Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U10: Győzelem a Csepeli Téli Teremtornán!

U10-es csapatunk december 9-én, szombaton részt vett a Csepeli Téli Teremtornán, amit magabiztos, szép játékkal meg is nyertek a fiúk.

U10: Győzelem a Csepeli Téli Teremtornán!

A csapat a torna első mérkőzésén a Csepel FC ellem még szokta a pályát, de a többi meccsen már biztos játékot nyújtott az ETO, nagy volt a különbség a javunkra. Összességében 3 győzelemmel és 1 döntetlennel megnyertük a tornát. Szép volt, fiúk!

Eredmények:

ETO – Csepel FC 2-2

ETO – FC Budapest 5-1

ETO – Budafok 9-2

ETO – Mészöly 4-0

A csapat tagjai:

Hajczinger Botond, Algács Noel, Boros Levente, Járeb Máté, Méhes Dániel, Prettenhoffer Márton, Szabó Levente, Tóth Márton, Varga Zsombor Koppány, Kern Dániel Borisz

Edző: Bordás Csaba

További híreink

Utánpótlás edzőmérkőzések

Utánpótlás edzőmérkőzések

Végleges az Akadémia utánpótlás csapatainak felkészülési terve is, január 17. - február 27. között számos edzőmérkőzéssel készülhetnek az U19-U12 csapatok az eredményes tavaszi szezonra.

Díjazták a legjobbakat

Díjazták a legjobbakat

Tegnap megtartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol korosztályonként díjazták a legjobb fiatal játékosokat. Az idei Fehér Miklós Díjat az NB II-es csapatban alapembernek számító Kovács Krisztián kapta, aki az év utolsó bajnokiján a Kisvárda ellen gólt is szerzett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink