Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO a világ elit klubjai között

A futsalplanet.com a Rába ETO-t is jelöltette a világ legjobb futsal klubja kategóriában az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében. A jelöltek közül a futsalvilág szaktekintélyei által leadott szavazatok alapján legtöbb pontot kapott csapat nyeri az idei Futsal Awards díjat.

Az ETO a világ elit klubjai között

A futsalplanet.com története során először jelölte a hétszeres magyar címvédő Rába ETO futsalosait a világ 10 legjobb futsal klubja közé az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében.

A világ vezető futsal portálja által minden év elején meghirdetett Futsal Awards győztesei, a világ futsal szakemberei által az interneten leadott voksok alapján kerülnek ki az idei évben is. A 10 klub közül kerül ki 2017 legjobb futsal klubja, amit internetes szavazás dönt el. A Díjat az utóbbi három évben spanyol csapat nyerte el, 2014-ben a Barcelona, 2015-16-ban az Inter Movistar győzedelmeskedett.

Az UEFA Futsal Cup Final Fourba jutott győriekre remélhetőleg minél többen szavaznak a világ legjobb futsal klubja kategóriában.

További híreink

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Futsal NBI Alapszakasz az Elek Gyula Arénában lejátszott záró mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett a FTC Futsaltól az erősen tartalékos ETO. Alex mellett sérülés miatt Juanra is, valamint öt! a győri kerettel készülő fiatal is hiányzott U20-as válogatott behívó miatt, emellett Dávid R. is sérülten vállalta a játékot. Magabiztos Fradi vezetés az első félidőben, a két gólos hátrányt nem sikerült ledolgozni, sőt újabb hazai találat után 4-1 lett a vége.

Ma este FTC-ETO!

Ma este FTC-ETO!

Győzelemmel szeretnék zárni az Alapszakaszt a Rába ETO futsalosai. Az FTC ősszel is remek ellenfélnek bizonyult, óriási meccsre van kilátás.

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

Kisorsolták a Futsal Cup Final Four elődöntőit tegnap este. Az UEFA csodálatos körülmények között tette ezt meg, hiszen 97 ezer néző előtt, a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája mérkőzés szünetében bonyolították le, a két kispad közötti területen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink