Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

Szerdán került megrendezésre az U17-es és U16-os I. osztályú bajnokság 18. fordulója, amelyen csapataink a Ferencváros vendégei voltak. Végül sikeresnek mondható négy ponttal távoztunk a Népligetből.

UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

Ferencvárosi TC U16 – ETO FC Győr U16  1:3 (1:1)

Gólszerzőink: Tóth Milán László (39.), Orosz Adrián (76.), Vitális Milán (84.)

ETO FC Győr: Ivancsics P. – Szabados A., Wágenhoffer M., Molnár M., Fendrik M. (53. Szitás R.) – Gacs G. (Mayer J.), Orosz A. (88. Berzsényi K.), Vitális M. – Illés B. (Hasuer B.), Mayer M., Tóth M. L.

Remekül kezdte U16-os csapatunk a tavaszi idényt, hiszen az MTK és a Debrecen legyőzését követően a Ferencváros ellen is begyűjtöttük a három pontot, ezzel csapatunk megerősítette helyét a dobogó legalsó fokán.

Jäkl Antal vezetőedzőnek nem volt könnyű dolga a csapat összeállításával kapcsolatban, mert számos játékosa kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódott. Emiatt összesen hat játékos vitt magával U15-ös csapatunkból, akik meghálálták a bizalmat.

A találkozó nagyon nehezen kezdődött, a Fradi letámadott, majd egy egyéni hibánkat kihasználva megszerezték a vezetést, 1:0. Szerencsénkre a 39. percben a vendéglátóink hibáját sikerült kihasználnunk és a félidőig egalizáltunk, 1:1. A második játékrészben a küzdelmet felváltotta a játék, ezzel egyidejűleg pedig több játékosunk teljesítménye is feljavult, amelynek köszönhetően sikerült megfordítani a találkozót. Ellenfelünk két kapufája ellenére megérdemelten szereztük meg a győzelmet.

Ferencvárosi TC U17 – ETO FC Győr U17  1:1 (1:0)

Gólszerzőink: Farkas Balázs Kesző (59.)

ETO FC Győr: Gyergyádesz M. – Szamosi T. (68. Lovász D.), Pereira Americo, Csonka B., Kalmár O. – Balogh Á. (57. Szabó T.), Hidi M. S., Múcska V. – Szentes D. (57. Farkas B.), Méry T., Sipőcz B.

Elképesztően nagy iramban kezdődött a találkozó, a csapatok minden támadásában benne volt a gólveszély. A 22. percben a középpályán labdavesztést követően kerültek ziccerbe vendéglátóink, de még az első lehetőségnél Gyergyádesz védeni tudott, azonban a kipattanót a tizenhatosról Mazzonetto juttatta a kapunkba, 1:0.

Fordulást követően megélénkült a játékunk és egy szögletet követően Farkas Balázs Kesző kiegyenlítette az állást. A folytatásban mindkét oldalon volt lehetőség a gólszerzésre, de a fiatalok pontatlanok voltak a befejezéseknél, ezért már az eredmény nem változott. Csató Sándor fiai ezzel megszerezték első jól megérdemelt pontjukat.

További híreink

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt
U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

Sárközi Attila növendékei csütörtökön és pénteken a szlovákiai Besztercebányán vettek részt nemzetközi tornán, amelyet rendkívül magabiztosan nyertek meg fiaink, hat győzelmet aratva 36:1 gólarányt produkálva.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink