Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

A legutóbbi hétvégén az U19, U17 és U16-os korosztályaink is a Debrecennel mérkőztek. Az U15 és U14-es korosztály mérkőzései elmaradtak Székesfehérváron a Videoton kérésére.

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

ETO FC Győr U16 – DVSC U16  5:1 (2:0)

Gólszerzőink: Tóth Milán László 3 (18., 24., 74.), Farkas Balázs Kesző (56.), Vitális Milán (88.)

ETO FC Győr: Ruisz B. – Szabados A., Wágenhoffer M., Orosz A., Molnár M. – Karvaj M., Vitális M., Volter P. (60. Mayer M.) – Illés B. (60. Gacs), Farkas B., Tóth M. (77. Kalla M.)

A mérkőzés elején pici zavarodottságot lehetett észlelni a csapaton, ami miatt az első 15 percben beszorultunk. Ezt követően a középpályás passzjáték feljavult, és ezzel együtt kezdtünk mezőnyfölénybe kerülni. Ennek is volt köszönhető, hogy a 24. percben már kétgólos előnyre tettünk szert. Az átmenetek remekül működtek, ezért a félidő végéig több lehetőséget is sikerült kialakítanunk.

A második félidő elején a hajdúságiak kihagyták a maguk ziccerét, amit sikerült megbosszulnunk és további gólokat szereznünk. Dicséret illeti az egész csapatot és kiváltképpen a támadószekciót, hogy ezen a napon ennyire élesek voltak. Jäkl Antal vezetőedző csapata ezzel a győzelemmel feljött a dobogó legalsó fokára.

ETO FC Győr U17 – DVSC U17  1:3 (0:1)

Gólszerzőink: Csonka Bálint (61.)

ETO FC Győr: Gyergyádesz M. – Kalmár O., Lovász D. (46. Pereira D.), Csonka B., Krén B. – Hidi M. S., Múcska V., Szabó T. (57. Szentes D.) – Balogh Á. (72. Somogyi-Bakos B.), Méry T., Sipőcz B.

U17-es csapatunknak sajnálatos módon nem sikerült hazai pályán legyőzni a debrecenieket, holott nem érdemeltünk vereséget. A játék elemeinek szempontjából elégedettek lehetünk, hiszen mezőnyfölényt tudtunk kialakítani és számos gólszerzési lehetőségünk adódott, azonban a gólszerzéssel hadilábon álltunk, ellenben a Lokival, akik könyörtelenül kihasználták minden egyes hibánkat.

DVSC U19 – ETO FC Győr U19  0:0 (0:0)

ETO FC Győr: Pálfi D. – Szamosi T., Jakab G., Nagy M. (89. Havasi J.), Szabó B. – Kiss T., Bagó B., Detrik M. (67. Kulcsár Á.) – Tamás A., Szakács M., Bodnaruk D.

Debrecenben a Preszeller Tamás vezette legidősebb korosztályunk játszott gól nélküli döntetlent. A találkozón a küzdelem dominált kevés helyzettel megfűszerezve. A pontosztozkodás igazságosnak mondható.

További híreink

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt
U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

Sárközi Attila növendékei csütörtökön és pénteken a szlovákiai Besztercebányán vettek részt nemzetközi tornán, amelyet rendkívül magabiztosan nyertek meg fiaink, hat győzelmet aratva 36:1 gólarányt produkálva.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink