Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Legjobb 16 között az ETO a Magyar Kupában!

Az ETO 1 gólos hátrányból fordított a 2. félidő derekára Erdélyi duplájával, majd a lefújás előtt Szabó L. döntötte el a továbbjutást a Nyíregyháza ellen.

Legjobb 16 között az ETO a Magyar Kupában!

A Nyíregyháza szerezte meg a vezetést Kártik fejesével, de az ETO még az első félidőben kiegyenlített Erdélyi góljával. A szünet után Erdélyi duplázott, így megszereztük a vezetést. A hajrára élénkült meg a mérkőzés, nagy harc és küzdelem jellemezte a találkozó végét. A Nyíregyháza nem tudott betalálni, pár pillanattal a lefújás előtt pedig Szabó L. állította be a 3-1-es végeredményt, amivel az ETO biztosan tovább ment a Kupában.

A kiegyenlített első félidő 26. percében szerezte meg a vezetést a Nyíregyháza, bal oldali szögletet követően Kártik furcsa mozdulattal fejelt az ellenkező irányba mozduló Szatmári mellett a győri kapu jobb sarkába (0-1).

Az ETO nagyobb iramban folytatta a játékot, de inkább a küzdelem és kevés helyzet jellemezte a mérkőzést.

A 40. percben végre szép ETO támadást láthattunk, ami Szatmári kapufája után igazságtalanul ért volna véget gól nélkül. Szabó L. játszott a jobb szélről középre, Szatmári lőtte el a labdát, a kapufáról Erdélyi elé pattant a labda, aki a bal felső sarokba lőtte az ETO egyenlítő találatát! (1-1).

A második félidőben mindkét fél harapósabban kezdte a játékot. Tajthy Tamás kb. 35 m-es indítással óriási labdát adott Szabó Lukasnak a szélre, aki okosan középe gurított, majd Erdélyi bevetődve vágta a Nyíregyháza kapujába a labdát, fordított az ETO az 59. percben (2-1)!

A Nyíregyháza a továbbiakban nem volt veszélyes, inkább az ETO kontráiban volt lehetőség de sajnos az utolsó mozzanatába mindig belecsúszott egy hiba, nem sikerült jól befejezni az akciókat.

A Nyíregyháza a hajrára beleerősített, Szatmárinak kellett többször is védenie.

Az utolsó percek a győri kapu előtt zajlottak, még a vendég kapus is előre jött két szöglethez segíteni társait. Ez lett a veszte is, mert nem ért vissza kapujához időben, az utolsó támadásukat visszaverve az ETO gyors kontrával mattolta a Szparit, Szabó L. pedig majdnem félpályáról okosan az üres kapuba gurított. (3-1).

A WKW ETO FC Győr a Nyíregyháza Spartacus legyőzésével a legjobb 16 közé jutott a Magyar Kupában.

Szentes Lázár: "Kiegyenlített első félidő után a második félidőben már több helyzetet tudtunk kialakítani, és a hosszabbításban rúgott, általam még soha át nem élt góllal pedig magabiztos győzelmet arattunk. Ez mindenképpen jó a téli szünet előtt, hiszen már úgy várhatjuk az esti sorsolást, hogy egész téli szünet alatt tudunk készülni a február 17-i, már oda-vissza rendszerben megrendezendő következő fordulóra. Sajnálom, hogy kevés néző látta a sikerünket."

További híreink

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár, csapatunk vezetőedzője, az ETO legendás játékosa ma ünnepli 62. születésnapját! Isten éltesse sokáig!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

A WKW ETO FC Győr győzni tudott a Kisvárda otthonában a Merkantil Bank Liga őszi zárófordulójában. Erdélyi góljára még volt válasz a szünet előtt, azonban Kovács ismét megszerezte a vezetést a győrieknek a 62. percben. Az utolsó percig küzdött a Várda az egyenlítésért, de az ETO a 91. percben öngóllal háromra növelte előnyét.

Kisvárdán zárjuk a szezont

Kisvárdán zárjuk a szezont

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén a Kisvárda Master Good csapata ellen lép pályára az ETO a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink