Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Presztízs rangadó Budaörsön

A Rába ETO a Veszprém legyőzése után hétfő este az Aramis otthonába látogat. A mérkőzés 18:40-kor kezdődik a Budaörsi Városi Sportcsarnokban.

Presztízs rangadó Budaörsön

A Címvédő két nagyon nehéz mérkőzésen van túl, a Dunaújváros ellen pontokat veszített az utolsó percben (5-5), a Veszprém elleni ütközet során kétszer is hátrányba kerültek, azonban végül Schmidmajer kapuját sikerült bevenni és megfordítani a rangadót (3-2).

Az Aramis a rossz kezdés után feljavult, a bajnoki tabella jelenleg hatodik helyén álló budaörsi gárda, ellentmondást nem tűrő hangon maga mögé utasította a Fradi és a Bőny gárdáját két nagyobb arányú győzelemmel. Legutóbbi meccsükön azonban a Dunaferr ellen ismét vesztesként hagyták el a pályát (2-5).

A két csapat közötti csaták presztízs meccseknek számítanak, a Budaörs azonban az utóbbi években nem tudta megszorítani az ETO-t. Pedig volt már rá példa, a 2014/15-ös idényben kétszer is döntetlenre zártak a bajnok ellen egyszer az Alapszakaszban, egyszer pedig a Magyar Kupában. Azóta nem tudták meglepni a bajnokot, történetük legsúlyosabb vereségét éppen az ETO ellen szenvedték el hazai pályán 2015. október 19-én (3-15).

Az ETO a BL Elite körére szeretne győzelemmel hangolni az Aramis ellen, de biztosan lesz ehhez szavuk az Aramis fiataljainak is. 

Kapcsolódó videó


További híreink

Helycsere a tabellán! Élre került az ETO!

Helycsere a tabellán! Élre került az ETO!

Két gólos hátrányból fordított az ETO az Aramis ellen egy roppant feszült és végletekig izgalmas találkozón. Az ETO ezzel helyet cserélt a Berettyóújfaluval, mivel a Beri 0-0-s döntetlent játszott Veszprémben.

Duplázott az ETO a Sportcsillagok Gáláján!
Egy félidőt remekelt a Veszprém, ezután pedig az ETO hengerelt

Kiemelt támogatóink

Támogatóink