Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Regeneráció a tengerben – a keddi nap margójára

A törökországi edzőtáborban minden a tervek szerint halad. A keddi konditermi edzés után regeneráció gyanánt a csapat még a tengerben is megmártózott. Képek és játékos- megszólalások a cikkben!

Regeneráció a tengerben – a keddi nap margójára

Az antalyai időjárás továbbra is ragyogóan napfényes, így az adott körülmények között nem csoda, hogy minden játékos maximálisan elégedett és motivált.

A kedd reggeli konditermi edzés után a csapat közösen kisétált a tengerpartra, ahol regeneráció gyanánt meg is mártóztak a hűs vízben.

Délután ismét a pályán készültek, amit itthon bizony nehéz lett volna megtenni, hiszen pillanatnyilag több centi vastag hótakaró borít mindet. Ezzel szemben az edzőtáborban adott a 22 fok körüli kellemes hőmérséklet, minden csupa zöld, és ragyog a nap.

Játékosaink így nyilatkoztak a körülményekről és az eddigi élményekről:

Szánthó Regő: "Életemben első alkalommal veszek részt edzőtáborban, ezért nagyon vártam már, hatalmas élmény és tapasztalat ez számomra. A körülményekkel maximálisan elégedettek lehetünk, hiszen kiváló minőségű pályákon, gyönyörű környezetben remek klímában készülhetünk a tavaszi folytatásra. A szervezettség is kimagasló, mindenkinek csakis a labdarúgásra kell fókuszálnia. Kifejezetten nagy öröm számomra, hogy ráadásként itt kaptam meg az első behívólevelem a magyar utánpótlás válogatottba, ami hihetetlen örömmel és büszkeséggel tölt el. Még most sem hiszem el."

Magasföldi József: "Biztos már többen elmondták előtte, de akkor is ki kell hangsúlyoznom, nagyon jó körülmények közé jöttünk Antalyába. Az edzőpályák kifogástalanok, ami azt gondolom, hogy a legfontosabbak ebben az időszakban, tehát panaszunk nem lehet.

Magasföldi kitért a mai két felkészülési mérkőzésre is: „Komoly nemzetközi erőpróba lesz a csapatnak, hiszen dán és litván csapattal nem minden nap találkozunk. Mindkét csapat bajnoksága más futballkultúrát képvisel. Biztos vagyok abban, hogy két nehéz mérkőzés lesz, de nyilván mindenki olyan elszántan készül, mintha tétmérkőzés lenne. Az elszántság már csak azért is hatványozottan fontos, mert mindenki bizonyítani szeretné a mesternek, hogy komolyan számolhat vele a csapatban."

További híreink

A Monor ellen győzni kell

A Monor ellen győzni kell

Vasárnap 17:30-kor a Monor csapata ellen lépünk pályára a III. ker TVE pályáján. Nem is kérdés, az ETO a 3 pontért utazik Budapestre.

Információk a Monor elleni mérkőzésről
Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Hiába támadott 90 percen keresztül a Mészöly-legénység, nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét, így egy ponttal hagyhattuk el a pályát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink