Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a Futsal BL

Ma este az olasz bajnok Luparense csapatával mérkőzik az ETO. A magyar bajnoknak várhatóan egy győzelmet kell elérnie az Elite körbe jutáshoz.

Folytatódik a Futsal BL

Az nem kérdés, hogy a padovai csoportot vvalószínű a Barcelona fogja megnyerni. A továbbjutást érő 3. helyhez vélhetően 3 pont megszerzése elég lehet, amit a hátralévő Luparense és a Chrudim elleni mérkőzéseken tud egy győzelemmel elérni a Rába.

Az olasz bajnok Luparense meglepetésre szoros meccsen 2-2-es döntetlent játszott az FK ERA PACK Chrudim együttesével, kétszer is megszerezték a vezetést, azonban a csehek a hajrában ki tudtak egyenlíteni és az olaszok öt a négy játéka nem hozott sikert.

Ez az eredmény lehet jó és lehet rossz is az ETO számára. A feltüzelt házigazdák az ETO ellen szeretnék bebiztosítani továbbjutásukat, nehéz első percekre számíthat a magyar bajnok.

Viszont a győzelmi kényszerben támadó Luparense játéka az ETO ellen még nem tudni hozhat-e hibákat, de ha ki tudja használni a Győr az olasz kilengéseket, és a tegnapi első félidő szervezett védekezéséből indítani tud veszélyes támadásokat, bizony szerezhet értékes pontokat a házigazdák ellen.

A papírforma természetesen olasz győzelmet ígér, de az ETO van olyan tapasztalt csapat, hogy meglepetést tud okozni és nem vár a Chrudim elleni végső összecsapásra a továbbjutást illetően.

A megoldandó feladat tehát a Rába ETO számára, hogy a hátralévő két mérkőzésen egyszer nyerjen.

A Luparense FC – Rába ETO BL mérkőzés ma este 20:30-kor kezdődik, melyet a ERA PACK Chrudim-Barcelona találkozó után rendeznek Padovában.

A Main Round 4. csoportjában - a pénteki pihenőnapot követően - a záró mérkőzéseket szombaton játsszák. Az ETO az FK ERA PACK Chrudim ellen lép pályára.

A Main Round 4. csoport állása:

A hátralévő mérkőzések:

További híreink

Szép ETO győzelem, Alex ötször villant a Dunaferr ellen!
Futsal: Nyírgyulaj-ETO összecsapás ma este
Az ETO a világ elit klubjai között

Az ETO a világ elit klubjai között

A futsalplanet.com a Rába ETO-t is jelöltette a világ legjobb futsal klubja kategóriában az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében. A jelöltek közül a futsalvilág szaktekintélyei által leadott szavazatok alapján legtöbb pontot kapott csapat nyeri az idei Futsal Awards díjat.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink