Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megérkezett a csapat Törökországba

Az ETO FC sikeresen megérkezett Törökországba, beköltöztek és kényelmesen elrendezkedtek a szállodában. Ma meg is tartották az első edzéseket.

Megérkezett a csapat Törökországba

Tegnap este sikeresen megérkezett a csapat Antalyába, ahol a következő egy hetet fogják tölteni. A beköltözés és az első közös vacsora után ma megkezdődött a kemény munka.

Délelőtt 10 órakor Szentes Lázár és edzői stábja megtartották az első erősítő edzést a kiválóan felszerelt konditeremben, majd délután sor került az első pályaedzésre is.

Gyönyörű, napsütéses idő van Törökországban, a játékosok kellemes 20-22 fokban, kifogástalan minőségű pályán készülhetnek.

Minden szempontból nagyon jó körülmények fogadták az ETO-t Antalyában, az egész csapat nagyon jól érzi magát, hiszen fantasztikus idejük van, és minden körülmény adott, hogy igazán eredményesen készülhessenek a tavaszi szezonra.

Hamarosan jövünk további helyszíni képekkel és interjúkkal!

Hajrá ETO! 

További híreink

Ellentétes félidők, egy gólos hátrányban

Ellentétes félidők, egy gólos hátrányban

Az ETO lejátszotta első tétmeccsét a 2018-as naptári évben, a Magyar Kupa keretében az első osztályú Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatát fogadtuk. Két ellentétes félidőt követően egy gólos hátránnyal utazhatunk jövő szerdán a visszavágóra.

Magyar Kupa: a tét a legjobb 8!

Magyar Kupa: a tét a legjobb 8!

Szerdán délután 16 órakor Magyar Kupa mérkőzést játszik a WKW ETO FC Győr a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata ellen. A találkozó visszavágóját jövő hét szerdán rendezik.

Győzelemmel zárta a felkészülést az ETO

Győzelemmel zárta a felkészülést az ETO

Lendületes első félidő, majd küzdelmes játék a szünet után. Az ETO 2-1-re legyőzte utolsó felkészülési mérkőzésén a Csornai SE csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink