Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Két pontrúgásból nyert az Astra

A 65. percre az Astra két rögzített szituációból megduplázta előnyét, míg a mienk csak kevés helyzetet tudtak kialakítani, így Sipos Lilla 89. percben szerzett találata már kevésnek bizonyult. Csapatunk továbbra is tartja harmadik helyét a tabellán, mindössze két ponttal lemaradva a címvédő MTK mögött.

Két pontrúgásból nyert az Astra

Nehéz helyzetben volt Horváth Tamás vezetőedző az összeállítást illetőleg – Csontos Zsanett a mérkőzés előtt belázasodott és Bódai Viktória sem tudott betegség miatt rendelkezésre állni.  Szalai Fanni első alkalommal védhette az ETO kapuját a Jet-Sol ligában továbbá a középpályás sorban Csizi Fanni debütálhatott. Válogatott összetartások miatt csak pénteken tudott együtt készülni a csapat – az első csapat keretéből 8-an voltak távol. Hasonló körülmények miatt ezen a héten sem lesz egyszerűbb a felkészülés, szombaton 11:00 órakor a DVTK együttesét fogadjuk majd hazai pályán.

Horváth Tamás: „Betegségek miatt ismét két újoncot avattunk. Válogatott edzőtábor miatt teljes kerettel csak pénteken tudtunk együtt edzeni. Természetesen nem ezért kaptunk ki, pontatlanok voltunk, az üres kapuba se tudtunk betalálni, fáradtan mozogtunk. Két gólt kaptunk szögletből. Végig mi irányítottunk, de ez kevésnek bizonyult.”

Astra HFC – ETO FC Győr 2:1 (1:0)

ETO FC Győr: Szalai – Fél A., Gődér, Kovács, Fél P., Erdész, Böcskei (Gál 46’), Csizi (Plóner 46’), Sipos, Süle, Csötönyi (Dénes 83’)

vezetőedző: Horváth Tamás

Astra HFC: Farkas – Rozmis, Krascsenics P. (Gimes 87’), Szabó, Németh (Ferencz 83’), Gál, Sümegi, Véninger, Gelb, Halászi (Hatala 79’), Krascsenincs Cs.

vezetőedző: Dombó János

Gólszerzők: Szabó B. (40., 65.), ill. Sipos (89.)

sárga lap: Fél Patrícia

A listavezető U16-os csapatunk hazai környezetben lépett pályára, ám hiányoztak a kapusok - Borók Dorina és Csontos Szilvia távollétében Regőci Bogi lett a „beugró”. Plóner Szandra NB I-es meccsen játszott, de hiányzott például a házi gólkirály Hangyál Vanessza és ikertestvére, Laura is. Keglovich Ferenc viszont így több lehetőséget adott a „fiataloknak”, a 2005-ös Rozs Fanni például góllal hálálta meg a lehetőséget. Az ETO magabiztos, 6:0-ás sikert könyvelhetett el a kókaiak ellen.

ETO FC Győr – Kóka FNLA 6:0 (2:0)

Az ETO – DVTK találkozóját elhalasztották az U19-es bajnokság 12. fordulójában. A mérkőzést április 4-én szerdán, 13:00 órakor rendezik majd. Süle János csapata így az NBII-es bajnokságban második helyen álló Kelen SC-vel játszott edzőmérkőzést, ami 4:4-es döntetlennel zárult.  

További híreink

Bajnokok lettek az U19-es lányok!

Bajnokok lettek az U19-es lányok!

Az U19-es bajnokság Kiemelt csoportjának rájátszásában – az utolsó előtti fordulóban – a Kóka-FNLA lemondta a listavezető ETO FC Győr elleni mérkőzését. Bár a Versenybizottság ilyen rövid idő alatt nem hozhatott még jogerős határozatot, a három pontot a mieink kapják majd – Süle János csapata ezzel megnyerte a legrangosabb magyar utánpótlás-bajnokságot.

Negyedik helyen zárta a bajnokságot női labdarúgó csapatunk

Negyedik helyen zárta a bajnokságot női labdarúgó csapatunk

Élvonalbeli fennállása óta harmadszor léphetett pályára bronzmeccsen a Horváth Tamás vezette együttes. Az idei szezonban rengeteg fiatalt beépítve értek el szép eredményeket, köztük kétszer a címvédőt is legyőzték. Az ifjoncoknak végig több fronton kellett helytállni, így az utolsó megmérettetésekre kimerült a gárda. Ennek ellenére büszkék lehetünk a lányok egész évben nyújtott teljesítményére és bízunk benne, hogy jövőre a mieink nyakában csillog majd az érem.

Előnyre tennénk szert Diósgyőrben

Előnyre tennénk szert Diósgyőrben

Holnap 19:05 perckor az új DVTK Stadionban lép pályára női csapatunk a 3. helyért. Az előző két szezonban ugyancsak bronzmeccset játszottunk, de érmet még ez idáig nem sikerült szerezni. A miskolciak az ETO-hoz hasonlóan már az első élvonalbeli szezonjukban a dobogóért küzdhetnek – a két együttes eddigi találkozóin vegyes eredmények születtek, a piros-fehérek ellen egy győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegünk. Horváth Tamás és csapata szeretne már az első mérkőzésen nyerni, hogy a hazai visszavágón a kezükben legyen a sorsuk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink