Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megérkezett a csapat Törökországba

Az ETO FC sikeresen megérkezett Törökországba, beköltöztek és kényelmesen elrendezkedtek a szállodában. Ma meg is tartották az első edzéseket.

Megérkezett a csapat Törökországba

Tegnap este sikeresen megérkezett a csapat Antalyába, ahol a következő egy hetet fogják tölteni. A beköltözés és az első közös vacsora után ma megkezdődött a kemény munka.

Délelőtt 10 órakor Szentes Lázár és edzői stábja megtartották az első erősítő edzést a kiválóan felszerelt konditeremben, majd délután sor került az első pályaedzésre is.

Gyönyörű, napsütéses idő van Törökországban, a játékosok kellemes 20-22 fokban, kifogástalan minőségű pályán készülhetnek.

Minden szempontból nagyon jó körülmények fogadták az ETO-t Antalyában, az egész csapat nagyon jól érzi magát, hiszen fantasztikus idejük van, és minden körülmény adott, hogy igazán eredményesen készülhessenek a tavaszi szezonra.

Hamarosan jövünk további helyszíni képekkel és interjúkkal!

Hajrá ETO! 

További híreink

A Monor ellen győzni kell

A Monor ellen győzni kell

Vasárnap 17:30-kor a Monor csapata ellen lépünk pályára a III. ker TVE pályáján. Nem is kérdés, az ETO a 3 pontért utazik Budapestre.

Információk a Monor elleni mérkőzésről
Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Döntetlen hazai pályán a ZTE ellen

Hiába támadott 90 percen keresztül a Mészöly-legénység, nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét, így egy ponttal hagyhattuk el a pályát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink