Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Díjazták a legjobbakat

Tegnap megtartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol korosztályonként díjazták a legjobb fiatal játékosokat. Az idei Fehér Miklós Díjat az NB II-es csapatban alapembernek számító Kovács Krisztián kapta, aki az év utolsó bajnokiján a Kisvárda ellen gólt is szerzett.

Díjazták a legjobbakat

Tegnap délután az ETO Park Hotelben tartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol, mint minden évben, most is díjazták az U14-U19 korosztály legjobban teljesítő játékosát, illetve gazdára talált a Fehér Miklós Díj is, amit az a fiatal tehetség kap, aki a legtöbbet fejlődött az adott évben. A díjakat Tuboly Frigyes Akadémiaigazgató adta át.

Az idei év díjazottjai:

U14: Lacza Alex

U15: Gacs Gábor

U16: Vitális Milán

U17: Múcska Viktor

U19: Szánthó Bodó

Fehér Miklós Díj: Kovács Krisztián

Gratulálunk a díjazottaknak, és mindenkinek kellemes ünnepeket, valamint jó pihenést és feltöltődést kívánunk!

Kapcsolódó képek

További híreink

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt
U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

Sárközi Attila növendékei csütörtökön és pénteken a szlovákiai Besztercebányán vettek részt nemzetközi tornán, amelyet rendkívül magabiztosan nyertek meg fiaink, hat győzelmet aratva 36:1 gólarányt produkálva.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink