Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO a világ elit klubjai között

A futsalplanet.com a Rába ETO-t is jelöltette a világ legjobb futsal klubja kategóriában az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében. A jelöltek közül a futsalvilág szaktekintélyei által leadott szavazatok alapján legtöbb pontot kapott csapat nyeri az idei Futsal Awards díjat.

Az ETO a világ elit klubjai között

A futsalplanet.com története során először jelölte a hétszeres magyar címvédő Rába ETO futsalosait a világ 10 legjobb futsal klubja közé az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében.

A világ vezető futsal portálja által minden év elején meghirdetett Futsal Awards győztesei, a világ futsal szakemberei által az interneten leadott voksok alapján kerülnek ki az idei évben is. A 10 klub közül kerül ki 2017 legjobb futsal klubja, amit internetes szavazás dönt el. A Díjat az utóbbi három évben spanyol csapat nyerte el, 2014-ben a Barcelona, 2015-16-ban az Inter Movistar győzedelmeskedett.

Az UEFA Futsal Cup Final Fourba jutott győriekre remélhetőleg minél többen szavaznak a világ legjobb futsal klubja kategóriában.

További híreink

Szép ETO győzelem, Alex ötször villant a Dunaferr ellen!
Futsal: Nyírgyulaj-ETO összecsapás ma este

Kiemelt támogatóink

Támogatóink