Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Fakultatív délelőtt, majd ismét kemény munka

Pihenésképp, hogy az edzések monoton rendjét kicsit megtörje, Szentes Lázár vezetőedző ma délelőtt lehetőséget adott a csapatnak fakultatív programokra. Délután persze folytatódik a munka.

Fakultatív délelőtt, majd ismét kemény munka

A tegnapi két kemény mérkőzés, és az elmúlt napok folyamatos munkája után Szentes Lázár ma fakultatív délelőttöt adott a játékosoknak feltöltődés gyanánt. Ennek örömére sokan célba vették az antalyai bazársorokat, mások várost néztek, és voltak, akik úgy döntöttek, teveháton indulnak haza…

Magasföldi József és Szatmári Lóránd próbálták ki ezt a különleges utazási módot, de szerencsére a tevéik nem vitték el őket a sivatagig, csupán a környező utcákban tettek egy kört.

A délelőtti feltöltődés után délután folytatódik a felkészülés először videózással, majd edzéssel a pályán, hiszen szombaton újabb két edzőmeccs vár az ETO-s fiúkra.

Szombati ellenfeleink egyike, az FC BATE Boriszov a délelőtt során lemondta a korábban leegyeztetett felkészülési mérkőzést, így helyettük ugyanabban az időpontban a kazah FC Shakhter Karagandy lesz az ellenfél. 

További híreink

A Monor ellen győzni kell

A Monor ellen győzni kell

Vasárnap 17:30-kor a Monor csapata ellen lépünk pályára a III. ker TVE pályáján. Nem is kérdés, az ETO a 3 pontért utazik Budapestre.

Információk a Monor elleni mérkőzésről
Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Hiába támadott 90 percen keresztül a Mészöly-legénység, nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét, így egy ponttal hagyhattuk el a pályát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink