Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Last minute igazolás: Koszó Balázs érkezik az ETO-hoz

Az átigazolási időszak utolsó napján új játékos jön az ETO FC-hez Koszó Balázs személyében. A 29 éves, 188 cm magas középhátvéd a ZTE FC-től érkezik Győrbe.

Last minute igazolás: Koszó Balázs érkezik az ETO-hoz

Koszó Balázs kecskeméti születésű hátvéd, aki a Kecskeméti TE-nél, és az FTC-nél nevelkedett, majd 2007-ben mutatkozott be a felnőtt csapatban Kecskeméten, tagja volt az NB I-es feljutást kivívó csapatnak is.  2014-ben a Békéscsaba 1912 Előre csapatához igazolt, majd megjárta a Dunaújvárost és az MTE-t is. 2017 nyarán már a ZTE színeiben játszott, Zalaegerszegről pedig Győrbe vezetett az útja, hogy 2018 tavaszán már zöld-fehér, ETO címeres mezben lépjen pályára.

Koszó Balázs: „Nagyon örülök, hogy a nagy tradíciókkal rendelkező ETO játékosa lehetek. Mint mindenki a csapatban, természetesen én is azért fogok dolgozni, hogy az ETO a lehető leghamarabb visszakerüljön az NB I-be. Ehhez minden feltétel adott, bízom benne, hogy rövidesen elérjük a közösen kitűzött célt!”

Sok sikert kívánunk Balázsnak az ETO színeiben!

További híreink

Ellentétes félidők, egy gólos hátrányban

Ellentétes félidők, egy gólos hátrányban

Az ETO lejátszotta első tétmeccsét a 2018-as naptári évben, a Magyar Kupa keretében az első osztályú Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatát fogadtuk. Két ellentétes félidőt követően egy gólos hátránnyal utazhatunk jövő szerdán a visszavágóra.

Magyar Kupa: a tét a legjobb 8!

Magyar Kupa: a tét a legjobb 8!

Szerdán délután 16 órakor Magyar Kupa mérkőzést játszik a WKW ETO FC Győr a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata ellen. A találkozó visszavágóját jövő hét szerdán rendezik.

Győzelemmel zárta a felkészülést az ETO

Győzelemmel zárta a felkészülést az ETO

Lendületes első félidő, majd küzdelmes játék a szünet után. Az ETO 2-1-re legyőzte utolsó felkészülési mérkőzésén a Csornai SE csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink