Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Regeneráció a tengerben – a keddi nap margójára

A törökországi edzőtáborban minden a tervek szerint halad. A keddi konditermi edzés után regeneráció gyanánt a csapat még a tengerben is megmártózott. Képek és játékos- megszólalások a cikkben!

Regeneráció a tengerben – a keddi nap margójára

Az antalyai időjárás továbbra is ragyogóan napfényes, így az adott körülmények között nem csoda, hogy minden játékos maximálisan elégedett és motivált.

A kedd reggeli konditermi edzés után a csapat közösen kisétált a tengerpartra, ahol regeneráció gyanánt meg is mártóztak a hűs vízben.

Délután ismét a pályán készültek, amit itthon bizony nehéz lett volna megtenni, hiszen pillanatnyilag több centi vastag hótakaró borít mindet. Ezzel szemben az edzőtáborban adott a 22 fok körüli kellemes hőmérséklet, minden csupa zöld, és ragyog a nap.

Játékosaink így nyilatkoztak a körülményekről és az eddigi élményekről:

Szánthó Regő: "Életemben első alkalommal veszek részt edzőtáborban, ezért nagyon vártam már, hatalmas élmény és tapasztalat ez számomra. A körülményekkel maximálisan elégedettek lehetünk, hiszen kiváló minőségű pályákon, gyönyörű környezetben remek klímában készülhetünk a tavaszi folytatásra. A szervezettség is kimagasló, mindenkinek csakis a labdarúgásra kell fókuszálnia. Kifejezetten nagy öröm számomra, hogy ráadásként itt kaptam meg az első behívólevelem a magyar utánpótlás válogatottba, ami hihetetlen örömmel és büszkeséggel tölt el. Még most sem hiszem el."

Magasföldi József: "Biztos már többen elmondták előtte, de akkor is ki kell hangsúlyoznom, nagyon jó körülmények közé jöttünk Antalyába. Az edzőpályák kifogástalanok, ami azt gondolom, hogy a legfontosabbak ebben az időszakban, tehát panaszunk nem lehet.

Magasföldi kitért a mai két felkészülési mérkőzésre is: „Komoly nemzetközi erőpróba lesz a csapatnak, hiszen dán és litván csapattal nem minden nap találkozunk. Mindkét csapat bajnoksága más futballkultúrát képvisel. Biztos vagyok abban, hogy két nehéz mérkőzés lesz, de nyilván mindenki olyan elszántan készül, mintha tétmérkőzés lenne. Az elszántság már csak azért is hatványozottan fontos, mert mindenki bizonyítani szeretné a mesternek, hogy komolyan számolhat vele a csapatban."

További híreink

Somogyi József 50 éves

Somogyi József 50 éves

Somogyi József, az ETO korábbi játékosa, volt válogatott labdarúgó tegnap ünnepelte 50. születésnapját. Isten éltesse sokáig! Ebből az alkalomból Papp Győző készített vele interjút.

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

Mától a Shopban kaphatók elővételes jegyek a következő megyei rangadóra, a vasárnapi Credobus Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr bajnoki mérkőzésre!

Tinédzser a gólvonalon

Tinédzser a gólvonalon

A mindössze 16 éves Onódi Ákos vasárnap jó teljesítménnyel debütált a felnőttek között.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink