Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Ceglédet fogadjuk

Vasárnap 17 órakor Szentes Lázár együttese a Ceglédi VSE csapatát fogadja a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában. Remélhetőleg a találkozón az ETO megszerzi első győzelmét a tavaszi szezonban.

A Ceglédet fogadjuk

 A múlt heti elhalasztott forduló után most már úgy fest, valóban itt a tavasz. Szerencsére a héten már jóval megengedőbb volt az időjárás, így vasárnap ismét visszatér a bajnokság a szokásos medrébe.

Az ETO vasárnap a Ceglédi VSE csapatát fogadja 17 órakor, hogy revasnot vegyenek az őszi 2-1-es vereségért.

A csapat a tavaszi szezon eddigi egyetlen mérkőzésén hazai pályán vereséget szenvedett a BFC Siófoktól, így most már itt az idő, hogy egy szép hazai győzelemmel hálálják meg a szurkolók támogatását, akik hóban-fagyban is kint szurkoltak a lelátón az ETO-ért. Csapatunk jelenleg a tabella 9. helyén áll 32 ponttal, ellenfelünk pedig a 7. helyen 33 ponttal.

A Ceglédi VSE-nek ez lesz az első bajnokija az idén, hiszen a 22. fordulóban a Sopron elleni találkozót elhalasztották, múlt héten vasárnap pedig nem tartották meg a fordulót, helyette 04.11-re helyezték át a mérkőzéseket. Kétség sem fér hozzá, hogy győzni jönnek Győrbe, de Szentes mester is győzelmet vár a játékosaitól, így izgalmas találkozóra számíthat mindenki, aki kilátogat holnap 17 órakor a WKW ETO FC Győr - Ceglédi VSE Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzésre.

Szentes Lázár: "A februári extrém időjárás- és pályaviszonyok nekünk is sok gondot okoztak. Bízunk benne, mostantól nem a vakszerencse, hanem a felkészültség fogja eldönteni a mérkőzéseket. A Cegléd ellen azt várom, hogy javuló játékkal gólokat lövünk, és megnyerjük a mérkőzést."

Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Zárkózunk az élmezőnyhöz, győzelem Békéscsabán

Zárkózunk az élmezőnyhöz, győzelem Békéscsabán

Csapatunk az NB II 25. játéknapján bravúros 1:3-as győzelmet aratott a Viharsarokban, így bajnoki mérkőzésen majdnem 16 esztendő után tudtunk diadalmaskodni Békéscsabán. Szentes Lázár a győzelmet Koszó Balázsnak ajánlja.

Rangadó Békéscsabán

Rangadó Békéscsabán

Vasárnap 14 órakor a WKW ETO FC Győr a Békéscsaba 1912 Előre otthonában lép pályára a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Koszó Balázst az éjjel megműtötték

Koszó Balázst az éjjel megműtötték

A vasárnapi, Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzésen Koszó Balázs, csapatunk frissen igazolt belső védője súlyos koponyasérülést szenvedett, az éjjel meg kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink