Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Last minute igazolás: Koszó Balázs érkezik az ETO-hoz

Az átigazolási időszak utolsó napján új játékos jön az ETO FC-hez Koszó Balázs személyében. A 29 éves, 188 cm magas középhátvéd a ZTE FC-től érkezik Győrbe.

Last minute igazolás: Koszó Balázs érkezik az ETO-hoz

Koszó Balázs kecskeméti születésű hátvéd, aki a Kecskeméti TE-nél, és az FTC-nél nevelkedett, majd 2007-ben mutatkozott be a felnőtt csapatban Kecskeméten, tagja volt az NB I-es feljutást kivívó csapatnak is.  2014-ben a Békéscsaba 1912 Előre csapatához igazolt, majd megjárta a Dunaújvárost és az MTE-t is. 2017 nyarán már a ZTE színeiben játszott, Zalaegerszegről pedig Győrbe vezetett az útja, hogy 2018 tavaszán már zöld-fehér, ETO címeres mezben lépjen pályára.

Koszó Balázs: „Nagyon örülök, hogy a nagy tradíciókkal rendelkező ETO játékosa lehetek. Mint mindenki a csapatban, természetesen én is azért fogok dolgozni, hogy az ETO a lehető leghamarabb visszakerüljön az NB I-be. Ehhez minden feltétel adott, bízom benne, hogy rövidesen elérjük a közösen kitűzött célt!”

Sok sikert kívánunk Balázsnak az ETO színeiben!

További híreink

Somogyi József 50 éves

Somogyi József 50 éves

Somogyi József, az ETO korábbi játékosa, volt válogatott labdarúgó tegnap ünnepelte 50. születésnapját. Isten éltesse sokáig! Ebből az alkalomból Papp Győző készített vele interjút.

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

Mától a Shopban kaphatók elővételes jegyek a következő megyei rangadóra, a vasárnapi Credobus Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr bajnoki mérkőzésre!

Tinédzser a gólvonalon

Tinédzser a gólvonalon

A mindössze 16 éves Onódi Ákos vasárnap jó teljesítménnyel debütált a felnőttek között.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink