Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

UP: szombathelyi hétvége

Érdekességképpen a legutóbbi hétvégén az összes csapatunk Vas megye székhelyével, a Szombathelyi Haladással mérkőzött. A zöld-fehér csatákból összességében elégedetten távozhatunk.

UP: szombathelyi hétvége

ETO FC Győr U16 – Szombathelyi Haladás U16 3:0 (3:0)

Gólszerzők: Pereira Américo Denilson (9.), Vitális Milán (22.), Tóth Milán László (30.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17249/8/1272395.html

Mivel az U17-es magyar válogatott bevonult edzőtáborba az U17-es EB selejtezőkre készülvén, s mind győri és szombathelyi oldalon több válogatott játékos is van, a felek közösen abban állapodtak meg, hogy más időpontban játszák le találkozót. Ez az oka annak, hogy ezúttal csak az U16-os csapatunk lépett pályára.

Jäkl Antal tanítványai remekül kezdték a mérkőzést, gyakorlatilag már az első fél órában eldöntötték a három pont sorsát. A magabiztos előny tudatában sajnos a koncentrációnk visszaesett, ami pontatlanságban mutatkozott meg. A második játékrészben picit javult a helyzet, domináltuk a játékot, de már gólt nem tudtuk szerezni, így összességében egy meglepően könnyed győzelemnek örülhettek növendékeink.

 

Szombathelyi Haladás U14 – ETO FC Győr U14 2:4 (1:3)

Gólszerzők: Bogdányi Tamás (5.), Kapus Barnabás (70.) – Lacza Alex (15.), Bódig Bence (20., 31.), Huszár Marcell Béla (46.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17299/7/1280739.html

A mérkőzésnek a felek pontosan ellenkező formában vágtak neki, hiszen a Haladás az utóbbi mérkőzéseken pazar formában játszottak, míg a mi fiaink nem igazán találták még meg a formájukat. Ennek ellenére a pályán teljesen más tükröződött, mint amit prognosztizálni lehetett. Vendéglátóink viszonylag korán megszerezték a vezetést Bogdányi Tamás révén, azonban a 15. percben már jött az egalizálás. Lacza Alex kapott 11 méterre egy labdát a kaputól, majd ballal a laposan a hosszúba lőtte a zsugát. Öt perccel később már nálunk volt az előny, miután Bódig Bence mattolta az ellenfél kapusát. Ekkor már a srácaink álomszerűen játszottak. A 31. minutumban ismét Bódig Bence volt eredményes, ezzel megszerezve csapata harmadik találatát a mérkőzésen, s önmaga szintén harmadik gólját a bajnokságban.

Félidőben Bartossík Bolivár Patrikot váltotta Huszár Marcell Béla, aki öt perc elteltével már három gólosra növelte előnyünket, 1:4. A mérkőzés hajrájában a hazai csapat még egyszer eredményes tudott lenni, de a három pont sorsa korábban eldőlt. Bravó srácok!

 

Szombathelyi Haladás U13 – ETO FC Győr U13 3:2 (2:0)

Gólszerzők: Kapus Barnabás (8., 48.), Bonyhárd Attila (13.) – Zsédely Bence (51.), Lányi Bence (62.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17374/5/1289936.html

A Stark Péter irányította U13-as csapatunk az 5. fordulóban a Haladáshoz látogatott. Legényeink picit fáradtak lehettek, ugyanis nemrég még az Egyesült Államokban képviselték Magyarországot a Danone Cup 2017 világdöntőjében, ahol többek között megverték Brazíliát, Hollandiát vagy Algériát, sőt a későbbi döntős Argentínától is csak 2:1 arányban maradtak alul.

Talán a fent említett okok miatt is kezdhettük a mérkőzést erőtlenebbül, aminek eredményeként már három gólos hátrányban voltunk a 48. minutumban. Ezt követően Stark legénység fokozatosan önmagára talált és elkezdte ledolgozni az egy félidőnyi hátrányt. Három perccel a harmadik bekapott gól után válaszolt Zsédely Bence, majd bő tíz perccel később Lányi Bence találata testközelbe hozta a pontszerzést. Sajnos azonban minden erőfeszítésünk ellenére már nem tudtunk újabb gólt szerezni, ezért üres kézzel kellett távoznunk a szombathelyi katlanból. Aggodalomra azonban semmi ok, a bajnokság nagyon hosszú és lesz idő javítani.

 

Szombathelyi Haladás U12 – ETO FC Győr U12 1:1 (1:0)

Gólszerzők: Laczó Patrik Imre (30.) – Tollár Imre Adrián (47.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17373/5/1290003.html

Sárközi Attila vezette U12-es csapatunknak egy kiélezett mérkőzésen sikerült megszerezni a bravúros egy pontot. Gólszerzőnk, Tollár Imre az idei kiírásban már 9 találatos, amivel vezeti a bajnokság góllövőlistáját.

 

 

 

További híreink

Meglepetés az ETO Focitáborban

Meglepetés az ETO Focitáborban

Az ETO Foci- és Kapustáborban zajlik az élet. Három korábbi kiválóságunk érkezett vendégként a foci palánták nagy meglepetésére.

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt

Kiemelt támogatóink

Támogatóink