Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO hétfőn a Veszprémmel meccsel

Az egy hetes EB szünet után folytatódik a magyar futsal NBI, a Győr számára nem kis feladattal: Az ETO-nak az FC Veszprémet kellene otthonában legyőznie, hogy ne növekedjen a Nyírgyulajt legyőző tabellaelső, az MVFC-Berettyóújfaluval szembeni hátránya.

Az ETO hétfőn a Veszprémmel meccsel

Csendben folyt a győriek felkészülése a 14. forduló rangadójára, az ETO mindenképpen győztesen szeretné elhagyni Veszprémben a parkettet. Kellene is a bravúr a Felsőházba igyekvő Madarász társulat ellen, mivel a forduló nyitányán a Berettyó 2-0-s győzelemmel fektette két vállra a Nyírgyulaj együttesét. Nem lesz sétagalopp, mert a házigazdáknak is nagyon kellenek a pontok a rájátszásba jutáshoz, igaz nem ezen a mérkőzésen fog eldőlni sorsuk. Jelenleg a Veszprém az 5. helyen áll 19 ponttal a bajnokságban, jobb gólkülönbégének köszönhetően a pontazonos Nyírgyulaj előtt, akiket a FTC követ 4 pont különbséggel, ami nem behozhatatlan a hátralévő fordulókban.

Hír az ETO Futsaltól, hogy az Aramis elleni hazai meccsüket az Üllői sportcsarnokban játsszák ideiglenesen. A mérkőzés napján a Magvassy Sportcsarnokban Sportlövő EB lesz, az Egyetemi sportcsarnok pedig 2,5 hónapra bezárt felújítása miatt. A Győr-Szentiváni Molnár Bertalan Vid csarnoka pedig nem tudta fogadni a győri futsalosokat.

Lipót viszont igen, így az ETO-Aramis bajnoki mérkőzés 20 km-re Győrtől lesz február 19-én, várhatóan 19:30 órakor.

Remélhetőleg nem fogja megzavarni az Alapszakasz utolsó két fordulójában ez a körülmény az ETO-t és lesz lehetősége az Alapszakasz győzelemért összecsapni az örökrivális Berettyóval. 

További híreink

Helycsere a tabellán! Élre került az ETO!

Helycsere a tabellán! Élre került az ETO!

Két gólos hátrányból fordított az ETO az Aramis ellen egy roppant feszült és végletekig izgalmas találkozón. Az ETO ezzel helyet cserélt a Berettyóújfaluval, mivel a Beri 0-0-s döntetlent játszott Veszprémben.

Duplázott az ETO a Sportcsillagok Gáláján!
Egy félidőt remekelt a Veszprém, ezután pedig az ETO hengerelt

Kiemelt támogatóink

Támogatóink