Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma délután ismét Magyar Kupa!

16:30-kor a Nyíregyházát fogadjuk a Magyar Kupa 8. fordulójában. A mérkőzés tétje a legjobb 16 közé jutás.

Ma délután ismét Magyar Kupa!

Elérkeztünk a Magyar Kupa következő fordulójához, most hazai pályán, a Nyíregyháza Spartacus FC ellen kell kivívni a továbbjutást, a legjobb 16 csapat közé kerülést. A bajnokságban nem is olyan rég sikerült győzni a Szpari ellen, hasonlóan jó teljesítményre lenne szükség a mai meccsen is.

Az ETO a 7. fordulóban Szegeden, a SZEOL  SC ellen győzött 2-3-ra, míg a 6. fordulóban a Nyírbátori FC mindenre elszánt játékosai ellen csak büntetőkkel sikerült továbbjutni. Bízunk benne, hogy az októberi, Nyíregyháza elleni idegenbeli sikert most hazai pályán is meg tudjuk ismételni, és csapatunk a legjobb 16 között folytatja majd a Kupát.

A Nyíregyháza Spartacus FC az előző fordulóban a megyebeli Csornai SE ellen jutott tovább könnyed, 2-4-es győzelemmel, a 6. fordulóban pedig a Duna Aszfalt TVSE csapatát tudták 2-3 arányban felülmúlni.

Mindkét csapatnál vannak hiányzók, a Szpari részéről Csilus Tamás és Forró Gyula sem tud pályára lépni, míg az ETO-tól távozott Kabát Péter, illetve visszavonult a korábbi csapatkapitány, Nagy Ádám. Végletekig kiélezett mérkőzésre számíthat mindenki, aki kilátogat ma 16:30-kor az ETO Stadionba, a WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC Magyar Kupa mérkőzésre.

Csak az ETO! Hajrá Győr!

A Magyar Kupa 8. fordulójának mérkőzései a legjobb 32 között: 

További híreink

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár, csapatunk vezetőedzője, az ETO legendás játékosa ma ünnepli 62. születésnapját! Isten éltesse sokáig!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

A WKW ETO FC Győr győzni tudott a Kisvárda otthonában a Merkantil Bank Liga őszi zárófordulójában. Erdélyi góljára még volt válasz a szünet előtt, azonban Kovács ismét megszerezte a vezetést a győrieknek a 62. percben. Az utolsó percig küzdött a Várda az egyenlítésért, de az ETO a 91. percben öngóllal háromra növelte előnyét.

Kisvárdán zárjuk a szezont

Kisvárdán zárjuk a szezont

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén a Kisvárda Master Good csapata ellen lép pályára az ETO a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink