Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U16: Szabados és Wágenhoffer a válogatottban!

Nagy örömet okoz számunkra, hogy az U17-es válogatottjaink után két játékosunk ezúttal az U16-os korosztályos válogatottba kapott meghívást.

U16: Szabados és Wágenhoffer a válogatottban!

Szombaton klubunk ismét hatalmas megtiszteltetésben részesült! Az U16-os csapatunk a Haladás elleni bajnoki mérkőzését követően értesült a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, hogy játékosainkra, Szabados Attilára és Wágenhoffer Mártonra számít a szövetségi kapitány a következő válogatott összetartáson. A két labdarúgó október 15-19. között az osztrák korosztályos válogatott ellen léphet majd pályára párosmérkőzésen.

Sok sikert kívánunk játékosainknak és a magyar válogatottnak a közelgő mérkőzésekhez. Reméljük, labdarúgóink által az ETO FC Győr is hozzájárulhat a sikerekhez.

További híreink

Négy pont hétvégén a Pécs ellen
UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

Szerdán került megrendezésre az U17-es és U16-os I. osztályú bajnokság 18. fordulója, amelyen csapataink a Ferencváros vendégei voltak. Végül sikeresnek mondható négy ponttal távoztunk a Népligetből.

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

A legutóbbi hétvégén az U19, U17 és U16-os korosztályaink is a Debrecennel mérkőztek. Az U15 és U14-es korosztály mérkőzései elmaradtak Székesfehérváron a Videoton kérésére.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink