Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a bajnokság

Két nappal az ETO ELITE Round győzelme után ismét parketten a győri futsalosok. Hétfő este 19:30-kor a győri Egyetemi Sportcsarnokban Rába ETO – FTC Futsal-Fisher Klíma bajnoki mérkőzés következik a futsal NBI. 9. fordulójában.

Folytatódik a bajnokság

A szombati UEFA Futsal Cup Final Fourba jutását követően egy napos pihenőt követően újra a pályán a Rába ETO!

A Fradi elleni mérkőzés rendkívül fontos a 9. fordulóban, mivel pont a Ferencváros ellen a Berettyó elszenvedte első vereségét, így közelebb kerülhet a Mezei-Vill társulatához az ETO a tabellán, amennyiben legyőzi a Sáfár irányította vendégeket.

Az FTC nem titkolt célja, hogy a Beri veréssel hasonlóan meglepetést szerezzen Győrben, a várhatóan fáradtabb ETO ellen.

Az ETO történelmi sikere után a bajnokságban és a Magyar Kupában is a Címének megvédésére készül, így fáradtság ide vagy oda, győzni kell a FTC ellen, ma este.

Rába ETO – FTC Futsal Fisher-Klíma
19:30 Győr, Egyetemi Sportcsarnok

Kapcsolódó videó


További híreink

Az év csapata: győri vagy veszprémi kézisek? Szolnoki vízilabdázók? Vagy a futsalosaink? A 10 jelölt!
Hétfőn újra ETO Futsal Karácsony!

Hétfőn újra ETO Futsal Karácsony!

Az ETO-Bőny meccs után, rögtön kezdődik a futsal utánpótlás karácsonyi ünnepsége, a kiemelt támogatónk a NEMAK segítségével. Az ajándékokat a példaképek, a BL Final Fourba jutott Rába ETO játékosai fogják átadni a fiatal tehetségeinknek!

A Haladás nyerte a nyugati rangadót

A Haladás nyerte a nyugati rangadót

Három gólos hátrányból az egyenlítésért nagyot küzdött az ETO, de a Haladás egy gólra csökkent előnye elégnek bizonyult a mérkőzés megnyeréséhez.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink