Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a bajnokság

Két nappal az ETO ELITE Round győzelme után ismét parketten a győri futsalosok. Hétfő este 19:30-kor a győri Egyetemi Sportcsarnokban Rába ETO – FTC Futsal-Fisher Klíma bajnoki mérkőzés következik a futsal NBI. 9. fordulójában.

Folytatódik a bajnokság

A szombati UEFA Futsal Cup Final Fourba jutását követően egy napos pihenőt követően újra a pályán a Rába ETO!

A Fradi elleni mérkőzés rendkívül fontos a 9. fordulóban, mivel pont a Ferencváros ellen a Berettyó elszenvedte első vereségét, így közelebb kerülhet a Mezei-Vill társulatához az ETO a tabellán, amennyiben legyőzi a Sáfár irányította vendégeket.

Az FTC nem titkolt célja, hogy a Beri veréssel hasonlóan meglepetést szerezzen Győrben, a várhatóan fáradtabb ETO ellen.

Az ETO történelmi sikere után a bajnokságban és a Magyar Kupában is a Címének megvédésére készül, így fáradtság ide vagy oda, győzni kell a FTC ellen, ma este.

Rába ETO – FTC Futsal Fisher-Klíma
19:30 Győr, Egyetemi Sportcsarnok

Kapcsolódó videó


További híreink

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Futsal NBI Alapszakasz az Elek Gyula Arénában lejátszott záró mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett a FTC Futsaltól az erősen tartalékos ETO. Alex mellett sérülés miatt Juanra is, valamint öt! a győri kerettel készülő fiatal is hiányzott U20-as válogatott behívó miatt, emellett Dávid R. is sérülten vállalta a játékot. Magabiztos Fradi vezetés az első félidőben, a két gólos hátrányt nem sikerült ledolgozni, sőt újabb hazai találat után 4-1 lett a vége.

Ma este FTC-ETO!

Ma este FTC-ETO!

Győzelemmel szeretnék zárni az Alapszakaszt a Rába ETO futsalosai. Az FTC ősszel is remek ellenfélnek bizonyult, óriási meccsre van kilátás.

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

Kisorsolták a Futsal Cup Final Four elődöntőit tegnap este. Az UEFA csodálatos körülmények között tette ezt meg, hiszen 97 ezer néző előtt, a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája mérkőzés szünetében bonyolították le, a két kispad közötti területen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink