Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Völgyi: „Remélem, 2-3 hét múlva már a csapattal edzhetek!”

Novemberben láthattuk utoljára pályán Völgyi Danit, aki azóta sérüléssel bajlódott, majd megműtötték, most pedig az utolsó szakaszba lépett a rehabilitációja. Dani most részletesen mesél arról, hogyan telt az elmúlt 3 hónapja, mióta nem láthattuk játszani.

Völgyi: „Remélem, 2-3 hét múlva már a csapattal edzhetek!”

Mikor műtöttek, hogy áll most a felépülésed?

December 6-án műtött meg Majzik Doktor úr Siófokon, és most, így három hónap elteltével már boldogan mondhatom, hogy jó ütemben halad a rehabilitációm, szerencsére elég előrehaladott az állapotom. Nagyon nagy köszönet Radó Krisztinának és Gál Bencének, akik a műtét óta időt és energiát nem kímélve dolgoztak velem, hogy minél hamarabb újra 100%-os állapotba kerülhessek. Többször voltam azóta kontrollvizsgálaton, január és február elején kaptam a térdembe kenőanyagos injekciót, ez is gyorsította és segítette a felépülési folyamatot.

Pontosan milyen sérülés miatt kellett műteni?

Volt a térdkalácsomon egy csontdarab, amit le kellett csiszolni, de műtét közben kiderült, hogy nem is ez okozta a legnagyobb fájdalmat, hanem az, hogy egy kb. 100 Ft-os méretű helyen elkopott a térdemben a porc, és ott a csont a csonttal érintkezett. A gyógyuláshoz ott újra kell, hogy képződjön a porcízület, és emiatt nem január végéig tartott a felépülésem, hanem sajnos hosszabb idő lett.

Mennyi idő kell, hogy újra 100%-os állapotban legyél?

Körülbelül 3,5 hónap kell ennek az egésznek, hogy teljesen rendbe jöjjek, és ebbe beletartozik még a következő 2-3 hét is, amire még mindenképpen szükség van. Muszáj a rehabilitációra ennyi időt hagyni, még érzek néha kisebb fájdalmakat, de emellett erősíteni kell a combomat is. Sajnos a műtét óta nagyon legyengült, és a korábbi, debreceni combizom-szakadásom miatt előtte sem volt nagyon erős, így muszáj volt teljesen újraépíteni az egész combomat, térdemet, hogy elég stabil legyen.

Szeretném megköszönni a Mányi József tulajdonos úrnak, Mányi Péter ügyvezető úrnak, Soós Imre sportigazgató úrnak, és persze Szentes Lázár mesternek, hogy ilyen türelmesek velem, és megadják a kellő időt a felépülésemhez. Bízom benne, hogy ha visszatérek, és végre újra jó lesz a lábam, akkor a pályán meg tudom nekik ezt hálálni. Sajnos ugye ilyenkor nem tudunk mit csinálni, bármelyik játékos bármikor megsérülhet, én sem tehettem róla, de azon vagyok, hogy minél gyorsabban pályán lehessek, remélem, 2-3 hét múlva már a csapattal edzhetek, de nem szabad elkapkodnom. Még egyszer nagyon szépen köszönöm nekik. Én is tettem egy gesztust a klub felé, amíg nem tudok a csapat rendelkezésére állni, addig kompromisszumot kötöttünk az anyagiak terén is. Szívügyem a klub, nagyon sok időt töltöttem már itt, és nagyon sok mindent értem el, emiatt én ajánlottam fel.

Mikor láthatunk viszont a pályán?

Összességében tényleg azt mondhatom, hogy nagyon jól halad a felkészülésem, Radó Krisztinával másfél hónapot dolgoztunk az első szakaszban, biciklizés és erősítés volt, fokozatosan egyre erősebben, az utóbbi másfél hétben pedig elkezdődtek a labdás edzések, ahol passzolok, kisebb lövéseket, labdás kitámasztásokat, szökkenéseket csinálok, mellette tovább erősítjük a combomat. Most már szerencsére ebben a stádiumban van a felépülésem, szóval én azt mondom, bár semmit sem tudok biztosra, hogy 2-3 héten belül már a csapattal fogok tudni edzeni, utána már a Mesteren múlik, mikor lépek pályára ismét.

További híreink

Koszó Balázs sikeres műtéten esett túl

Koszó Balázs sikeres műtéten esett túl

Belső védőnk márciusban szenvedett súlyos koponyasérülést a Cegléd elleni mérkőzésen, ma pedig egy lépéssel ismét közelebb került a felépüléshez, hiszen újabb sikeres műtéten esett túl. Legnagyobb örömünkre Balázs jól van, holnap pedig részletesen is beszámolunk játékosunk állapotáról és a beavatkozásról!

Elrontott ünnep

Elrontott ünnep

A kezdeti mezőnyfölény, illetve a félidei előny ellenére vereséget szenvedtünk hazai pályán a Gyirmót csapatától, ezért újoncként a 7. helyen végeztünk az NB II-es bajnokságban.

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Utolsó ETO Bajnokok Jubileumi megkérdezettünk a WKW ETO FC Győr - Gyirmót FC rangadó előtt Völgyi Dániel, aki visszatért az ETO-hoz, felépült sérüléséből és magabiztosan várja az 17 órakor kezdődő összecsapást. A Vele készült villáminterjút a cikkben olvashatjátok.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink