Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

Szerdán került megrendezésre az U17-es és U16-os I. osztályú bajnokság 18. fordulója, amelyen csapataink a Ferencváros vendégei voltak. Végül sikeresnek mondható négy ponttal távoztunk a Népligetből.

UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

Ferencvárosi TC U16 – ETO FC Győr U16  1:3 (1:1)

Gólszerzőink: Tóth Milán László (39.), Orosz Adrián (76.), Vitális Milán (84.)

ETO FC Győr: Ivancsics P. – Szabados A., Wágenhoffer M., Molnár M., Fendrik M. (53. Szitás R.) – Gacs G. (Mayer J.), Orosz A. (88. Berzsényi K.), Vitális M. – Illés B. (Hasuer B.), Mayer M., Tóth M. L.

Remekül kezdte U16-os csapatunk a tavaszi idényt, hiszen az MTK és a Debrecen legyőzését követően a Ferencváros ellen is begyűjtöttük a három pontot, ezzel csapatunk megerősítette helyét a dobogó legalsó fokán.

Jäkl Antal vezetőedzőnek nem volt könnyű dolga a csapat összeállításával kapcsolatban, mert számos játékosa kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódott. Emiatt összesen hat játékos vitt magával U15-ös csapatunkból, akik meghálálták a bizalmat.

A találkozó nagyon nehezen kezdődött, a Fradi letámadott, majd egy egyéni hibánkat kihasználva megszerezték a vezetést, 1:0. Szerencsénkre a 39. percben a vendéglátóink hibáját sikerült kihasználnunk és a félidőig egalizáltunk, 1:1. A második játékrészben a küzdelmet felváltotta a játék, ezzel egyidejűleg pedig több játékosunk teljesítménye is feljavult, amelynek köszönhetően sikerült megfordítani a találkozót. Ellenfelünk két kapufája ellenére megérdemelten szereztük meg a győzelmet.

Ferencvárosi TC U17 – ETO FC Győr U17  1:1 (1:0)

Gólszerzőink: Farkas Balázs Kesző (59.)

ETO FC Győr: Gyergyádesz M. – Szamosi T. (68. Lovász D.), Pereira Americo, Csonka B., Kalmár O. – Balogh Á. (57. Szabó T.), Hidi M. S., Múcska V. – Szentes D. (57. Farkas B.), Méry T., Sipőcz B.

Elképesztően nagy iramban kezdődött a találkozó, a csapatok minden támadásában benne volt a gólveszély. A 22. percben a középpályán labdavesztést követően kerültek ziccerbe vendéglátóink, de még az első lehetőségnél Gyergyádesz védeni tudott, azonban a kipattanót a tizenhatosról Mazzonetto juttatta a kapunkba, 1:0.

Fordulást követően megélénkült a játékunk és egy szögletet követően Farkas Balázs Kesző kiegyenlítette az állást. A folytatásban mindkét oldalon volt lehetőség a gólszerzésre, de a fiatalok pontatlanok voltak a befejezéseknél, ezért már az eredmény nem változott. Csató Sándor fiai ezzel megszerezték első jól megérdemelt pontjukat.

További híreink

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

A legutóbbi hétvégén az U19, U17 és U16-os korosztályaink is a Debrecennel mérkőztek. Az U15 és U14-es korosztály mérkőzései elmaradtak Székesfehérváron a Videoton kérésére.

U16: Pereira a válogatottban

U16: Pereira a válogatottban

A magyar U16-os válogatott, soraiban ifjú tehetségünkkel, Pereira Américoval, fölényes győzelmet aratott Írország ellen.

Utánpótlás: Két győzelem és két vereség az MTK ellen

Utánpótlás: Két győzelem és két vereség az MTK ellen

Az elmúlt pénteken és szombaton megkezdte a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia U17, U16, U15 és U14-es korosztálya is a bajnokságot. A négy MTK ellen megvívott csatát követően 50%-os teljesítményt értünk el, ugyanis két alkalommal győzelemmel, két alkalommal pedig vereséggel hagyhattuk el a pályát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink