Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A listavezetőt fogadjuk

Vasárnap 15 órakor az MTK-t fogadja az ETO a Merkantil Bank Liga 16. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

A listavezetőt fogadjuk

Nehéz meccsnek néz elébe a csapat a vasárnapi fordulóban, ugyanis a tabella élén álló MTK érkezik Győrbe. Az ETO Szentes Lázár érkezése óta még mindig veretlen, és természetesen ezt a sikeres szériát most sem szeretnék megszakítani. Múlt héten a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen sajnos nem sikerült gólt szerezni, így csak 1 pontot hozott haza a csapat, 2 hete viszont hazai pályán gólokban gazdag mérkőzésen, figyelemre méltó játékkal 4-3-ra megverték a szintén előkelő helyezésű KBSC együttesét.  Jelenleg a tabella 11. helyén állunk 20 ponttal, vagyis már nem sok választja el a csapatot a célként kitűzött legjobb 10-től. A hétvégén Rokszin Ádám, Völgyi Dániel, Szabó Lukas illetve Vadász Viktor játéka kisebb sérülés, vagy betegség miatt még bizonytalan.

Az MTK páratlan győzelmi sorozattal áll a tabella első helyén, az eddigi 15 mérkőzésből 13-at megnyertek, egyszer játszottak 0-0-ás döntetlent a Békéscsabával, illetve egyszer kaptak ki 2-1-re idegenben, a Dorog vendégeként. Összesen 40 pontot gyűjtöttek eddig, amivel 4 pontos előnnyel vezetik a tabellát a második helyezett Kisvárda előtt.

Szentes Lázár: „A listavezető csapat ellen játszunk, aki mind játékban, mind eredményességben kiemelkedik a másodosztályból. Vannak kisebb problémáink, gondjaink sérülésekkel és betegségekkel, de ennek ellenére olyan felfogású csapatot küldök ki az MTK ellen, akik meg akarják nyerni a mérkőzést.”

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójának menetrendje:

 

A Merkantil Bank Liga jelenlegi állása:

További híreink

Elveszítettük a csapatkapitányunkat

Elveszítettük a csapatkapitányunkat

Nagy Ádám, az ETO FC Győr csapatkapitánya, védelmünk egyik bástyája kénytelen felhagyni professzionális sportpályafutásával. A Soproni VSE ellen lépett utoljára pályára, ahol gólt is szerzett.

Megszakadt a sorozat

Megszakadt a sorozat

1-2-es vereséget szenvedett hazai pályán az ETO a Mosonmagyaróvártól, ezzel megszakadt a csapat 7 hete tartó sikerszériája.

Újabb megyei rangadó következik

Újabb megyei rangadó következik

A múlt heti, Soproni VSE ellen aratott győzelem után ismét megyei rangadó vár az ETO-ra, ezúttal a Credobus Mosonmagyaróvár ellen, vasárnap 16 órakor az ETO Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink