Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U11: Arany mesterhármas!

U11-s csapatunk szűk egy hónap leforgása alatt három rangos tornát is nyert, ami klubunkat hatalmas büszkeséggel tölti el. Szép munka volt srácok!

U11: Arany mesterhármas!

Főnix Kupa 2017

Még december elején csapatunkkal részt vettünk a már nagy hagyományokkal rendelkező, minden évben remekül megszervezendő Főnix Kupán Székesfehérváron. A kupán hat meccsből hat győzelemmel végeztünk, amely azt jelentette, hogy aranyéremmel térhettünk haza. Többek között olyan csapatokat sikerült legyőznünk, mint a Diósgyőr, Pécs, Haladás vagy a Kecskemét.

ETO FC Győr - Szigetvár 10:0

ETO FC Győr – Eger 1:0

ETO FC Győr – Kecskemét 3:0

ETO FC Győr – Haladás 3:1

ETO FC Győr – Pécs 4:0

ETO FC Győr – Diósgyőr 2:1

Külön öröm számunkra, hogy a torna legjobb kapusának Tarcsi Tamást választották meg, míg az álomcsapatba Pénzes Ádám és Szép Márton is bekerült.

Tornán részt vett: Cseszregi Csanád, Tarcsi Tamás, Csorba Noel, Csorba Dominik, Szecsődi Bence, Szecsődi Máté, Földes Zsombor, Szép Márton, Pénzes Ádám, Hajdu István Péter


Üstökös Farsangi Kupa 2018

Az Üstökös FC Győr által szervezett remek tornán végig hatalmas mezőnyfölényben játszva jutottunk el a döntőig, ahol végül a Gyirmót FC Győr csapata ellen szereztük meg az elsőséget.

ETO FC Győr – DAC Dunajská Streda  4:0

ETO FC Győr – Dunaszeg  9:0

ETO FC Győr – Győrújfalu  3:0

ETO FC Győr – FC Ajka  4:0

ETO FC Győr – Gyirmót FC Győr 1:1, bün.: 2:1

A tornán a megyei utánpótlás bázisok mellett a DAC Dunajská Streda együttesét is sikerült nagy arányban legyőznünk.

Tornán részt vett: Cseszregi Csanád, Tarcsi Tamás, Csorba Noel, Csorba Dominik, Földes Zsombor, Fekete Ádám, Szép Márton, Pénzes Ádám, Zója-Katona Márk, Jakab Rafael


Érsekújvár Kupa 2018

Egy remek hangulatú tornán vettünk részt múlt hétvégén a felvidéki Érsekújváron, ahol több tradicionális utánpótlás bázis is részt vett a tornán felvidékről. A torna végül sikerünkkel végződött, bár nagyon sok helyzetet kihagytunk, talán a futsal labda szokatlan volt a gyermekeinknek.

ETO FC Győr – FKM Nové Zámky B  5:1

ETO FC Győr – FK Kolárovo  5:0

ETO FC Győr – TJ Dynamo Príbovce  2:0

ETO FC Győr – Dorogi FC  2:0

ETO FC Győr – FKM Nové Zámky A  0:0

ETO FC Győr – KFC Komárno  2:1

A torna Gólkirálya játékosunk, Szecsődi Bence lett 8 találatával.

Tornán részt vett: Szecsődi Bence, Szecsődi Máté, Horváth Bence, Hajdu Péter István, Thiel Csanád László, Pethő Benedek, Bigun Martin, Lakasz Marcell, Tarcsi Tamás

Klubunk szívből gratulál minden egyes játékosunknak és Herczeg Miklós vezetőedzőnek ahhoz, hogy ezen remek eredményekkel tovább öregbíttik az ETO FC Győr jó hírnevét.

További híreink

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Meglepetés az ETO Focitáborban

Meglepetés az ETO Focitáborban

Az ETO Foci- és Kapustáborban zajlik az élet. Három korábbi kiválóságunk érkezett vendégként a foci palánták nagy meglepetésére.

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink