Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Utolsó hazai a ZTE ellen

Elérkezett az őszi szezon utolsó hazai mérkőzése. Az ETO vasárnap 15 órakor a ZTE FC ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában. A mérkőzés kezdőrúgását Nagy Ádám végzi.

Utolsó hazai a ZTE ellen

A szezonnyitó ZTE-ETO mérkőzés visszavágóját rendezik vasárnap 15 órakor az ETO Stadionban. Egyben ez lesz a Győr utolsó hazai mérkőzése a téli szünet előtt. Fontos lenne ismét bajnoki pontokat szerezni, hiszen csapatunk múlt héten sajnos kikapott a Gyirmóttól, előtte pedig a Mosonmagyaróvártól, emiatt most a tabella 11. helyén állunk 26 ponttal. Jó hír viszont, hogy a hétközi kupameccsen magabiztos győzelemmel ejtettük ki a Nyíregyházát a 32 között, így a legjobb 16 csapat közé került az ETO.

Nem lesz könnyű dolga a csapatnak, hiszen piros lap miatt nem léphet pályára Szimcso Viktor és Debreceni András sem. De ennek ellenére a srácok mindent meg fognak tenni, hogy szép játékkal és győzelemmel köszönjenek el a hazai közönségtől a bajnoki szünet előtt, hiszen a szezont Kisvárdán zárja az ETO idegenben.

A mérkőzésen Nagy Ádám, az ETO nemrég visszavonult csapatkapitánya végzi a kezdőrúgást, ilyen formában szeretne búcsút inteni profi labdarúgó karrierjének és a csapat szurkolóinak, reméli, minél többen kint lesznek a meccsen.

A ZTE FC feltételezhetően szintén pontért, pontokért lép pályára vasárnap Győrben. A zalaiak utolsó néhány mérkőzése sem sikerült úgy, ahogy szerették volna, az elmúlt öt hétben vereségek és döntetlenek váltották egymást. Most a tabella 13. helyén állnak 23 ponttal. A ZTE vezetősége november 27-én közös megegyezéssel szerződést bontott a korábbi vezetőedzővel, Zoran Spisljakkal, így a csapatot jelenleg a másod- és kapusedző, Vlaszák Géza, illetve a páályaedző, Felipe Matos irányítja.

Szentes Lázár: „Az utolsó hazai mérkőzésünkön győzelemmel szeretnénk búcsúzni az évtől és a közönségünktől. A tél beköszöntével remélem, hogy a pályaviszonyok is lehetővé teszik, hogy szemre is tetszetős és elfogadható játékot nyújtsunk.”

Csak az ETO! Hajrá Győr!

A Merkantil Bank Liga 20. fordulójának menetrendje:

 

A Merkantil Bank Liga jelenlegi állása: 

További híreink

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár, csapatunk vezetőedzője, az ETO legendás játékosa ma ünnepli 62. születésnapját! Isten éltesse sokáig!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

A WKW ETO FC Győr győzni tudott a Kisvárda otthonában a Merkantil Bank Liga őszi zárófordulójában. Erdélyi góljára még volt válasz a szünet előtt, azonban Kovács ismét megszerezte a vezetést a győrieknek a 62. percben. Az utolsó percig küzdött a Várda az egyenlítésért, de az ETO a 91. percben öngóllal háromra növelte előnyét.

Kisvárdán zárjuk a szezont

Kisvárdán zárjuk a szezont

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén a Kisvárda Master Good csapata ellen lép pályára az ETO a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink