Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

BL: a Barca-meccs szünetében kap ellenfelet az ETO a futsal Final Fourra

Az Európai Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy az FC Barcelona–Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő március 14-i visszavágójának szünetében sorsolja az UEFA Futsal Cup négyes döntőjének – amelyben a Rába ETO is érdekelt – párosítását.

BL: a Barca-meccs szünetében kap ellenfelet az ETO a futsal Final Fourra

Mint ismert, a Rába ETO története során először jutott be a futsal Bajnokok Ligájának beillő sorozat négyes döntőjébe, mivel az elitkörben megnyerte csoportját.

Az UEFA közölte, a Final Four sorsolását március 14-én a Barca–Chelsea labdarúgó-mérkőzés szünetében a Camp Nouban tartja.

A négyes döntőnek április 20-22. között a spanyolországi Zaragoza ad otthont. A magyar együttes mellett a kétszeres győztes Barcelona, a címvédő Inter Movistar és az előző idényben ezüstérmes Sporting CP vár ellenfélre. Az elődöntőket pénteken rendezik meg, a bronzmérkőzés és a döntő vasárnap lesz. A következő szezontól az UEFA Futsal Cup neve megváltozik és UEFA Futsal Bajnokok Ligájaként folytatódik.

Forrás: nso.hu

További híreink

Helycsere a tabellán! Élre került az ETO!

Helycsere a tabellán! Élre került az ETO!

Két gólos hátrányból fordított az ETO az Aramis ellen egy roppant feszült és végletekig izgalmas találkozón. Az ETO ezzel helyet cserélt a Berettyóújfaluval, mivel a Beri 0-0-s döntetlent játszott Veszprémben.

Duplázott az ETO a Sportcsillagok Gáláján!
Egy félidőt remekelt a Veszprém, ezután pedig az ETO hengerelt

Kiemelt támogatóink

Támogatóink