Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Díjazták a legjobbakat

Tegnap megtartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol korosztályonként díjazták a legjobb fiatal játékosokat. Az idei Fehér Miklós Díjat az NB II-es csapatban alapembernek számító Kovács Krisztián kapta, aki az év utolsó bajnokiján a Kisvárda ellen gólt is szerzett.

Díjazták a legjobbakat

Tegnap délután az ETO Park Hotelben tartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol, mint minden évben, most is díjazták az U14-U19 korosztály legjobban teljesítő játékosát, illetve gazdára talált a Fehér Miklós Díj is, amit az a fiatal tehetség kap, aki a legtöbbet fejlődött az adott évben. A díjakat Tuboly Frigyes Akadémiaigazgató adta át.

Az idei év díjazottjai:

U14: Lacza Alex

U15: Gacs Gábor

U16: Vitális Milán

U17: Múcska Viktor

U19: Szánthó Bodó

Fehér Miklós Díj: Kovács Krisztián

Gratulálunk a díjazottaknak, és mindenkinek kellemes ünnepeket, valamint jó pihenést és feltöltődést kívánunk!

Kapcsolódó képek

További híreink

Négy pont hétvégén a Pécs ellen
UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

Szerdán került megrendezésre az U17-es és U16-os I. osztályú bajnokság 18. fordulója, amelyen csapataink a Ferencváros vendégei voltak. Végül sikeresnek mondható négy ponttal távoztunk a Népligetből.

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

A legutóbbi hétvégén az U19, U17 és U16-os korosztályaink is a Debrecennel mérkőztek. Az U15 és U14-es korosztály mérkőzései elmaradtak Székesfehérváron a Videoton kérésére.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink