Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U16: Szabados és Wágenhoffer a válogatottban!

Nagy örömet okoz számunkra, hogy az U17-es válogatottjaink után két játékosunk ezúttal az U16-os korosztályos válogatottba kapott meghívást.

U16: Szabados és Wágenhoffer a válogatottban!

Szombaton klubunk ismét hatalmas megtiszteltetésben részesült! Az U16-os csapatunk a Haladás elleni bajnoki mérkőzését követően értesült a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, hogy játékosainkra, Szabados Attilára és Wágenhoffer Mártonra számít a szövetségi kapitány a következő válogatott összetartáson. A két labdarúgó október 15-19. között az osztrák korosztályos válogatott ellen léphet majd pályára párosmérkőzésen.

Sok sikert kívánunk játékosainknak és a magyar válogatottnak a közelgő mérkőzésekhez. Reméljük, labdarúgóink által az ETO FC Győr is hozzájárulhat a sikerekhez.

További híreink

U17 válogatott: Márton Adrián is a keretben

U17 válogatott: Márton Adrián is a keretben

Korábban már beszámoltunk arról, hogy három játékosunk is meghívót kapott az EB selejtezőre készülő magyar U17-es válogatottba. Nagy örömünkre ez a szám már négyre emelkedett

U17: Három játékosunk a válogatottban

U17: Három játékosunk a válogatottban

Három játékosunk kapott meghívást az EB selejtezőkre készülő magyar U17-es válogatottba. Krén Bálint, Kalmár Olivér és Onódi Ákos a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzést követően csatlakozik be a válogatott összetartásra.

UP: Bravúros győzelmek Fehérváron!

UP: Bravúros győzelmek Fehérváron!

Utánpótlás csapatainknak nem sok idejük maradt regenerálódni a hétközi, Szombathely elleni mérkőzések után, hiszen szombaton már a Videoton otthonában volt jelenésük.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink