Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma délután ismét Magyar Kupa!

16:30-kor a Nyíregyházát fogadjuk a Magyar Kupa 8. fordulójában. A mérkőzés tétje a legjobb 16 közé jutás.

Ma délután ismét Magyar Kupa!

Elérkeztünk a Magyar Kupa következő fordulójához, most hazai pályán, a Nyíregyháza Spartacus FC ellen kell kivívni a továbbjutást, a legjobb 16 csapat közé kerülést. A bajnokságban nem is olyan rég sikerült győzni a Szpari ellen, hasonlóan jó teljesítményre lenne szükség a mai meccsen is.

Az ETO a 7. fordulóban Szegeden, a SZEOL  SC ellen győzött 2-3-ra, míg a 6. fordulóban a Nyírbátori FC mindenre elszánt játékosai ellen csak büntetőkkel sikerült továbbjutni. Bízunk benne, hogy az októberi, Nyíregyháza elleni idegenbeli sikert most hazai pályán is meg tudjuk ismételni, és csapatunk a legjobb 16 között folytatja majd a Kupát.

A Nyíregyháza Spartacus FC az előző fordulóban a megyebeli Csornai SE ellen jutott tovább könnyed, 2-4-es győzelemmel, a 6. fordulóban pedig a Duna Aszfalt TVSE csapatát tudták 2-3 arányban felülmúlni.

Mindkét csapatnál vannak hiányzók, a Szpari részéről Csilus Tamás és Forró Gyula sem tud pályára lépni, míg az ETO-tól távozott Kabát Péter, illetve visszavonult a korábbi csapatkapitány, Nagy Ádám. Végletekig kiélezett mérkőzésre számíthat mindenki, aki kilátogat ma 16:30-kor az ETO Stadionba, a WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC Magyar Kupa mérkőzésre.

Csak az ETO! Hajrá Győr!

A Magyar Kupa 8. fordulójának mérkőzései a legjobb 32 között: 

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink