Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Négy pont hétvégén a Pécs ellen

U14-es csapatunk zsinórban harmadik találkozóját nyerte. U15-ös együttesünk egy ponttal gazdagodott.

Négy pont hétvégén a Pécs ellen

ETO FC Győr U14 – PMFC U14  1:0 (1:0)

Gólszerző: Varga Botond öngól (27.)

ETO FC Győr: Tóth B. – Deákovits R., Molnár K., Kozári N. (C), Óvári B. (41. Nádudvari B.) – Kovács B., Urblík N. (70. Tullner P.), Torma D. (41. Tóth R.) – Lacza A. (61. Tarcsi R.), Pintér F. (41. Svarda R.), Bartossík B. (70. Krán A.)

Kulcsár Zsolt tanítványai egy hét szünetet követően (Videoton ellen elhalasztották a mérkőzést) folytatták a bajnokságot a Pécs ellen. Idegenben 3:1-es győzelmet arattunk ősszel. A hazai találkozóra jó előjelekkel készülhettünk, ugyanis csapatunk javuló formát mutat hétről hétre. A találkozó ennek ellenére események nélkül zajlott, sőt Tóth Balázsnak a 20. percben hatalmasat kellett védenie. A 26. percben jutottunk ígéretes helyről szabadrúgáshoz, amelyet Pintér végzett el, de lövését tudta hárítani a vendégek kapusa. A megítélt szögletet Kovács végezte el, amelyből megszereztük a vezetést. A vendégek védője rendkívül szerencsétlenül ért a labdához, ami számunkra szerencsés volt, 1:0.

A félidőben több cserét is végrehajtottunk, ami pozitívan hatott a csapat játékára. Nagyobb mezőnyfölénybe kerültünk, de távoli veszélyes próbálkozáson kívül nem nagyon tudtunk tiszta ziccert kialakítani. Ennek ellenére Molnár és Urblík lövésénél hatalmasat kellett hárítania az egyébként egész mérkőzésen rendkívül magabiztos Budzáklia kapusnak.

ETO FC Győr U15 – PMFC U15  1:1 (0:1)

Gólszerző: Mayer Máté (58.)

ETO FC Győr: Kantó Zs. – Kiss B., Mayer J., Gacs G., Vígh B. – Bagó B., Juhász R. (58. Gasztos M.), Berzsényi K. – Kocsis Z. (55. Rátonyi S.), Kocsis G. (55. Ignácz M.), Mayer M.

Egy nem túl eseménydús mérkőzésen az első félidőben vendégeink szerezték meg a vezetést, miután Vogyicska remek ütemű passzát Fröhlich kíméletlenül bevarrta a rövid felsőbe. Csapatunk ennek ellenére mezőnyfölényben játszott, de az utolsó pillanatokban mindig odaért egy blokkoló láb.

A második félidőben fokoztuk a nyomást és néhány nagyobb helyzetet is sikerült kialakítanunk. Az elsőnél még Bagó lövése a kapufán csattant, de nem sokkal később Mayer Máté érkezett remek ütemben egy beadásra, s beállította a 1:1-es végeredményt.

További híreink

UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

Szerdán került megrendezésre az U17-es és U16-os I. osztályú bajnokság 18. fordulója, amelyen csapataink a Ferencváros vendégei voltak. Végül sikeresnek mondható négy ponttal távoztunk a Népligetből.

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

A legutóbbi hétvégén az U19, U17 és U16-os korosztályaink is a Debrecennel mérkőztek. Az U15 és U14-es korosztály mérkőzései elmaradtak Székesfehérváron a Videoton kérésére.

U16: Pereira a válogatottban

U16: Pereira a válogatottban

A magyar U16-os válogatott, soraiban ifjú tehetségünkkel, Pereira Américoval, fölényes győzelmet aratott Írország ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink