Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nagy arányú ETO Győzelem

12-3-ra verte az ETO a Bőny-Szavill együttesét a megyei rangadón a férfi futsal NBI 11. fordulójában.

Nagy arányú ETO Győzelem

Az első félidőben gyorsan megszerezte a vezetést egy védelmi hibát kihasználva a Rába, amire válaszolni tudott még a Bőny, majd az újabb megérdemelt győri gólt másodszorra is egalizálni tudták. A hajrára azonban két gólos hátrányba kerültek az egyre jobban játékba lendülő győriekkel szemben.

A második félidőben a mezőnyben is kijött a tudás különbség az ETO javára, ami már a gólok számában is megmutatkozott, három perc alatt 5-re nőtt a különbség. Hiába próbálta lassítani vészkapus játékkal a Bőny a bajnok ritmusát, nem sikerült megfékezniük az elmúlt hetek görcsössége alól felszabadult Rába gólerős játékát.

Az utolsó tíz percben már több lehetőséget kaptak a fiatalok, közülük a kapuban Klcsó váltotta Tóth Gyulát, aki bravúros védéseivel segítette csapatát. A 12-3-as végeredményt Vas ádám triplája állította be, mellette Alex és Juanra négy találatig jutott, a fiatal Sáhó pedig egyszer köszönt be.

Az ETO győzelme ilyen különbséggel is teljesen megérdemelt volt, a szünet után egyre több hibával játszó Bőny ellen. A Rába ETO szerdán este Csömörön játszik Magyar Kupa mérkőzést a Rubeola FC Csömör ellen, ezzel zárja a Címvédő a 2017-es szezont.

Javi Rodriguez: Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a második elején viszont hamar tudtunk rúgni három gólt, amivel végleg eldöntöttük a találkozó sorsát, s onnan már magabiztos győzelem lett a vége

Lódi Tamás: Nagyon rendes csapatom van, ezt a kezdés előtti pacsinál is igazolta, mert az szinte felért az ellenfél felé egy gratulációval. Sok mindent át kell gondolni, hogy elérjük a célunkat, a bennmaradást. Olyan emberekre van szükség, akik ebben segíteni tudják a csapatot.

Rába ETO – Bőny-Szavill Consulting 12-3 (4-2)

Győr, Egyetemi Csarnok, NBI-es férfi mérkőzés, 300 néző. V: Vass, Zimonyi

ETO: Tóth – Alex, Juanra, Sáhó, Dávid Csere: Klcsó, Papp B., Klacsák, Tama, Gerard, Vas, Bognár, Edző: Javi Rodríguez

Bőny: Matkovics – Rajzingen, Nyíregyházky, Bogyó, Peczár Csere: Szabó R., Németh F., Mógor, Lódi, Horváth M., Hajmási, Bieder T. Játékos-edző: Lódi Tamás

 

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Futsal NBI Alapszakasz az Elek Gyula Arénában lejátszott záró mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett a FTC Futsaltól az erősen tartalékos ETO. Alex mellett sérülés miatt Juanra is, valamint öt! a győri kerettel készülő fiatal is hiányzott U20-as válogatott behívó miatt, emellett Dávid R. is sérülten vállalta a játékot. Magabiztos Fradi vezetés az első félidőben, a két gólos hátrányt nem sikerült ledolgozni, sőt újabb hazai találat után 4-1 lett a vége.

Ma este FTC-ETO!

Ma este FTC-ETO!

Győzelemmel szeretnék zárni az Alapszakaszt a Rába ETO futsalosai. Az FTC ősszel is remek ellenfélnek bizonyult, óriási meccsre van kilátás.

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

Kisorsolták a Futsal Cup Final Four elődöntőit tegnap este. Az UEFA csodálatos körülmények között tette ezt meg, hiszen 97 ezer néző előtt, a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája mérkőzés szünetében bonyolították le, a két kispad közötti területen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink