Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a Futsal BL

Ma este az olasz bajnok Luparense csapatával mérkőzik az ETO. A magyar bajnoknak várhatóan egy győzelmet kell elérnie az Elite körbe jutáshoz.

Folytatódik a Futsal BL

Az nem kérdés, hogy a padovai csoportot vvalószínű a Barcelona fogja megnyerni. A továbbjutást érő 3. helyhez vélhetően 3 pont megszerzése elég lehet, amit a hátralévő Luparense és a Chrudim elleni mérkőzéseken tud egy győzelemmel elérni a Rába.

Az olasz bajnok Luparense meglepetésre szoros meccsen 2-2-es döntetlent játszott az FK ERA PACK Chrudim együttesével, kétszer is megszerezték a vezetést, azonban a csehek a hajrában ki tudtak egyenlíteni és az olaszok öt a négy játéka nem hozott sikert.

Ez az eredmény lehet jó és lehet rossz is az ETO számára. A feltüzelt házigazdák az ETO ellen szeretnék bebiztosítani továbbjutásukat, nehéz első percekre számíthat a magyar bajnok.

Viszont a győzelmi kényszerben támadó Luparense játéka az ETO ellen még nem tudni hozhat-e hibákat, de ha ki tudja használni a Győr az olasz kilengéseket, és a tegnapi első félidő szervezett védekezéséből indítani tud veszélyes támadásokat, bizony szerezhet értékes pontokat a házigazdák ellen.

A papírforma természetesen olasz győzelmet ígér, de az ETO van olyan tapasztalt csapat, hogy meglepetést tud okozni és nem vár a Chrudim elleni végső összecsapásra a továbbjutást illetően.

A megoldandó feladat tehát a Rába ETO számára, hogy a hátralévő két mérkőzésen egyszer nyerjen.

A Luparense FC – Rába ETO BL mérkőzés ma este 20:30-kor kezdődik, melyet a ERA PACK Chrudim-Barcelona találkozó után rendeznek Padovában.

A Main Round 4. csoportjában - a pénteki pihenőnapot követően - a záró mérkőzéseket szombaton játsszák. Az ETO az FK ERA PACK Chrudim ellen lép pályára.

A Main Round 4. csoport állása:

A hátralévő mérkőzések:

További híreink

Hazai győzelemmel gazdagodtak

Hazai győzelemmel gazdagodtak

Megszerezte első hazai győzelmét az ETO a Nyírgyulaj ellen a futsal NBI 3. fordulójában. Az első félidő szorosabb volt, de a szünet után Alex és Fabio duplázott, amivel az ETO eldöntötte mérkőzést.

A Stalitsa Minsk, a Luparense és a Kherson érkezik Győrbe az ELITE körben
Bajnoki pontokért játszanak

Bajnoki pontokért játszanak

Az ETO csütörtökök 18:45-kor a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan MK-ban lép pályára az első két fordulóban hibátlan Nyírgyulaj gárdája ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink