Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a Futsal BL

Ma este az olasz bajnok Luparense csapatával mérkőzik az ETO. A magyar bajnoknak várhatóan egy győzelmet kell elérnie az Elite körbe jutáshoz.

Folytatódik a Futsal BL

Az nem kérdés, hogy a padovai csoportot vvalószínű a Barcelona fogja megnyerni. A továbbjutást érő 3. helyhez vélhetően 3 pont megszerzése elég lehet, amit a hátralévő Luparense és a Chrudim elleni mérkőzéseken tud egy győzelemmel elérni a Rába.

Az olasz bajnok Luparense meglepetésre szoros meccsen 2-2-es döntetlent játszott az FK ERA PACK Chrudim együttesével, kétszer is megszerezték a vezetést, azonban a csehek a hajrában ki tudtak egyenlíteni és az olaszok öt a négy játéka nem hozott sikert.

Ez az eredmény lehet jó és lehet rossz is az ETO számára. A feltüzelt házigazdák az ETO ellen szeretnék bebiztosítani továbbjutásukat, nehéz első percekre számíthat a magyar bajnok.

Viszont a győzelmi kényszerben támadó Luparense játéka az ETO ellen még nem tudni hozhat-e hibákat, de ha ki tudja használni a Győr az olasz kilengéseket, és a tegnapi első félidő szervezett védekezéséből indítani tud veszélyes támadásokat, bizony szerezhet értékes pontokat a házigazdák ellen.

A papírforma természetesen olasz győzelmet ígér, de az ETO van olyan tapasztalt csapat, hogy meglepetést tud okozni és nem vár a Chrudim elleni végső összecsapásra a továbbjutást illetően.

A megoldandó feladat tehát a Rába ETO számára, hogy a hátralévő két mérkőzésen egyszer nyerjen.

A Luparense FC – Rába ETO BL mérkőzés ma este 20:30-kor kezdődik, melyet a ERA PACK Chrudim-Barcelona találkozó után rendeznek Padovában.

A Main Round 4. csoportjában - a pénteki pihenőnapot követően - a záró mérkőzéseket szombaton játsszák. Az ETO az FK ERA PACK Chrudim ellen lép pályára.

A Main Round 4. csoport állása:

A hátralévő mérkőzések:

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink