Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hétvégén ASTRA – ETO a Jet-Sol Ligában

Egy hét válogatott szünet után szombaton 16:00 órakor ismét pályára lép női csapatunk ezúttal idegenben az Astra otthonában. Az őszi bajnokin fölényes 5:0-ás győzelmet arattunk a fővárosiak felett, ám két héttel később csak büntetőkkel sikerült kiharcolunk a kupában a továbbjutást.

Hétvégén ASTRA – ETO a Jet-Sol Ligában

Az Astra jelenleg a tabella hatodik helyét foglalja el, de versenyben van még a Felsőházért a Haladással és a DVTK-val, így biztosan ellenünk is mindent meg fognak tenni a 3 pontért. A mieink Ferencváros ellen mutatott bíztató játéka után számunkra is csak a győzelem az elfogadható, amit alábbiakban a vezetőedző is megerősített.

Horváth Tamás: „Két hete csak csütörtök-pénteken tudunk találkozni a teljes kerettel hét válogatott játékosunk állandó hiányzása miatt. Ettől függetlenül győzelmet várok és a hátralevő két mérkőzésen szeretnénk minél több pontot szerezni az Alapszakaszban.”

További híreink

Bajnokok lettek az U19-es lányok!

Bajnokok lettek az U19-es lányok!

Az U19-es bajnokság Kiemelt csoportjának rájátszásában – az utolsó előtti fordulóban – a Kóka-FNLA lemondta a listavezető ETO FC Győr elleni mérkőzését. Bár a Versenybizottság ilyen rövid idő alatt nem hozhatott még jogerős határozatot, a három pontot a mieink kapják majd – Süle János csapata ezzel megnyerte a legrangosabb magyar utánpótlás-bajnokságot.

Negyedik helyen zárta a bajnokságot női labdarúgó csapatunk

Negyedik helyen zárta a bajnokságot női labdarúgó csapatunk

Élvonalbeli fennállása óta harmadszor léphetett pályára bronzmeccsen a Horváth Tamás vezette együttes. Az idei szezonban rengeteg fiatalt beépítve értek el szép eredményeket, köztük kétszer a címvédőt is legyőzték. Az ifjoncoknak végig több fronton kellett helytállni, így az utolsó megmérettetésekre kimerült a gárda. Ennek ellenére büszkék lehetünk a lányok egész évben nyújtott teljesítményére és bízunk benne, hogy jövőre a mieink nyakában csillog majd az érem.

Előnyre tennénk szert Diósgyőrben

Előnyre tennénk szert Diósgyőrben

Holnap 19:05 perckor az új DVTK Stadionban lép pályára női csapatunk a 3. helyért. Az előző két szezonban ugyancsak bronzmeccset játszottunk, de érmet még ez idáig nem sikerült szerezni. A miskolciak az ETO-hoz hasonlóan már az első élvonalbeli szezonjukban a dobogóért küzdhetnek – a két együttes eddigi találkozóin vegyes eredmények születtek, a piros-fehérek ellen egy győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegünk. Horváth Tamás és csapata szeretne már az első mérkőzésen nyerni, hogy a hazai visszavágón a kezükben legyen a sorsuk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink