Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem a ZTE ellen!

Magasföldi és Erdélyi góljaival 2-1-re győzött az ETO a ZTE FC ellen a szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzésén.

Győzelem a ZTE ellen!

Győzelemmel búcsúzott a csapat a bajnoki szünet előtt a fogcsikorgató hidegben is kitartó hazai közönségtől. Már a 10. percben sikerült megszerezni a vezetést Magasföldi fejes góljával, majd a vendégek a félidő végénél egyenlítettek. A második félidőben magasabb fokozatra kapcsolt az ETO, és az 53. percben Erdélyi góljával megszereztük a vezetést, és sikerült is megtartani az előnyt a mérkőzés végéig.

A mérkőzés Nagy Ádám kezdőrúgásával indult. A volt csapatkapitány ETO mezben búcsúzott labdarúgó pályafutásától és a győri közönségtől, akik még utoljára hangosan éltették a volt csapatkapitányt. Ádámot tapsvihar kísérte, miközben elhagyta a pályát.

Jól kezdtük a mérkőzést, egy gyönyörűen kidolgozott támadás végén a 10. percben Magasföldi fejesével meg is szereztük a vezetést. A vendégek mintha felébredtek volna a góltól, ugyanis a félidő hátralevő részében jóval veszélyesebben játszottak. Meg is lett az eredménye, a 45. percben Vernes egyenlített, így az első félidő 1-1-es eredménnyel ért véget.

A második félidő rögtön egy vendég bombával kezdődött, ami szerencsére kimaradt. Az ETO ismét megrázta magát, és az 53. percben Erdélyi érkezett egy kipattanóra, és hatalmas gólt rúgott, amivel ismét megszereztük a vezetést! A 60. percben tovább növelhettük volna az előnyünket, ugyanis a bíró 11-est ítélt a javunkra, de pechünkre Szabó Lukas lövését Szappanos bravúrosan hárította. A mérkőzés végéig a ZTE még több veszélyes támadást vezetett a hazai kapu ellen, de mindegyik helyzet kimaradt, vagy Szatmári hatástalanította a lövéseket.

Az ETO 2-1-re legyőzte a ZTE FC csapatát a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában, annak ellenére, hogy több kulcsemberét is kénytelen volt nélkülözni. A győzelemnek köszönhetően ismét feljebb kerültünk a tabellán, a szezon utolsó mérkőzését a Kisvárda ellen a 8. helyről várjuk 29 ponttal.

Szép volt fiúk! Csak az ETO!

Szentes Lázár: „Sok eseménnyel tarkított meccsen vagyunk túl, a legörömtelibb dolog, hogy megnyertük az utolsó hazai mérkőzésünket. Rákényszerültünk egy belső védő nélküli játékra, de még egyszer nem szeretném ezt a játékot megtapasztalni. Az egyetlen pozitívum, hogy győztünk.”

Felipe Matos: „Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, rangadót játszottunk. Az utóbbi időszakban az volt a legfontosabb, hogy színesen tudjunk futballozni. Az első tervünk be is jött, jó játékot tudtunk nyújtani, de sajnos ilyen a futball, két kontrából kaptunk két gólt, és nem tudtuk hazavinni a 3 pontot.”

További híreink

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár, csapatunk vezetőedzője, az ETO legendás játékosa ma ünnepli 62. születésnapját! Isten éltesse sokáig!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

A WKW ETO FC Győr győzni tudott a Kisvárda otthonában a Merkantil Bank Liga őszi zárófordulójában. Erdélyi góljára még volt válasz a szünet előtt, azonban Kovács ismét megszerezte a vezetést a győrieknek a 62. percben. Az utolsó percig küzdött a Várda az egyenlítésért, de az ETO a 91. percben öngóllal háromra növelte előnyét.

Kisvárdán zárjuk a szezont

Kisvárdán zárjuk a szezont

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén a Kisvárda Master Good csapata ellen lép pályára az ETO a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink