Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelemmel kezdett a válogatott

Márton Adriánnal és Kalmár Olivérrel a keretben 2:1-es győzelmet arattunk az U17-es EB selejtező első összecsapásán. Márton Adrián csereként lépett pályára.

Győzelemmel kezdett a válogatott

Győzelemmel kezdte a hazai szervezésű U17-es EB selejtező csoport első mérkőzését a magyar válogatott. A meccsnek a 62. percben pályára lépő győri Márton Adrián révén ETO-s kötődése is volt, emellett a kispadon helyet kapott Kalmár Olivér is.

Érdemes szót ejteni a győztes gól megszerzőjének kilétéről is, ugyanis a találatot az ETO-ban kisebb megszakításokkal nyolc évet futballozó Varju Benedek jegyzi.

Gratulálunk srácok, és reméljük hasonlóan sikeres lesz a folytatás!

 

További híreink

Utánpótlás edzőmérkőzések

Utánpótlás edzőmérkőzések

Végleges az Akadémia utánpótlás csapatainak felkészülési terve is, január 17. - február 27. között számos edzőmérkőzéssel készülhetnek az U19-U12 csapatok az eredményes tavaszi szezonra.

Díjazták a legjobbakat

Díjazták a legjobbakat

Tegnap megtartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol korosztályonként díjazták a legjobb fiatal játékosokat. Az idei Fehér Miklós Díjat az NB II-es csapatban alapembernek számító Kovács Krisztián kapta, aki az év utolsó bajnokiján a Kisvárda ellen gólt is szerzett.

U10: Győzelem a Csepeli Téli Teremtornán!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink