Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Legjobb 16 között az ETO a Magyar Kupában!

Az ETO 1 gólos hátrányból fordított a 2. félidő derekára Erdélyi duplájával, majd a lefújás előtt Szabó L. döntötte el a továbbjutást a Nyíregyháza ellen.

Legjobb 16 között az ETO a Magyar Kupában!

A Nyíregyháza szerezte meg a vezetést Kártik fejesével, de az ETO még az első félidőben kiegyenlített Erdélyi góljával. A szünet után Erdélyi duplázott, így megszereztük a vezetést. A hajrára élénkült meg a mérkőzés, nagy harc és küzdelem jellemezte a találkozó végét. A Nyíregyháza nem tudott betalálni, pár pillanattal a lefújás előtt pedig Szabó L. állította be a 3-1-es végeredményt, amivel az ETO biztosan tovább ment a Kupában.

A kiegyenlített első félidő 26. percében szerezte meg a vezetést a Nyíregyháza, bal oldali szögletet követően Kártik furcsa mozdulattal fejelt az ellenkező irányba mozduló Szatmári mellett a győri kapu jobb sarkába (0-1).

Az ETO nagyobb iramban folytatta a játékot, de inkább a küzdelem és kevés helyzet jellemezte a mérkőzést.

A 40. percben végre szép ETO támadást láthattunk, ami Szatmári kapufája után igazságtalanul ért volna véget gól nélkül. Szabó L. játszott a jobb szélről középre, Szatmári lőtte el a labdát, a kapufáról Erdélyi elé pattant a labda, aki a bal felső sarokba lőtte az ETO egyenlítő találatát! (1-1).

A második félidőben mindkét fél harapósabban kezdte a játékot. Tajthy Tamás kb. 35 m-es indítással óriási labdát adott Szabó Lukasnak a szélre, aki okosan középe gurított, majd Erdélyi bevetődve vágta a Nyíregyháza kapujába a labdát, fordított az ETO az 59. percben (2-1)!

A Nyíregyháza a továbbiakban nem volt veszélyes, inkább az ETO kontráiban volt lehetőség de sajnos az utolsó mozzanatába mindig belecsúszott egy hiba, nem sikerült jól befejezni az akciókat.

A Nyíregyháza a hajrára beleerősített, Szatmárinak kellett többször is védenie.

Az utolsó percek a győri kapu előtt zajlottak, még a vendég kapus is előre jött két szöglethez segíteni társait. Ez lett a veszte is, mert nem ért vissza kapujához időben, az utolsó támadásukat visszaverve az ETO gyors kontrával mattolta a Szparit, Szabó L. pedig majdnem félpályáról okosan az üres kapuba gurított. (3-1).

A WKW ETO FC Győr a Nyíregyháza Spartacus legyőzésével a legjobb 16 közé jutott a Magyar Kupában.

Szentes Lázár: "Kiegyenlített első félidő után a második félidőben már több helyzetet tudtunk kialakítani, és a hosszabbításban rúgott, általam még soha át nem élt góllal pedig magabiztos győzelmet arattunk. Ez mindenképpen jó a téli szünet előtt, hiszen már úgy várhatjuk az esti sorsolást, hogy egész téli szünet alatt tudunk készülni a február 17-i, már oda-vissza rendszerben megrendezendő következő fordulóra. Sajnálom, hogy kevés néző látta a sikerünket."

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink