Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Utolsó hazai a ZTE ellen

Elérkezett az őszi szezon utolsó hazai mérkőzése. Az ETO vasárnap 15 órakor a ZTE FC ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában. A mérkőzés kezdőrúgását Nagy Ádám végzi.

Utolsó hazai a ZTE ellen

A szezonnyitó ZTE-ETO mérkőzés visszavágóját rendezik vasárnap 15 órakor az ETO Stadionban. Egyben ez lesz a Győr utolsó hazai mérkőzése a téli szünet előtt. Fontos lenne ismét bajnoki pontokat szerezni, hiszen csapatunk múlt héten sajnos kikapott a Gyirmóttól, előtte pedig a Mosonmagyaróvártól, emiatt most a tabella 11. helyén állunk 26 ponttal. Jó hír viszont, hogy a hétközi kupameccsen magabiztos győzelemmel ejtettük ki a Nyíregyházát a 32 között, így a legjobb 16 csapat közé került az ETO.

Nem lesz könnyű dolga a csapatnak, hiszen piros lap miatt nem léphet pályára Szimcso Viktor és Debreceni András sem. De ennek ellenére a srácok mindent meg fognak tenni, hogy szép játékkal és győzelemmel köszönjenek el a hazai közönségtől a bajnoki szünet előtt, hiszen a szezont Kisvárdán zárja az ETO idegenben.

A mérkőzésen Nagy Ádám, az ETO nemrég visszavonult csapatkapitánya végzi a kezdőrúgást, ilyen formában szeretne búcsút inteni profi labdarúgó karrierjének és a csapat szurkolóinak, reméli, minél többen kint lesznek a meccsen.

A ZTE FC feltételezhetően szintén pontért, pontokért lép pályára vasárnap Győrben. A zalaiak utolsó néhány mérkőzése sem sikerült úgy, ahogy szerették volna, az elmúlt öt hétben vereségek és döntetlenek váltották egymást. Most a tabella 13. helyén állnak 23 ponttal. A ZTE vezetősége november 27-én közös megegyezéssel szerződést bontott a korábbi vezetőedzővel, Zoran Spisljakkal, így a csapatot jelenleg a másod- és kapusedző, Vlaszák Géza, illetve a páályaedző, Felipe Matos irányítja.

Szentes Lázár: „Az utolsó hazai mérkőzésünkön győzelemmel szeretnénk búcsúzni az évtől és a közönségünktől. A tél beköszöntével remélem, hogy a pályaviszonyok is lehetővé teszik, hogy szemre is tetszetős és elfogadható játékot nyújtsunk.”

Csak az ETO! Hajrá Győr!

A Merkantil Bank Liga 20. fordulójának menetrendje:

 

A Merkantil Bank Liga jelenlegi állása: 

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink