Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Presztízs rangadó Budaörsön

A Rába ETO a Veszprém legyőzése után hétfő este az Aramis otthonába látogat. A mérkőzés 18:40-kor kezdődik a Budaörsi Városi Sportcsarnokban.

Presztízs rangadó Budaörsön

A Címvédő két nagyon nehéz mérkőzésen van túl, a Dunaújváros ellen pontokat veszített az utolsó percben (5-5), a Veszprém elleni ütközet során kétszer is hátrányba kerültek, azonban végül Schmidmajer kapuját sikerült bevenni és megfordítani a rangadót (3-2).

Az Aramis a rossz kezdés után feljavult, a bajnoki tabella jelenleg hatodik helyén álló budaörsi gárda, ellentmondást nem tűrő hangon maga mögé utasította a Fradi és a Bőny gárdáját két nagyobb arányú győzelemmel. Legutóbbi meccsükön azonban a Dunaferr ellen ismét vesztesként hagyták el a pályát (2-5).

A két csapat közötti csaták presztízs meccseknek számítanak, a Budaörs azonban az utóbbi években nem tudta megszorítani az ETO-t. Pedig volt már rá példa, a 2014/15-ös idényben kétszer is döntetlenre zártak a bajnok ellen egyszer az Alapszakaszban, egyszer pedig a Magyar Kupában. Azóta nem tudták meglepni a bajnokot, történetük legsúlyosabb vereségét éppen az ETO ellen szenvedték el hazai pályán 2015. október 19-én (3-15).

Az ETO a BL Elite körére szeretne győzelemmel hangolni az Aramis ellen, de biztosan lesz ehhez szavuk az Aramis fiataljainak is. 

Kapcsolódó videó


További híreink

Óriásit küzdött az ETO, a Minsk csak a hajrában vívta ki a győzelmet
Szerdától elkezdődik a Futsal BL Elite Roundja Győrben

Szerdától elkezdődik a Futsal BL Elite Roundja Győrben

A Stalitsa Minsk (BLR), a Luparense (ITA), a Kherson (UKR) és a rendező Rába ETO csatája indul szerdától Győrben az UEFA Futsal Cup Elite kör C csoportjában. Aki megnyeri a tornát, az bejut az áprilisban esedékes Final Fourba.

Ellenfélnézőben: FC Stalitsa Minsk

Ellenfélnézőben: FC Stalitsa Minsk

Szerdán kezdődnek az UEFA Futsal Cup Elite Round győri csoportjának mérkőzései. Vegyük szemügyre tüzetesebben ellenfeleinket, a Luparense után lássuk az FC Stalitsa Minsk csapatát!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink