Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U16: Szabados és Wágenhoffer a válogatottban!

Nagy örömet okoz számunkra, hogy az U17-es válogatottjaink után két játékosunk ezúttal az U16-os korosztályos válogatottba kapott meghívást.

U16: Szabados és Wágenhoffer a válogatottban!

Szombaton klubunk ismét hatalmas megtiszteltetésben részesült! Az U16-os csapatunk a Haladás elleni bajnoki mérkőzését követően értesült a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, hogy játékosainkra, Szabados Attilára és Wágenhoffer Mártonra számít a szövetségi kapitány a következő válogatott összetartáson. A két labdarúgó október 15-19. között az osztrák korosztályos válogatott ellen léphet majd pályára párosmérkőzésen.

Sok sikert kívánunk játékosainknak és a magyar válogatottnak a közelgő mérkőzésekhez. Reméljük, labdarúgóink által az ETO FC Győr is hozzájárulhat a sikerekhez.

További híreink

Utánpótlás edzőmérkőzések

Utánpótlás edzőmérkőzések

Végleges az Akadémia utánpótlás csapatainak felkészülési terve is, január 17. - február 27. között számos edzőmérkőzéssel készülhetnek az U19-U12 csapatok az eredményes tavaszi szezonra.

Díjazták a legjobbakat

Díjazták a legjobbakat

Tegnap megtartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol korosztályonként díjazták a legjobb fiatal játékosokat. Az idei Fehér Miklós Díjat az NB II-es csapatban alapembernek számító Kovács Krisztián kapta, aki az év utolsó bajnokiján a Kisvárda ellen gólt is szerzett.

U10: Győzelem a Csepeli Téli Teremtornán!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink