Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Fakultatív délelőtt, majd ismét kemény munka

Pihenésképp, hogy az edzések monoton rendjét kicsit megtörje, Szentes Lázár vezetőedző ma délelőtt lehetőséget adott a csapatnak fakultatív programokra. Délután persze folytatódik a munka.

Fakultatív délelőtt, majd ismét kemény munka

A tegnapi két kemény mérkőzés, és az elmúlt napok folyamatos munkája után Szentes Lázár ma fakultatív délelőttöt adott a játékosoknak feltöltődés gyanánt. Ennek örömére sokan célba vették az antalyai bazársorokat, mások várost néztek, és voltak, akik úgy döntöttek, teveháton indulnak haza…

Magasföldi József és Szatmári Lóránd próbálták ki ezt a különleges utazási módot, de szerencsére a tevéik nem vitték el őket a sivatagig, csupán a környező utcákban tettek egy kört.

A délelőtti feltöltődés után délután folytatódik a felkészülés először videózással, majd edzéssel a pályán, hiszen szombaton újabb két edzőmeccs vár az ETO-s fiúkra.

Szombati ellenfeleink egyike, az FC BATE Boriszov a délelőtt során lemondta a korábban leegyeztetett felkészülési mérkőzést, így helyettük ugyanabban az időpontban a kazah FC Shakhter Karagandy lesz az ellenfél. 

További híreink

Somogyi József 50 éves

Somogyi József 50 éves

Somogyi József, az ETO korábbi játékosa, volt válogatott labdarúgó tegnap ünnepelte 50. születésnapját. Isten éltesse sokáig! Ebből az alkalomból Papp Győző készített vele interjút.

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

Mától a Shopban kaphatók elővételes jegyek a következő megyei rangadóra, a vasárnapi Credobus Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr bajnoki mérkőzésre!

Tinédzser a gólvonalon

Tinédzser a gólvonalon

A mindössze 16 éves Onódi Ákos vasárnap jó teljesítménnyel debütált a felnőttek között.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink