Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Futsal: Nyírgyulaj-ETO összecsapás ma este

Ma este a Nyírgyulaj otthonában lép pályára a Címvédő Rába ETO.

Futsal: Nyírgyulaj-ETO összecsapás ma este

A Nyírgyulaj dupla győzelemmel kezdett az idei szezonban, majd sorban 5 vereséggel folytatta a küzdelmeket a Futsal NBI-ben. Ebből a szakadékból felállva zsinórban három sikerük után várják az ETO-t a mai összecsapásra.

Várhatóan egy mentálisan erősen felkészített zöld-fehér társasággal találkozhatnak a Nyírségiek. Nem is lehet más lehetőség a bajnok számára, ha az élbolyban szeretne végezni az Alapszakaszban.

Jelenleg, az ETO hat győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel a bajnoki tabella második helyét foglalja el. A győriek hét pontra vannak leszakadva a listavezető MVFC-Berettyóújfalutól, ahol beérni látszanak a nyári erősítések.

Kulcsfontosságú a mai mérkőzés, valamint a ETO-Berettyó csúcsrangadók előtti soron következő három találkozó az ETO számára, mivel a dobogóra is esélyes csapatok szokatlanul sokan vannak idén. A Dunaferr, a Haladás, a Veszprém, valamint a Nyírgyulaj csapatai mind max 3 pontos lőtávolban vannak.

Bízzunk benne, hogy a fiúk ma többször is betalálnak a Nyírgyulaj kapujába és hazahozzák a győzelemért járó 3 pontot.

A Nyírgyulaj KSE – Rába ETO mérkőzés hétfőn 18:00 órakor kezdődik.

A 11. forduló mérkőzései:

A tabella állása:

További híreink

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Futsal NBI Alapszakasz az Elek Gyula Arénában lejátszott záró mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett a FTC Futsaltól az erősen tartalékos ETO. Alex mellett sérülés miatt Juanra is, valamint öt! a győri kerettel készülő fiatal is hiányzott U20-as válogatott behívó miatt, emellett Dávid R. is sérülten vállalta a játékot. Magabiztos Fradi vezetés az első félidőben, a két gólos hátrányt nem sikerült ledolgozni, sőt újabb hazai találat után 4-1 lett a vége.

Ma este FTC-ETO!

Ma este FTC-ETO!

Győzelemmel szeretnék zárni az Alapszakaszt a Rába ETO futsalosai. Az FTC ősszel is remek ellenfélnek bizonyult, óriási meccsre van kilátás.

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

Kisorsolták a Futsal Cup Final Four elődöntőit tegnap este. Az UEFA csodálatos körülmények között tette ezt meg, hiszen 97 ezer néző előtt, a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája mérkőzés szünetében bonyolították le, a két kispad közötti területen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink