Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

BL: a Barca-meccs szünetében kap ellenfelet az ETO a futsal Final Fourra

Az Európai Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy az FC Barcelona–Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő március 14-i visszavágójának szünetében sorsolja az UEFA Futsal Cup négyes döntőjének – amelyben a Rába ETO is érdekelt – párosítását.

BL: a Barca-meccs szünetében kap ellenfelet az ETO a futsal Final Fourra

Mint ismert, a Rába ETO története során először jutott be a futsal Bajnokok Ligájának beillő sorozat négyes döntőjébe, mivel az elitkörben megnyerte csoportját.

Az UEFA közölte, a Final Four sorsolását március 14-én a Barca–Chelsea labdarúgó-mérkőzés szünetében a Camp Nouban tartja.

A négyes döntőnek április 20-22. között a spanyolországi Zaragoza ad otthont. A magyar együttes mellett a kétszeres győztes Barcelona, a címvédő Inter Movistar és az előző idényben ezüstérmes Sporting CP vár ellenfélre. Az elődöntőket pénteken rendezik meg, a bronzmérkőzés és a döntő vasárnap lesz. A következő szezontól az UEFA Futsal Cup neve megváltozik és UEFA Futsal Bajnokok Ligájaként folytatódik.

Forrás: nso.hu

További híreink

ETO Futsal U15: Ötödszörre Final Four!

ETO Futsal U15: Ötödszörre Final Four!

Ebben a korosztályban az ETO Futsal U15 negyedszerre lehet bajnok! A vasárnap Üllőn megrendezésre kerülő Fiú U15 Futsal Final Fourban, a Győr mellett a Várda LA, a Városgazda UP, és az Illés Sport Alapítvány játsszanak az érmekért. Amennyiben az ETO U15 az elődöntőben legyőzi a Várda LA együttesét, illetve a döntőben pedig a Városgazda vs Illés Sport A. elődöntő győztesét is, négyszeres bajnok lehet!

7 nap a futsal döntőig

7 nap a futsal döntőig

7 nap és kezdődik a futsal bajnoki döntő! A magyar futsal elmúlt 10 évének két legjobb csapata, a hétszeres magyar bajnok Rába ETO és a háromszoros győztes MVFC-Berettyóújfalu fog a bajnoki trófeáért küzdeni.

ETO-MVFC futsal döntők menetrendje

ETO-MVFC futsal döntők menetrendje

Kitűzték a futsal bajnoki döntő időpontjait, 9 nap múlva indulnak a döntő és helyosztók. A Címvédő Rába ETO nyolcadszor nyerhet bajnokságot, ha trónfosztás lesz, akkor az MVFC negyedszer. Három nyert meccs kell a végső győzelemhez. Az M4Sport a döntő mindegyik találkozóját élőben közvetíti.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink