Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO hétfőn a Veszprémmel meccsel

Az egy hetes EB szünet után folytatódik a magyar futsal NBI, a Győr számára nem kis feladattal: Az ETO-nak az FC Veszprémet kellene otthonában legyőznie, hogy ne növekedjen a Nyírgyulajt legyőző tabellaelső, az MVFC-Berettyóújfaluval szembeni hátránya.

Az ETO hétfőn a Veszprémmel meccsel

Csendben folyt a győriek felkészülése a 14. forduló rangadójára, az ETO mindenképpen győztesen szeretné elhagyni Veszprémben a parkettet. Kellene is a bravúr a Felsőházba igyekvő Madarász társulat ellen, mivel a forduló nyitányán a Berettyó 2-0-s győzelemmel fektette két vállra a Nyírgyulaj együttesét. Nem lesz sétagalopp, mert a házigazdáknak is nagyon kellenek a pontok a rájátszásba jutáshoz, igaz nem ezen a mérkőzésen fog eldőlni sorsuk. Jelenleg a Veszprém az 5. helyen áll 19 ponttal a bajnokságban, jobb gólkülönbégének köszönhetően a pontazonos Nyírgyulaj előtt, akiket a FTC követ 4 pont különbséggel, ami nem behozhatatlan a hátralévő fordulókban.

Hír az ETO Futsaltól, hogy az Aramis elleni hazai meccsüket az Üllői sportcsarnokban játsszák ideiglenesen. A mérkőzés napján a Magvassy Sportcsarnokban Sportlövő EB lesz, az Egyetemi sportcsarnok pedig 2,5 hónapra bezárt felújítása miatt. A Győr-Szentiváni Molnár Bertalan Vid csarnoka pedig nem tudta fogadni a győri futsalosokat.

Lipót viszont igen, így az ETO-Aramis bajnoki mérkőzés 20 km-re Győrtől lesz február 19-én, várhatóan 19:30 órakor.

Remélhetőleg nem fogja megzavarni az Alapszakasz utolsó két fordulójában ez a körülmény az ETO-t és lesz lehetősége az Alapszakasz győzelemért összecsapni az örökrivális Berettyóval. 

További híreink

ETO Futsal U15: Ötödszörre Final Four!

ETO Futsal U15: Ötödszörre Final Four!

Ebben a korosztályban az ETO Futsal U15 negyedszerre lehet bajnok! A vasárnap Üllőn megrendezésre kerülő Fiú U15 Futsal Final Fourban, a Győr mellett a Várda LA, a Városgazda UP, és az Illés Sport Alapítvány játsszanak az érmekért. Amennyiben az ETO U15 az elődöntőben legyőzi a Várda LA együttesét, illetve a döntőben pedig a Városgazda vs Illés Sport A. elődöntő győztesét is, négyszeres bajnok lehet!

7 nap a futsal döntőig

7 nap a futsal döntőig

7 nap és kezdődik a futsal bajnoki döntő! A magyar futsal elmúlt 10 évének két legjobb csapata, a hétszeres magyar bajnok Rába ETO és a háromszoros győztes MVFC-Berettyóújfalu fog a bajnoki trófeáért küzdeni.

ETO-MVFC futsal döntők menetrendje

ETO-MVFC futsal döntők menetrendje

Kitűzték a futsal bajnoki döntő időpontjait, 9 nap múlva indulnak a döntő és helyosztók. A Címvédő Rába ETO nyolcadszor nyerhet bajnokságot, ha trónfosztás lesz, akkor az MVFC negyedszer. Három nyert meccs kell a végső győzelemhez. Az M4Sport a döntő mindegyik találkozóját élőben közvetíti.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink