Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma délután ismét Magyar Kupa!

16:30-kor a Nyíregyházát fogadjuk a Magyar Kupa 8. fordulójában. A mérkőzés tétje a legjobb 16 közé jutás.

Ma délután ismét Magyar Kupa!

Elérkeztünk a Magyar Kupa következő fordulójához, most hazai pályán, a Nyíregyháza Spartacus FC ellen kell kivívni a továbbjutást, a legjobb 16 csapat közé kerülést. A bajnokságban nem is olyan rég sikerült győzni a Szpari ellen, hasonlóan jó teljesítményre lenne szükség a mai meccsen is.

Az ETO a 7. fordulóban Szegeden, a SZEOL  SC ellen győzött 2-3-ra, míg a 6. fordulóban a Nyírbátori FC mindenre elszánt játékosai ellen csak büntetőkkel sikerült továbbjutni. Bízunk benne, hogy az októberi, Nyíregyháza elleni idegenbeli sikert most hazai pályán is meg tudjuk ismételni, és csapatunk a legjobb 16 között folytatja majd a Kupát.

A Nyíregyháza Spartacus FC az előző fordulóban a megyebeli Csornai SE ellen jutott tovább könnyed, 2-4-es győzelemmel, a 6. fordulóban pedig a Duna Aszfalt TVSE csapatát tudták 2-3 arányban felülmúlni.

Mindkét csapatnál vannak hiányzók, a Szpari részéről Csilus Tamás és Forró Gyula sem tud pályára lépni, míg az ETO-tól távozott Kabát Péter, illetve visszavonult a korábbi csapatkapitány, Nagy Ádám. Végletekig kiélezett mérkőzésre számíthat mindenki, aki kilátogat ma 16:30-kor az ETO Stadionba, a WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC Magyar Kupa mérkőzésre.

Csak az ETO! Hajrá Győr!

A Magyar Kupa 8. fordulójának mérkőzései a legjobb 32 között: 

További híreink

Rangadó Békéscsabán

Rangadó Békéscsabán

Vasárnap 14 órakor a WKW ETO FC Győr a Békéscsaba 1912 Előre otthonában lép pályára a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Koszó Balázst az éjjel megműtötték

Koszó Balázst az éjjel megműtötték

A vasárnapi, Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzésen Koszó Balázs, csapatunk frissen igazolt belső védője súlyos koponyasérülést szenvedett, az éjjel meg kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá.

Három gólos győzelem vezéráldozattal

Három gólos győzelem vezéráldozattal

Két hazai vereséget követően sikerült javítanunk hazai pályán a Cegléd ellen. A 3 gólos győzelmet az teszi egyedül keserédessé, hogy csapatunk nemrég igazolt játékosa, a védelem új bástyája, Koszó Balázs megsérült.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink