Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megemlékezés a Mágus emléktáblájánál

A ETO 100 Baráti Kör, az ETO Öregfiúk és a Klub gyertyagyújtással és koszorúzással emlékezett mindazokra a Legendákra, egykori ETO játékosokra, vezetőkre, támogatókra és szimpatizánsokra, akik már nem lehetnek velünk.

Megemlékezés a Mágus emléktáblájánál

Halottak napja alkalmából Szániel János tartott ünnepi megemlékező beszédet a "Mágus" emléktáblájánál az egybegyűlteknek, akik főhajtással, koszorúzással és gyertyagyújtással emlékeztek a klub elhunyt Legendáira. 

További híreink

Koszó Balázs sikeres műtéten esett túl

Koszó Balázs sikeres műtéten esett túl

Belső védőnk márciusban szenvedett súlyos koponyasérülést a Cegléd elleni mérkőzésen, ma pedig egy lépéssel ismét közelebb került a felépüléshez, hiszen újabb sikeres műtéten esett túl. Legnagyobb örömünkre Balázs jól van, holnap pedig részletesen is beszámolunk játékosunk állapotáról és a beavatkozásról!

Elrontott ünnep

Elrontott ünnep

A kezdeti mezőnyfölény, illetve a félidei előny ellenére vereséget szenvedtünk hazai pályán a Gyirmót csapatától, ezért újoncként a 7. helyen végeztünk az NB II-es bajnokságban.

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Utolsó ETO Bajnokok Jubileumi megkérdezettünk a WKW ETO FC Győr - Gyirmót FC rangadó előtt Völgyi Dániel, aki visszatért az ETO-hoz, felépült sérüléséből és magabiztosan várja az 17 órakor kezdődő összecsapást. A Vele készült villáminterjút a cikkben olvashatjátok.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink