Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hétvégén ASTRA – ETO a Jet-Sol Ligában

Egy hét válogatott szünet után szombaton 16:00 órakor ismét pályára lép női csapatunk ezúttal idegenben az Astra otthonában. Az őszi bajnokin fölényes 5:0-ás győzelmet arattunk a fővárosiak felett, ám két héttel később csak büntetőkkel sikerült kiharcolunk a kupában a továbbjutást.

Hétvégén ASTRA – ETO a Jet-Sol Ligában

Az Astra jelenleg a tabella hatodik helyét foglalja el, de versenyben van még a Felsőházért a Haladással és a DVTK-val, így biztosan ellenünk is mindent meg fognak tenni a 3 pontért. A mieink Ferencváros ellen mutatott bíztató játéka után számunkra is csak a győzelem az elfogadható, amit alábbiakban a vezetőedző is megerősített.

Horváth Tamás: „Két hete csak csütörtök-pénteken tudunk találkozni a teljes kerettel hét válogatott játékosunk állandó hiányzása miatt. Ettől függetlenül győzelmet várok és a hátralevő két mérkőzésen szeretnénk minél több pontot szerezni az Alapszakaszban.”

További híreink

Hárman az Elit körben

Hárman az Elit körben

A magyar női U17-es válogatott EB selejtező Elit körön vesz részt 2018. március 21. és 29. között Bükön és Sopronban, ahová három ETO játékos – Bódai Viktória, Erdész Fanni és Ploner Szandra is meghívást kapott. Két előbbi részese volt az őszi bravúros továbbjutásnak, utóbbi viszont első alkalommal öltheti magára a címeres mezt.

Női NB1: Jön a DVTK

Női NB1: Jön a DVTK

A hétégén az alapszakasz utolsó fordulójához érkezik a Jet-Sol Liga – szombaton 11:00 órakor hazai környezetben lépünk pályára az igencsak megerősödő DVTK együttese ellen.

Női U19: Elképesztő fordítással vertük Szlovákiát

Női U19: Elképesztő fordítással vertük Szlovákiát

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U19-es válogatottunk csütörtökön a szlovákiai Szencen lépett pályára, és gólzáporos meccsen, háromgólos hátrányból felállva aratott győzelmet. Böcskei Nikoletta és Fél Alexandra végigjátszotta a mérkőzést, Kovács Laura pedig a 73. percben szállt be.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink