Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megérkezett a csapat Törökországba

Az ETO FC sikeresen megérkezett Törökországba, beköltöztek és kényelmesen elrendezkedtek a szállodában. Ma meg is tartották az első edzéseket.

Megérkezett a csapat Törökországba

Tegnap este sikeresen megérkezett a csapat Antalyába, ahol a következő egy hetet fogják tölteni. A beköltözés és az első közös vacsora után ma megkezdődött a kemény munka.

Délelőtt 10 órakor Szentes Lázár és edzői stábja megtartották az első erősítő edzést a kiválóan felszerelt konditeremben, majd délután sor került az első pályaedzésre is.

Gyönyörű, napsütéses idő van Törökországban, a játékosok kellemes 20-22 fokban, kifogástalan minőségű pályán készülhetnek.

Minden szempontból nagyon jó körülmények fogadták az ETO-t Antalyában, az egész csapat nagyon jól érzi magát, hiszen fantasztikus idejük van, és minden körülmény adott, hogy igazán eredményesen készülhessenek a tavaszi szezonra.

Hamarosan jövünk további helyszíni képekkel és interjúkkal!

Hajrá ETO! 

További híreink

Somogyi József 50 éves

Somogyi József 50 éves

Somogyi József, az ETO korábbi játékosa, volt válogatott labdarúgó tegnap ünnepelte 50. születésnapját. Isten éltesse sokáig! Ebből az alkalomból Papp Győző készített vele interjút.

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

Mától a Shopban kaphatók elővételes jegyek a következő megyei rangadóra, a vasárnapi Credobus Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr bajnoki mérkőzésre!

Tinédzser a gólvonalon

Tinédzser a gólvonalon

A mindössze 16 éves Onódi Ákos vasárnap jó teljesítménnyel debütált a felnőttek között.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink