Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U16: Szabados és Wágenhoffer a válogatottban!

Nagy örömet okoz számunkra, hogy az U17-es válogatottjaink után két játékosunk ezúttal az U16-os korosztályos válogatottba kapott meghívást.

U16: Szabados és Wágenhoffer a válogatottban!

Szombaton klubunk ismét hatalmas megtiszteltetésben részesült! Az U16-os csapatunk a Haladás elleni bajnoki mérkőzését követően értesült a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, hogy játékosainkra, Szabados Attilára és Wágenhoffer Mártonra számít a szövetségi kapitány a következő válogatott összetartáson. A két labdarúgó október 15-19. között az osztrák korosztályos válogatott ellen léphet majd pályára párosmérkőzésen.

Sok sikert kívánunk játékosainknak és a magyar válogatottnak a közelgő mérkőzésekhez. Reméljük, labdarúgóink által az ETO FC Győr is hozzájárulhat a sikerekhez.

További híreink

Meglepetés az ETO Focitáborban

Meglepetés az ETO Focitáborban

Az ETO Foci- és Kapustáborban zajlik az élet. Három korábbi kiválóságunk érkezett vendégként a foci palánták nagy meglepetésére.

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt

Kiemelt támogatóink

Támogatóink