Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem a ZTE ellen!

Magasföldi és Erdélyi góljaival 2-1-re győzött az ETO a ZTE FC ellen a szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzésén.

Győzelem a ZTE ellen!

Győzelemmel búcsúzott a csapat a bajnoki szünet előtt a fogcsikorgató hidegben is kitartó hazai közönségtől. Már a 10. percben sikerült megszerezni a vezetést Magasföldi fejes góljával, majd a vendégek a félidő végénél egyenlítettek. A második félidőben magasabb fokozatra kapcsolt az ETO, és az 53. percben Erdélyi góljával megszereztük a vezetést, és sikerült is megtartani az előnyt a mérkőzés végéig.

A mérkőzés Nagy Ádám kezdőrúgásával indult. A volt csapatkapitány ETO mezben búcsúzott labdarúgó pályafutásától és a győri közönségtől, akik még utoljára hangosan éltették a volt csapatkapitányt. Ádámot tapsvihar kísérte, miközben elhagyta a pályát.

Jól kezdtük a mérkőzést, egy gyönyörűen kidolgozott támadás végén a 10. percben Magasföldi fejesével meg is szereztük a vezetést. A vendégek mintha felébredtek volna a góltól, ugyanis a félidő hátralevő részében jóval veszélyesebben játszottak. Meg is lett az eredménye, a 45. percben Vernes egyenlített, így az első félidő 1-1-es eredménnyel ért véget.

A második félidő rögtön egy vendég bombával kezdődött, ami szerencsére kimaradt. Az ETO ismét megrázta magát, és az 53. percben Erdélyi érkezett egy kipattanóra, és hatalmas gólt rúgott, amivel ismét megszereztük a vezetést! A 60. percben tovább növelhettük volna az előnyünket, ugyanis a bíró 11-est ítélt a javunkra, de pechünkre Szabó Lukas lövését Szappanos bravúrosan hárította. A mérkőzés végéig a ZTE még több veszélyes támadást vezetett a hazai kapu ellen, de mindegyik helyzet kimaradt, vagy Szatmári hatástalanította a lövéseket.

Az ETO 2-1-re legyőzte a ZTE FC csapatát a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában, annak ellenére, hogy több kulcsemberét is kénytelen volt nélkülözni. A győzelemnek köszönhetően ismét feljebb kerültünk a tabellán, a szezon utolsó mérkőzését a Kisvárda ellen a 8. helyről várjuk 29 ponttal.

Szép volt fiúk! Csak az ETO!

Szentes Lázár: „Sok eseménnyel tarkított meccsen vagyunk túl, a legörömtelibb dolog, hogy megnyertük az utolsó hazai mérkőzésünket. Rákényszerültünk egy belső védő nélküli játékra, de még egyszer nem szeretném ezt a játékot megtapasztalni. Az egyetlen pozitívum, hogy győztünk.”

Felipe Matos: „Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, rangadót játszottunk. Az utóbbi időszakban az volt a legfontosabb, hogy színesen tudjunk futballozni. Az első tervünk be is jött, jó játékot tudtunk nyújtani, de sajnos ilyen a futball, két kontrából kaptunk két gólt, és nem tudtuk hazavinni a 3 pontot.”

További híreink

Rangadó Békéscsabán

Rangadó Békéscsabán

Vasárnap 14 órakor a WKW ETO FC Győr a Békéscsaba 1912 Előre otthonában lép pályára a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Koszó Balázst az éjjel megműtötték

Koszó Balázst az éjjel megműtötték

A vasárnapi, Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzésen Koszó Balázs, csapatunk frissen igazolt belső védője súlyos koponyasérülést szenvedett, az éjjel meg kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá.

Három gólos győzelem vezéráldozattal

Három gólos győzelem vezéráldozattal

Két hazai vereséget követően sikerült javítanunk hazai pályán a Cegléd ellen. A 3 gólos győzelmet az teszi egyedül keserédessé, hogy csapatunk nemrég igazolt játékosa, a védelem új bástyája, Koszó Balázs megsérült.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink