetlenül teljesen megérdemelt.

Szentes Lázár: – Előzetesen is sokgólos mérkőzést vártam, ami be is jött, de az eloszlás természetesen nem tetszik. Súlyos védelmi hibák eredményezték az öt kapott gólt.

Képgaléria a mérkőzésről: https://www.facebook.com/pg/etofcgyor/photos/?tab=album&album_id=2086933621323013 

További híreink

Tovább folytatódik a dorogi átok

Tovább folytatódik a dorogi átok

Egy gólos vereségünket követően lassan már mumusunknak mondhatjuk a bányász csapatot, ugyanis az újjáalakulás óta negyedik alkalommal találkoztunk a Komárom-Esztergom megyei csapattal, s győzni még nem sikerült.

Vereség Dorogon

Vereség Dorogon

Faragó 33.-ik percben szerzett góljával, egy találattal jobbnak bizonyult a hazai együttes az alacsony színvonalú mérkőzésen. Dorogi FC - WKW ETO FC Győr1-0

Dorogon célunk a győzelem!

Dorogon célunk a győzelem!

A WKW ETO FC Győr a Nyíregyháza legyőzése után remélhetőleg a Dorog otthonában is megszerzi a három pontot. Játékosaink elszántak, mindenki érdeke, hogy az ETO lépést tartson a dobogóért folyó csatában. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink