Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A listavezetőt fogadjuk

Vasárnap 15 órakor az MTK-t fogadja az ETO a Merkantil Bank Liga 16. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

A listavezetőt fogadjuk

Nehéz meccsnek néz elébe a csapat a vasárnapi fordulóban, ugyanis a tabella élén álló MTK érkezik Győrbe. Az ETO Szentes Lázár érkezése óta még mindig veretlen, és természetesen ezt a sikeres szériát most sem szeretnék megszakítani. Múlt héten a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen sajnos nem sikerült gólt szerezni, így csak 1 pontot hozott haza a csapat, 2 hete viszont hazai pályán gólokban gazdag mérkőzésen, figyelemre méltó játékkal 4-3-ra megverték a szintén előkelő helyezésű KBSC együttesét.  Jelenleg a tabella 11. helyén állunk 20 ponttal, vagyis már nem sok választja el a csapatot a célként kitűzött legjobb 10-től. A hétvégén Rokszin Ádám, Völgyi Dániel, Szabó Lukas illetve Vadász Viktor játéka kisebb sérülés, vagy betegség miatt még bizonytalan.

Az MTK páratlan győzelmi sorozattal áll a tabella első helyén, az eddigi 15 mérkőzésből 13-at megnyertek, egyszer játszottak 0-0-ás döntetlent a Békéscsabával, illetve egyszer kaptak ki 2-1-re idegenben, a Dorog vendégeként. Összesen 40 pontot gyűjtöttek eddig, amivel 4 pontos előnnyel vezetik a tabellát a második helyezett Kisvárda előtt.

Szentes Lázár: „A listavezető csapat ellen játszunk, aki mind játékban, mind eredményességben kiemelkedik a másodosztályból. Vannak kisebb problémáink, gondjaink sérülésekkel és betegségekkel, de ennek ellenére olyan felfogású csapatot küldök ki az MTK ellen, akik meg akarják nyerni a mérkőzést.”

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójának menetrendje:

 

A Merkantil Bank Liga jelenlegi állása:

További híreink

Koszó Balázs sikeres műtéten esett túl

Koszó Balázs sikeres műtéten esett túl

Belső védőnk márciusban szenvedett súlyos koponyasérülést a Cegléd elleni mérkőzésen, ma pedig egy lépéssel ismét közelebb került a felépüléshez, hiszen újabb sikeres műtéten esett túl. Legnagyobb örömünkre Balázs jól van, holnap pedig részletesen is beszámolunk játékosunk állapotáról és a beavatkozásról!

Elrontott ünnep

Elrontott ünnep

A kezdeti mezőnyfölény, illetve a félidei előny ellenére vereséget szenvedtünk hazai pályán a Gyirmót csapatától, ezért újoncként a 7. helyen végeztünk az NB II-es bajnokságban.

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Utolsó ETO Bajnokok Jubileumi megkérdezettünk a WKW ETO FC Győr - Gyirmót FC rangadó előtt Völgyi Dániel, aki visszatért az ETO-hoz, felépült sérüléséből és magabiztosan várja az 17 órakor kezdődő összecsapást. A Vele készült villáminterjút a cikkben olvashatjátok.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink